Noise Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 Stunt riding - video posnetek vožnje Christiana Pfeifferja, ki mu je letos na češkem prinesla naslov svetovnega prvaka... --> VIDEO (25MB) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 (popravljeno) videli . nisem siguren v kateri temi?? http://www.christian-pfeiffer.de/ P.S: v munchnu je bil lani na "tamamlen placu" Popravljeno November 30, 2003. Popravil perimund Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 Najbolsa je ona scena z trikom brez sprednje kole :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 MONSTAR!! :ph34r: B) :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 kakršen motor, tak rider ... yeeeehaa ... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 uuuuaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu :OK: . Ta tip pa res obvlada motor bl kt drugi hojo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 videli . nisem siguren v kateri temi?? tukaj, posted by dead_man .) res dober video! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 ja lepo obrača dučeta...ni kej...jst sem edini stunt ride vidu v radgoni pa še tisto me je impresioniralo....fantje obvladajo..... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 :notworthy: TATA I JA BI TO RADIO!!! No ja zdej mi je vsaj malo jasno da je v filmu Misija ne mogoče vsaj nekaj bilo res posneto in da ni bilo vse narejeno na računalnike. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 grdi racek; vse so posnel kaskaderji dam problem je k gedas filem pozorno vides da ma enkrat kramarce gor 2. pa slike :) ccc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2003 vse so posnel kaskaderji Ja kdo pa drug, če je tip STUNT RIDER ??? Pa ne da si mislil, da je to Tom Cruise ?!?!?! :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 :notworthy: Brez besed. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Ja kdo pa drug, če je tip STUNT RIDER ??? Pa ne da si mislil, da je to Tom Cruise ?!?!?! :kva1: vsaj nekaj bilo res posneto in da ni bilo vse narejeno na računalnike na tole se je nanasala mja pripomba... <_< zgleda da sem si narobe razlagal njegovo dognanje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2003 vsaj nekaj bilo res posneto in da ni bilo vse narejeno na računalnike na tole se je nanasala mja pripomba... <_< zgleda da sem si narobe razlagal njegovo dognanje :lol1: Aja, sorry... a je zadeva skrajno nerazumljivo napisana... My mistake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 TATA I JA BI TO RADIO!!! I TATA BI ISTO SINE!! Uglavnm tip je car! Vsaka čast :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 (popravljeno) Če se ne motm sm tega tipa vidu letos na motor show Gornja Radgona :o <_< NORO!!!!!!!!! Popravljeno December 5, 2003. Popravil CAPIROMZY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Gledal sem ga lani na IMOTU :notworthy: , za Radgono pa nebi glih roke v ogenj dal :hmm: . A ma kdo glede tega 100 posto informacijo (če je bil si bom zgleda moral žile prerezat, ker ga nisem gledal tak blizu doma!!!!!!!!! :( :xx: ;) ) LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Gledal sem ga lani na IMOTU :notworthy: , za Radgono pa nebi glih roke v ogenj dal :hmm: . A ma kdo glede tega 100 posto informacijo (če je bil si bom zgleda moral žile prerezat, ker ga nisem gledal tak blizu doma!!!!!!!!! :( :xx: ;) ) LP Bajsi reži žile miki, to je bil ta tip. a bi še slikico pogledal preden zarežeš :devil: :lol1: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 OBVLADA!!! tip je svetovn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 :notworthy: :notworthy: :notworthy: Brez besed...model stvar resnično obvlada in ne vem kaj več bi lahko navaden smrtnik še znou!!! :yea2: :yea2: :yea2: Še predn pa sm si ogledu film pa sm useeno pomislu da bo izvedu tisto akcijo k bremza na sprednm kolesu pa čez balanco noge pa iz eno roko maha občinstvu...no tega ni naredu sam nč zato!!! CAR 4EVER!!!!!!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 a mogoce ve ktira muzka je v backgroundu v prvem delu videa (zdi se mi d je naslov The One, izvajalec pa = ?!?!?! :? ) - any useful info, please?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Super :OK: To mi deliii :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Kdor zna, ta obvlada :OK: :notworthy: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 :notworthy: Respect :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Christian Pfeiffer ni nastopal v Gornji Radgoni!!! Tisto sta bila madžara Feri Potzner in pa Peter Havas,ki je nastopal tudi v Puli na Biker Days v soboto zvečer na cesti pri Marsovem polju. Tipa res hudo obvladata :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: že v G.Radgoni sem se sam čudil kva se da izvajat,pol sem pa še v Puli gledal,pa še en filmček sem potegnil dol ,kjer se Feri Potzner s Kawo Z1000 vozi. :yea2: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: imam veliko željo,da bi si ta EP ogledal v živo na Češkem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se