Špilferderber Objavljeno December 4, 2003 Opozori Objavljeno December 4, 2003 ...a ima kdo kaj več informacij o tem dogodku?
Noise Objavljeno December 4, 2003 Opozori Objavljeno December 4, 2003 V motosvetovem koledarju dogodkov imaš kontaktne informacije, pokliči, vprašaj, sporoči :D
Špilferderber Objavljeno December 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2003 kontaktiral sem eno drugo osebo, pa je povedal sledeče:: Pri Golovcu je en lokal Garibaldi, kjer se bo dogajalo vse skupaj. Vabljeni baje vsi klubi.. hrana, pijača, klubski band (XXX band).. baje da bo fajn in baje, da se splača pogledat.. več info na http://www.xxxklub.com/novice.htm Kdo pride (poleg mene, TaSrčkane in dveh mojih kolegov iz Prekmursko-Štajerske regije)?
Špilferderber Objavljeno December 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2003 bemtiš, jaz sem pa mislil, da bom koga tam spoznal od vas, pa boste vsi trokraljevali..
Noise Objavljeno December 4, 2003 Opozori Objavljeno December 4, 2003 bemtiš, jaz sem pa mislil, da bom koga tam spoznal od vas, pa boste vsi trokraljevali.. Še vedno je waiting lista in še vedno niso vsi plačali za NFS... tako da ni panike :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se