CAPI Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 @Egy na obisku pri meni in dva žrebca :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 TA JE PA MOJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
westy Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 moja dva suzuki gsxr 1.0 leovince gp izpuh, crash pads pa zamenjan nosilec tablice yamaha 426 brez dodatne opreme samo sveze oprana tihii 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kalimero Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 Sosedov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Pa še moj prvič letos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) letnik 2003, na novo namontiran leovince in malo večji crash-padsi (nikol se ne ve) Popravljeno April 28, 2009. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Moj oldy....od letos...letnik 97....dodal bele trakce na feltne.....drug let gre v nakeda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 1, 2009 Deli Objavljeno Maj 1, 2009 Še moj lepotec. Dodatna oprema: Sedež Wunderlich - Kahedo Maraton steklo - Wunderlich Rolbari - Wunderlich + kopica manjših delov in okraskov, vse - Wunderlich + nove gumce Z6 se razume :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bking Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 Še moj novi B'K Suzuki B-KING, letnik 2009 za enkrat še brez predelav ! tuba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 evo ena sveža fotka z novim ogledalcem cafe racer style ,...dost je blo tistih original špeglov v katere se nič ne vidi, so bli skoz polomljeni, pa še grdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 Honda Hornet 900 l.06 -Akrapovich 2x -K&N filter -Nosilci za kufre 3x (na sliki samo TOP CASE) -Crashpadi -Ogledala -Šipca PUIG KRVAVICA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Še moj strojček. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 polno natovorjen (še z menoj in sopotnico, ki je slikala) v BiH: V Strom 650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANI_S Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Evo! Končno je doma ta zverina Triumph Tiger 1050 ABS 09' fusion white, za enkrat še brez kovčka (naročena maksija in nosilec), v bodočnosti pa še kakšen Arrow ali kaj podobnega. KRVAVICA in mamkabozja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Atron Objavljeno Maj 6, 2009 Deli Objavljeno Maj 6, 2009 Yamaha XJ6 Diversion 2009 KRVAVICA in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jazzy Objavljeno Maj 7, 2009 Deli Objavljeno Maj 7, 2009 Kawasaki Z 750 l.04 - 33000 km - Akrapovich hexagonal - K&N filter - Nova rdeča balanca - Racing rdeče uteži - Ogledala - Lepe rdeče zavorne cevi - Olepšan zadek - Mali diodni smerniki - Dvignjena šipca - Lepši napis na tanku KAWASAKI Z 750 THE WAY IT SHOUD BE MADE KRVAVICA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Tale se prodaja: Pa še moja nova kravca - to sem čakov, en kulturen moped! LP, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inspektormirko Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Tole sta pa moja potrošnika prostega časa. Caponord l. 04. ABS, gretje ročk cevne zaščite nosilci kovčkov... KRVAVICA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 Lepoticka=) Andro Asgaard in KRVAVICA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 :naughty: DXR16, KRVAVICA in Jarhead 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 ena malo umetniška KRVAVICA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8106 Zaželjena struktura objave vašega motocikla v galeriji: Motocikel: Letnik: Opis: (npr. predelave, dodatna oprema.. in pa seveda, FOTOGRAFIJA vašega motocikla! Komentarji na objave niso potrebni (in bodo izbrisani) - naj fotke govorijo zase. kaj od posta zgoraj nabijaci ne razumete ? potrebujete prevod v lokalni dialekt ali piktograme ? TO JE TEMA SAMO ZA FOTOGRAFIJE. se tole zgoraj zdi komu znano ? mogoce cisto tako mickeno ? ker se mi pocasi zdi tumasto ponavljati zgoraj napisano vsakih par strani uvajamo novo pravilo: VSAK, ki bo pisaril v tej temi, PLACA CELOTNI ekipi motosveta eno rundo za en komentar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAVFR Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 Motocikel: HONDA VFR A Letnik: 2009 Opis: URESNIČENA ŽELJA KRVAVICA, Cartman, zjelen in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 (popravljeno) ime ji je izhod v sili, lepo ohranjena in negovana, naj taka tud ostane. VTR Popravljeno Maj 21, 2009. Popravil Cartman KRVAVICA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Salieri Objavljeno Maj 23, 2009 Deli Objavljeno Maj 23, 2009 Model: Honda VTR1000F Letnik: 1997 Modifikacije: Izpuh Wings, sprednji smerniki od Fiat Brave Oni drugi moped pa je od moje frau ER5... KRVAVICA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se