Skoči na vsebino

KAČJE RIDE

Sanda7

Priporočene objave

Učeraj okoli 19h smo prav lepo debatirali na ridah sami člani motosveta.In smo ugotovili da bi prav prišla ena kafana

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Učeraj okoli 19h smo prav lepo debatirali na ridah sami člani motosveta.In smo ugotovili da bi prav prišla ena kafana

Kafana zmeri prav pride, vzrok se pa itak tud najde! Bom jaz tudi ustavil, ce vas bom kdaj srecal. Grem obcasno tam cez, ampak bolj pocas pa z andahtjo (kot bi rekli v mojih koncih) ...rdeca TDM.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Al pa kr burger šop....če si toliko časa kot smo bili mi včeraj tam pride čas tudi za Večerjo :D :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdej dajejo tm pihat vsem ker se jih velik raztrešč. sem jih vprašu če se jim zdi da zaradi alkota, pa so rekl da vrjetno ne ampak da oni morjo neki počet. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V petek bil na ridah, na zalost z bordo kisto (beri: avto). Sanda7, Thundercat, Šoško in Metal bike so bili tam... Podobna zasedba tudi v nedeljo, edino srebrnina se je svetila meni med nogami (brez perverznih misli: CBR). B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo mene

Včeraj sem tudi jaz na ridah pokazal svoje silno znanje polaganja.

Folk se ni mogel načudit, kako greš lahko tako pokonci skozi ovink. :D

LT da je kar hudo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tundercat dej povej kaj so ti plavi težili,na ridah.Predvidevam da zaradi tvojih modrih lučk,upam da si dobro pasal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sva šla z Dado v petek popoldan čez ride na morje in glej ga zlomka, na začetku rid je začelo deževati, da sem se lahko direktno pokonci peljal čez ride, no in na vrhu zopet SONCE !!!

:lol: :lol:

Nazaj grede sem pa itak laser fasal na 323 m me je dobu pa sem tudi počasi peljal potem čez ride. Skratka, ena sama plava dobrota !!!

LP matic :angry: :angry: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sva šla z Dado v petek popoldan čez ride na morje in glej ga zlomka, na začetku rid je začelo deževati, da sem se lahko direktno pokonci peljal čez ride, no in na vrhu zopet SONCE !!!

:lol: :lol:

....

LP matic :angry: :angry: :angry:

Seveda, MNZ se je s Trontljem povezal, pa bodo sedaj na tak način motoriste k pamet spravljal. Pričakujte podobne ukrepe tudi na drugih cestah!! ;) :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tundercat dej povej kaj so ti plavi težili,na ridah.Predvidevam da zaradi tvojih modrih lučk,upam da si dobro pasal.

ne sploh ne....še vidu ni

Težil mi je da ne znam vozit motorja češ da v Avto šoli učijo vozit motor 1 meter od desnega roba jst pa ne znam polagat ovinka in da me je preveč odneslo na levo da sem bil 2,5 metra pre daleč na levi......Pa sem reku če sem šu čez črto pa je reku skoraj pa sem še enkrat reku a sem šu čez črto pa je reku kmalu bi šu pa sem še enkrat reku a sem šu čez črto pa nič ni reku nazaj je šu v avto in približno čez tri minute mi prinesel vozniško nazaj in mi reku pa drugič bolj desno vozi da te ne bo avtobus povozu.......hhhh :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

svašta :unsure: pa kaj se ti kurci še ne zmislijo,jst sem pa mislila da te bojo zaradi plavih lučk mrcvarli.Po moje nimajo kaj delat pol se pa izživljajo nad rajo.Jst sem pa hotela da mene ustavjo da bi tebe skoz spustil,pa sem zanalešč zraven zapeljala da bi jih zmedla,pa me je kar naprej poteral,imam že 5let ispit pa me niti enkrat še niso v SLO ustavli,pa to ne morš verjet.No upam da ko me bojo da ne bo imel radar prstov zraven.No samo da se je vse dobro končalo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsega ne bom bral ... ampak vsem, ki se greste silne dirkače in frajerje po planinskih ridah naj povem, da ste patetični bolj od vseh cafe racerjev s trdimi beticami in podobnih zgub, ki morajo za dvig svojega egota predrkavat un bogi ovinek pred publiko in še to po možnosti z glavo in pol motorja na nasprotnem pasu.

