šujo Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 moja honda rebel 450 v stanju kakor sem jo kupil trenutno je na prafaktorjih...lani sem z njo naredil 4k km od avgusta do septembra, se prepričal kaj vse ji fali in zdej ma drugo balanco, drugač postavljene žmigavce...čakajo pa jo nov žaromet, NOVA BARVA (je lih pr ličarju), predelan fergazer in jasno, odstranitev telih skret ketnc na izpuhih in pridobitev torb. ma glede na to da sva skor isti letnik se mava rada tilingerossi, Stevie, Keiko in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aders Objavljeno Februar 29, 2012 Deli Objavljeno Februar 29, 2012 s tem se bom pa jaz vozil naokoli LetecaStrela, trebor, SANJIN-MIXON in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Marec 1, 2012 Deli Objavljeno Marec 1, 2012 (popravljeno) Pa se moja krava: Letnik: 2005 Popravljeno Marec 1, 2012. Popravil Marjanček DXR16, cisco, wanesska in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rosse20 Objavljeno Marec 1, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 1, 2012 Yamaha YZF-R6 letnik 2008 zamenjan nosilec tablice nastavljive ročke crash pad-i ponižan sedež DRVOWP, Andro82, casper7 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Marec 3, 2012 Deli Objavljeno Marec 3, 2012 Moj KLE 500, letnik 2005 z 32.000km prevoženimi. Pred preobrazbo: Dodatno nameščeno: -Puig visoka šipca -Givi kovček 52l -Zaščita rok Madhead s smerniki in Acerbis poviški -Uteži belance v barvi motorja -Ročica sklopke in zavore v barvi motorja -Leovince SBK izpuh -Acerbis supermoto blatnik -SW-Motech bočne zaščite -Dvignjen za 5cm V načrtu še: -12v Vtičnica -Motocross stopalke -Mehke stranske torbe -morda GPS Lp! SANJIN-MIXON, skoda, tilingerossi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Marec 4, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 4, 2012 moj boni : triumph bonneville T100 ..l . 2009 3052km prednje vilice , kolo , disk in strehca od triumph truxton dodatno king&queen sedež , quick release screen , locking petrol cap , centralno stojalo .. čista erotika ... trebor, DXR16, sayo in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xtz660z Objavljeno Marec 10, 2012 Deli Objavljeno Marec 10, 2012 evo še moja nova pridobitev DXR16, rosse20, trebor in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava NikolaTesla Objavljeno Marec 13, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2012 R1200C Montauk - moje sanje so postale resničnost thumper, Stevie, Cofko Cof in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Samorai Objavljeno Marec 13, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2012 Evo še moja nova pridobitev Honda CBR 600 RR, dodatno akrapovič, prikazovalnik prestav, alarm, pokrov zadnjega sedeža,... DXR16, rosse20, likalexsey in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava wanesska Objavljeno Marec 13, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2012 (popravljeno) Stromcek registriran in pripravljen na nove kmjčke.. Popravljeno Marec 13, 2012. Popravil wanesska tilingerossi, cikadina, thumper in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 13, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2012 No pa da še jaz pokažem floto AIR KMET2 BMW R1200GS ADVENTURE 2012 Dodatna oprema: karbon,navigacija,Akrapovič,razne zaščite(podblatnik,motor...itd...)skratka vse razen klime in BMW F650GS 2010 Dodatna oprema:led smerniki...itd Opreme je na obeh motorjih cca 40 kosov in se mi res ne da naštevat.... PMitja, HyperJack, She in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 No, pa da vidimo, kdo kaj vozi. Zaželjena struktura objave vašega motocikla v galeriji: Motocikel: Letnik: Opis: (npr. predelave, dodatna oprema.. in pa seveda, FOTOGRAFIJA vašega motocikla! Komentarji na objave niso potrebni (in bodo izbrisani) - naj fotke govorijo zase. V primeru, da ste zamenjali motocikel, pripopajte novo fotko in mi, če to seveda želite, po PM sporočite, da naj staro objavo zbrišem. Have fun'n'enjoy Je napisal avtor teme: Objavljeno 18. December 2003 - 14:21 Admin prosim izbrišeš tudi moj komentar...