kađiva Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 če kdo dol kje na parkirišču zagleda naš kombi (citroen jumper) naj kar zraven stopi bomo kakšno rekel :D
batzajla Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 evo sejem smo preživel in lahko rečem nekak tkole:veeeeelik šare po ugodnih cenah,malo manj je bilo dobre in kvalitetne opreme po precej normalnih cenah,precej opreme za predelave in nekaj večjih firm k so mele svoje štante (kawasaki,yamaha,suzuki,aprilia..če sm kerga zgrešu me ne tepst) velik je blo tud zrihtanih avtov k so bli prov zanimivi za pogledat!
batzajla Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 pozabu sm omenit čedne hostese :)
batzajla Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 no sej bi se še kšna najdla,brez skrbi rajš poglejte tegale golfa:
joe1 Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 ... mogoce je se prezgodaj za mene ampak kaj je to za en zelen motor
Einherjar Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 Evo zbudil po post-sejemskem spanju in morampriznati, da sem bil razocaran. Hostese, ki ponavadi sejme ven vlecejo so bile tu, ne samo redke, tudi super povprecne. Predelave so bile super, vendar nic takega, da bi ti sapo vzelo. Prodajni del pa tako kot so ze omenili - drago k kurba.... Medtem, ko bi pricakoval nizje cene od normalnih trgovin, je bilo ravno obratno... Weird teli italijani...
kađiva Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 mogoce je se prezgodaj za mene ampak kaj je to za en zelen motor to je ena predelana honda cbr900rr :)
AlterMann Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 Ja, res zaskrbljujoče. Ali res hostese počasi izumirajo. :hmm: Sicer pa veliko za videt, veliko tistih, ki gledajo; veliko za kupit, malo tistih, ki kupujejo. :rolleyes:
D.J. Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 naša skupinca, bolj visokoamortizirajočih motorjev, je kar v redu in po zelo ugodnih cenah nakupila raznoraznijade, od čelad, hlač, jaken pa tudi veliko novih stvari je bilo videt, sicer nič pretresljivega...nekak je še čutiti, da je sejem v razvoju in če se res seli moto oddelek iz bolonje v padovo, je temu sejmu treba v prihodnosti pripisat še kaj več veljave dejansko je bilo opaziti največ gužve pri off road štantih, kar nakazuje na njegovo vedno večjo priljubljenost, privoščljivost, ugodnost in dejansko zbližanje človeka s strojem v vzdrževalnih pogledih so pa krom people res poskrbeli za največji šov znotraj dvoran, ker nasploh največji je bil pa zunaj s SM in freestyle tekmo - po količini gledalcev seveda moja splošna ocena: 8,5
batzajla Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 jah no če smo že pr hostesah,mogoč da po kšnih boljših sejmih res vidiš kšn supermodel več,ampak sej mogoč so ble pa tle bolše po srcu! :D
batzajla Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 evo tisti moped še od spredej:
batzajla Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 aprilia,kje je bil ta motor 3 leta nazaj!!?!mašina je pa taka k moja,edina razlika je da se da pokrovček odmontirat tm k pride ventil v izpušni kanal,torej se ga da namontirat! :) SM 125
D.J. Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 ej batzajla a TALE je bla tut dobra po srcu, pa si hotu mal sprobat
Thundercat Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 ej batzajla a TALE je bla tut dobra po srcu, pa si hotu mal sprobat se meni zdi da hodste po teh sejmih sam babe gledat ne pa pleh...... :hmm: O:-)
batzajla Objavljeno Januar 18, 2004 Opozori Objavljeno Januar 18, 2004 DJ-hotu sm ji pokazat kje me je konj ugriznil v ramo :P tandrket-zarad bejb se hod na zurke pa v diskace,mas vsaj sanso ksno zapecat...na sejem se gre valda zarad mopedov,avtov,opreme...samo zajebancija pa tud more bit! :OK:
vaški Objavljeno Januar 19, 2004 Opozori Objavljeno Januar 19, 2004 Sej tko slab pa tud ni blo mi smo se imeli super
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se