besna_glista Objavljeno December 7, 2003 Opozori Objavljeno December 7, 2003 zanima me, pri kateri zavarovalnici bi lahko najceneje zavaroval svojega jeklenega konjička yamaha Dragstar 1100.. Hvala za odgovore! :D
MaraudeR Objavljeno December 7, 2003 Opozori Objavljeno December 7, 2003 poglej na AMZS STROŠKI REGISTRACIJE VOZIL ...sicer pa je vseeno, ker se AO med zavarovalnicami razlikuje le za nekaj tolarjev ...večje razlike so pri kasku, vendar boš normalne popuste dobil le pri zastopnikih
SiR Objavljeno December 7, 2003 Opozori Objavljeno December 7, 2003 Zmešana glista, pokliči predstavnike zavarovalnic in nam ne pozabi poročati o zadevah... :OK: :notworthy: :yea2:
Sanda7 Objavljeno December 8, 2003 Opozori Objavljeno December 8, 2003 Se mi zdi da je Triglav najbl fajn.
besna_glista Objavljeno December 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2003 :angry: sem slišal,da so zavarovalnice kot je generali in še kakšna ki ni znana zelo ugodna,vendar nimam izkušenj na tem področju,
MaraudeR Objavljeno December 8, 2003 Opozori Objavljeno December 8, 2003 avtomobilsko zavarovanje (AO) sklepa šest zavarovalnic in sicer: Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Maribor d.d., Adriatic zavarovalna družba d.d., Slovenica zavarovalniška hiša d.d., Zavarovalnica Tilia d.d. in Generali zavarovalnica d.d. (razen za zadnjo si lahko zneske izračunaš na netu)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se