Če ste taki frajerji, pejte tja kjer ni nikogar in trenirajte svoj famozni nagib s kolenom po tleh!!!

Popravljeno . Popravil hotschko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pejte se na Grobnik izživljat. Thundi, vpraš kšnga prometnika kako je mrtvega motorista s ceste škrabat pol boš pa vidu zakaj tolk težijo. Jih vsako leto kar okrog 50 v pocinkano pospravjo. Za kozlat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pejte se na Grobnik izživljat. Thundi, vpraš kšnga prometnika kako je mrtvega motorista s ceste škrabat pol boš pa vidu zakaj tolk težijo. Jih vsako leto kar okrog 50 v pocinkano pospravjo. Za kozlat.

hvala,imel "cast" pri dveh pomagati.priporocam. :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha hahha,folk pa vi sploh ne štekate,pa kaj mislite da hodimo zdej pa kar vsi dirkat na ride,lepo vas prosim.Če še ne veste se zbiramo in debatiramo,in seveda opazujemo promet na cesti,res pa je da obstaja par modelov,ki se hodijo izživljat oz sproščat adrenalin in če jim paše ko jih negdo opazuje,zakaj pa ne,pomembno je da ne ogrožajo druge,sama pa sem sigurno mišlenja da ceste niso dirkališče.In zato je že zadnji čas da nekaj takega postavijo tudi pri nas zakaj pa, da bi nosili denar hrvatom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizda pa kaj ste vsi fuknjeni al kaj!

Kaj težiste o stvareh za katere se vam sanja ne!!Zadržite svoje mnenje zase !Oziroma pišite to v temah kjer to mora pisat!Tema ride niso za to...ker v tej temi pišejo tisti ki se na ridah pogosto srečujemo in pogovarjamo o tem kako nas bo kak idiot z motosveta imel za divjake...medtem ko je divjak on sam!

Hotscho:Če ne misliš vsega na motosvetu brat pol bodi tiho, ne....če bi jst tvoje izjave bral pol bi te tud za idiota imel!Pa malo se pomiri, a potrebuješ Apaurin...če bi jst mel take izpade bi me že z Motosveta vrgli...sam valjda ti si lahko to prvoščš...

Vesna:Jst se ne mislim it na grobnik izživljat...to ti meni pravš dej ti povej to vsem v kaki drugi kategorijo ko se hvalijo kako se 250+km/h po cestah vozjo, jst tega ne rabm!A tm pa vsi ponosni če čez 200 km/h greste!

Enduraš: poglej si SSJK kaj pomeni debatirat, te ne mislim poučevat slovenščine na Motosvetu...če ti manka izobrazba se obrni na Ljudsko univerzo...Večerne šole so za take!

Pa ne pozabite....če je kdo na ridah ne pomeni da je eden izmed tistih 2% ki čeznje norijo s polnim gasom in navdušujejo publiko!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:) Ah, ne komplicirat..... enostavno se da rešit - Kačje ride namreč.

Ko midva s fiftijem pluživa tam čez in če se fifty mal spozab in ma pretežko nogo, mene prime lulat, tik pred rajdo, pa mora čist ustavt .... B) :P

Ampak, do doma jih imava pa kar nekaj namotanih... (rid).... in to izdatno s kamni in peskom posutih :angry: ... tako, da po vsaki vožnji, za piko na i :blink: še zadnjih 12 km pi***rij..... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj težiste o stvareh za katere se vam sanja ne!!Zadržite svoje mnenje zase !Oziroma pišite to v temah kjer to mora pisat!Tema ride niso za to...ker v tej temi pišejo tisti ki se na ridah pogosto srečujemo in pogovarjamo o tem kako nas bo kak idiot z motosveta imel za divjake...medtem ko je divjak on sam!

Hotscho:Če ne misliš vsega na motosvetu brat pol bodi tiho, ne....če bi jst tvoje izjave bral pol bi te tud za idiota imel!Pa malo se pomiri, a potrebuješ Apaurin...če bi jst mel take izpade bi me že z Motosveta vrgli...sam valjda ti si lahko to prvoščš ...

Pa ne pozabite....če je kdo na ridah ne pomeni da je eden izmed tistih 2% ki čeznje norijo s polnim gasom in navdušujejo publiko!

Thundercat ... svetujem 5 tabletk Apaurina dnevno, od tega 3 za zajtrk za boljši štart dneva. Moj post ni bil namenjen tebi ampak unim (po tvoje samo)2% lolekov, ki se preganjajo po ridah ravno zaradi budnega očesa zveste publike. Koliko in kaj imaš ti pri tem veš najbolje sam.

Problem je, ker policaji na planini vsako leto pošpohtlajo kakšnega frajerja iz ceste, ampak potem ne zgleda več tko frajersko in tega nočejo več počet ... držim z njimi.

Če se hočete res SAMO (??) družit in debatirat, pojditeto početi nekam, kjer so še stoli in hladna pijača ... sledi ... manj publike ---> manj frajerjev, ki pritiskajo do konca.

Da sem Idiot ne priznam ... priznam pa da sem nor :blink: :blink: B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hotscho:Če ne misliš vsega na motosvetu brat pol bodi tiho, ne....če bi jst tvoje izjave bral pol bi te tud za idiota imel!Pa malo se pomiri, a potrebuješ Apaurin...če bi jst mel take izpade bi me že z Motosveta vrgli...sam valjda ti si lahko to prvoščš ...

Thundercat ... svetujem 5 tabletk Apaurina dnevno, od tega 3 za zajtrk za boljši štart dneva. Moj post ni bil namenjen tebi ampak unim (po tvoje samo)2% lolekov, ki se preganjajo po ridah ravno zaradi budnega očesa zveste publike. Koliko in kaj imaš ti pri tem veš najbolje sam.

Problem je, ker policaji na planini vsako leto pošpohtlajo kakšnega frajerja iz ceste, ampak potem ne zgleda več tko frajersko in tega nočejo več počet ... držim z njimi.

Če se hočete res SAMO (??) družit in debatirat, pojditeto početi nekam, kjer so še stoli in hladna pijača ... sledi ... manj publike ---> manj frajerjev, ki pritiskajo do konca.

Da sem Idiot ne priznam ... priznam pa da sem nor :blink: :blink: B)

Meni nimaš ti kej govort kje se lahko družim in debatiram....to zadrži zase...oziroma govori komu drugmu, ki te je voljan poslušat!

Še vedno pa mislim da tvoja izjava ne sodi v to kategorijo!

Odpri temo kjer se boš znašal nad ljudmi katere nisi še v življenju vidu ampak samo če misliš, da je tvoja nervoza upravičena!V tem primeru mislim da ni!

Glede na to da praviš da sam na ride ne hodš, ne morš vedt koliko procentov je takih kot sam omenjaš...zatorej verjami meni ko ti pravim da sta samo 2 %!Če mi ne verjameš pridi pogledat, ti pripravim lepo dobrodošlico!

Če pa imaš probleme z zadrževanjem jeze, kulturnem obnašanju...in če si nor kot praviš....potem pa te Rugelj ne reši!Kaj šele jaz!

Hotschko, Thundercat Ma Te Rad

Popravljeno . Popravil thundercat
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kačje ride - pha; prevozim jih z eno roko na balanci, z eno pa na M... B) Thundercat - prid h men u Idrjo (po Zali)...brez premz! :P Pa de te vidm! :P :P :P (Kolk smo pa mi frajerjipress) B)

Hočko - prjatu; sej veva zakaj gre ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: B) Al Ne?! :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kačje ride - pha; prevozim jih z eno roko na balanci, z eno pa na M... B) Thundercat - prid h men u Idrjo (po Zali)...brez premz! :P  Pa de te vidm! :P  :P  :P (Kolk smo pa mi frajerjipress) B)

Hočko - prjatu; sej veva zakaj gre ;)  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  B) Al Ne?! :blink:

A zdej boš pa še ti težu la kaj!

kaj pa ti delas?!

Branim se pred neresničnimi trditvami...to je moja pravica in dolžnost....

PA še neki Ice...kaj sem zdej jst tle mona ker povem kot je res...zdej sm pa jst tle s Fazerko največji norc na Ridah...ne!Mislm.....ne vem zakaj takšne domneve...kdor me pozna ve kako vozim...sploh pa ve da se vozim skupaj s punco že 4 leta in ne divjam...tako da kdor napiše da sem frajr mu bom zatežil...ma ne pozabit da on teži prvi meni!

Poglej nazaj kako se je razprava začela pa boš vidu zakaj se gre!

Imam morde občutek da ti nisem povšeč Ice ( in tvoja izjava No Shit Sherlock)!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!