SF Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Kaj če bi na ridah naredil forumsko srečanje? Se pršpelemo po predpisih, postavmo žar... Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Jest sem za! No fakr ti kr seznam nared, mislm da se nas bo zbralo rekordno število!Jest bom še čevapčiče obračal!!!!!!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 To je beseda! Samo je treba nardit tko da ne bo kake pizdarije... Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 jst sem dons hotu it ke pogledat pa sm pred monitorjem obsedu -ex suz. present yam.- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Eh men se dans tud ne da žara KURIT Jebeš mir bez rata! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 Na roštiljado pa še jaz pridem samo malo prej povej kdaj bo!!! Go in peace! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Junij 4, 2002 Deli Objavljeno Junij 4, 2002 ni problema zakurim jaz vi pa lahko pečete C-YA IN HELL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Kaj boš gume kuru al plastiko? Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Leon ja lahko bi dal vsaj čelado dol,sicer pa ni panike jaz sem tam skor vsak dan tako da se zihr še vidmo. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Tundercat jaz sem tvojo revijo obdelala zdaj je čas da ti jo vrnem,15 bom verjetno uletela na A.delsberge ti boš ziher tud tam pa ti jo vrnem,štima sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Sanda7:Ni problema! Kaj praviš da si tam skoraj vsak dan, pa te nikoli ne vidm?!?!?! Kako to? Kako je bilo v soboto na Obali?? Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2002 Ponavadi sem na ridah okoli 16-18 verjetno se ravno zgrešiva,ja na morju gužva gužva in še enkrat gužva.Upam da bo kmalu vreme da namočim rit v slani vodi. sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Junij 8, 2002 Deli Objavljeno Junij 8, 2002 Bil danes na ridah okoli 13.30pa ni bilo tam žive duše!No res pa je da je malo deže valo pa kaj pa pol sej nismo iz cukra (ali pač)!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Če je slabo vreme se nobeden ne ustavi!Če pa je vreme lepo je petek, sobota,nedelja skoraj vedno par motoristov!Se vidmo! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Vceraj, sobota, se nas je nateplo 6 motorjev na ride. Bili smo sami. En ovinek je bil se rahlomoker, drugace pa krasno. Nikjer nikogar, avtov nic. Super! Bladzo in jaz sva kar nekajkrat sla gor-dol... Mmmmmmm..... res lep dan... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2002 Bladzo bo asvalt na ridah čist zlizal,da o gumah ne govorimo sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alexb Objavljeno Junij 21, 2002 Deli Objavljeno Junij 21, 2002 Za vse, ki se v soboto odpravljate polagat ovinke v ride, informacija, da se bo tam dogajala avto dirka, tako da boste bolj opazovali. Cesta bo popoldan zaprta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2002 Jst sem pa res nesramna,čist sem pozabila da bo dirka,pa že cel mesec se tuki okol govori o dirki in naših fantih ki dirkajo za Slavkota Deklevo,večkratnega prvaka raznih pokalov.Itak tistga,ki ga to zanima bo po moje čist navdušlo,verjetno bom šla mal pofirbcat pol pa gas na morje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Sezona se je začela, vsak dan po 17h,vikendi pa itak.V Planini stoji vsak dan radar lahko tudi 2 zato res previdno skozi naselje in po ovinkih za tiste, ki še ne veste ,da so letos čist v kur... zaradi kačic,flik al kar že je.Skratka dogaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Hojla! Sem sel v ponedeljek cez kacje ride h kolegu v Postojno na sladoled. Seveda kisel nasmesek in zloben pomezik B) ta plavim v rdecem golfu, ker sem peljal mimo skesanih 45 in kusur (tam sem prvic - in mocno upam, da zadnjic - ''priletel'' na radar). Nasmesek pa izgine ze na prvem ovinku, ko se z nogo odrinem od asfalta, drgace bi se kar konkretno zvrnil. Tiste zalivke razpok z nekaksno smolo so, kot da bi zapeljal na olje ali led. Postavljene so precno na ovinke in posute po skoraj celih kacjih ridah. Kot, da bi to nalasc naredili...mogoce so pa sli cestarji v kompanijo s ta plavimi, se jim mogoce ne da vsak dan patruljirat na Planini. Torej, previdno, zelo previdno! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zrime Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 skoraj vsak vikend se vozim na morje in nazaj in se mi zdi da so ta plavi skos tam, sm že dvakrat dokumente kazal in enkrat celo pihal. Sm pa tut že 3 motoriste (letos) vidu na tleh ležat oz. sedet so mal pretiraval. torej pazljivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 A vsak dan ste tam po 17-i ? Pol pa pridemo večkrat pogledat-sam iz Kr. je kr mal daleč <_< B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Jaz sem tudi dobil za pihat zadnjič na ridah in to še enkrat med tednom dopoldan :angry: , itak je bilo 0,0! Verjetno dajejo za pihat predvsem tistim, ki še nimamo kategorije 2 leti in že od enga pirča zadost pokaže, da lahko z veseljem kakšno položnico napišejo! No mene na to finto že ne bojo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Ja ride niso več kar so bile.... :( Je pa vseeno lep miren kraj kjer se lahko dobiš s kolegi motoristi(motosvetovci) in kakšno rečeš! Jaz sem tam vsak dan po 17:15....plav fazer nov....ustavte se bomo kako rekli! :) Pa sanda7 je tud ponavadi tam..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Ja čez 30min se bom peljala v šolo tam skozi,pol se pa za nazaj okol17:30ustavim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave