flero Objavljeno Januar 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2008 ...ena ošiljena, druga zaobljena... :evilgrin: Pecy 1
flight69 Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) ... Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil flight69
mareZ Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Pa še moja.. :winkiss: .. by mare Pecy 1
franko Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
fossil Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 huda slikca! :worship: a naslov teme si prebrav??? :grrr
Brdaus Objavljeno Marec 26, 2008 Opozori Objavljeno Marec 26, 2008 Moji najljubši dve ritki... mmmm.... Od kje se men ta rit tko znana zdi? Ahaaaaaa, že vem :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ena še nedokončana :photo:
missi Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Od kje se men ta rit tko znana zdi? Ahaaaaaa, že vem :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: kermu tipčku iz gorenske pa ni znana? :devil:
Brdaus Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 kermu tipčku iz gorenske pa ni znana? :devil: OOO ja... velik motosvetovcev "pozna" tole rit :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 OOO ja... velik motosvetovcev "pozna" tole rit :evilgrin: Mal se zadržte prosim nasploh :rolleyes: Vsak ma kdaj kako obdobje...Noben ni angel.Lp
Brdaus Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Mal se zadržte prosim nasploh :rolleyes: Vsak ma kdaj kako obdobje...Noben ni angel.Lp Mal :topic: Mali: ti si fajn človek, pri meni boš vedno dobil za peer .) Na žalost tega ne morm rečt za vse... štekaš ;)
Stric Burek Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Dober večer ! Sedaj lahko žalimo en drugega. Saj veš sam, da si mi napisal komentar, ker si me na nek način hotel užaliti, prizadeti. Pa ti ni uspelo, delno pa že, ker sem na dekle resnično navezan. Sedaj lahko karkoli pišete, prebral bom, mogoče bo kakšna solza ujdla, a na KONCU bom premislil zakaj vi to pišete sploh ? In prišli bomo do enakega zaključka. A ne ? Hvala prijatelji, vedel sem za vas, mučilo me je to. Dajte še malo podgrevat, saj enostavno niste dovolj zreli za to. A vsakega nekoč doleti pamet. Hvala in lep pozdrav KRISTJAN :( Kaj si hotel povedati s tem postom? Si mel punco, s katero nisi več, si mislil motor? Si prodal? 450ccm, 64KM, all carbon fibre :P
_THUNDER_ Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Kaj si hotel povedati s tem postom? Si mel punco, s katero nisi več, si mislil motor? Si prodal? 450ccm, 64KM, all carbon fibre :P Striček.. saj tole ni tvoje.. ali pač? res je hud... :rolleyes:
TI TO Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 A ta bejba je tolk 'znana' med folkom, al kaj, da se tolk razpreda o njej? Saj ritka je res lepo napeta, priznam! :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se