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava 919 Objavljeno Marec 15, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 15, 2012 Nova pridobitev pr bajti HONDA CR 500 l.96. Motor je brutaln ) V kratkem bo dobla nov izpuh + par malenkosti za porihtat, mašina odlična! Čez zimo (če bo denar ) pa predelava v AF (aluminjast okvir od honde cr 250 2003) Stevie, slow6452, 919 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skoda Objavljeno Marec 17, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2012 Da še jst mal sprememb pokažm karbonski pokrovi deklcev nosilc tablce crashpadi, obrobe felg, nalepka na nihajki by Hyperjack DXR16, rosse20, BIZKIT in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kitekatus Objavljeno Marec 17, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2012 Ola, evo,to je moj prvi motorčič v življenju,ki ima več kot 50ccm. Glede na to,da sem izven serije,se pravi,da imam 1.90m,so težavice s koleni in malenkost s hrbtom,vendar je tak užitek se vozit, da se na bolečine spomnem šele ko grem dol z nje. Motor je star 10let,prevoženih 13.000km(garantiranih),ker preden sem ga vzel,sem ga dal pod mikroskop in za ta denar,ki sem ga odštel,bi težko našel kaj večjega in ne zjahanega. Nič,bo treba zdaj šparat in tukaj nabijat kilometre in izkušnje,sem namreč novopečen v tem in sem zaenkrat kot ptič,ki je prvič poletel iz gnezda,tako,da se že vnaprej opravičujem vsem motoristom,ki bodo prileteli za mano in jim bom z.......ovinek. Strpnost je velika človekova vrlina!!!!! Vsem skupaj pa srečno in veselo nabijanje gasa in kilometrov:))) cedevita, CeneR, Marjanček in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Libre666 Objavljeno Marec 18, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2012 Aprilia SXV 550 Odprti izpuh, akrapovič mapping 10 000km(z original bati) SANJIN-MIXON, Mateej1, _luke_ in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lajbn Objavljeno Marec 22, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 22, 2012 cikadina, Keiko, umetnica51 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno Marec 24, 2012 Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Pa še moj malček :-) She, cikadina, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Slyder Objavljeno Marec 24, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2012 Evo še moja nova mašina: Kawasaki ER-6f ABS 2012 Dodatki zaenkrat samo reflective rim tape :grim Zok, She, JONI 46 in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno Marec 26, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2012 Bacek je še v delu, ampak letos bomo RUMENI . Na sliki in 600 kubični Hondici se pa sveti karbonska zaščita okvirja, nihajke, deklcev, karbonski zadnji blatnik, ročno narejene dirkalne tačke, crashpadi, crashpadi nihajke in vilic in Leo. Ostali detajli pa ko bo zverina ready 2 race (kar bo mogu bit v manj kot v dveh tednih ) DAMI34, Cartman, Grut in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava boja_007 Objavljeno Marec 27, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2012 (popravljeno) Moja nova igračka od maja '11 HONDA CB 1000 R Letnik : 2011 Trenutno prevoženih 15k Zamenjana ogledala, nosilec tablice, smerniki (spredaj še pridejo), izpuh LeoVince GP Pro ter pobarvani stranski pokrovi. Popravljeno Marec 27, 2012. Popravil boja_007 Be wild, honda2000, malakai in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MKrmec Objavljeno Marec 28, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Moja lepotička Theia KTM SMR 950 letnik 2007 predelave: samo SWmototech centralno stojalo Ene par slikc in še Youtube naslov za kšn video: http://www.youtube.c...ec?feature=mhee macak333, kitekatus, benny0104 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PriMo Objavljeno Marec 29, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2012 (popravljeno) Da bomo se meli en motorčič v tej prelepi temi se jaz predstavljam moj motor. HONDA CBR 600 RR, letnik 2005. Dodatna oprema izpuh arrow 4v2, zamenjana ogledala ( ki so naravnost katastrofa ker so totalno nepregledna ), mali led smerniki, zadnji nosilec tablice, pokorov zadnjega sedeža, jeklene zavorne cevi in stabilizator krmila. Popravljeno Marec 29, 2012. Popravil PriMo audia8, DXR16, kitekatus in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Sorty Objavljeno Marec 31, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2012 Evo da predstavim še mojga Honda Hornet 600 letnik 2006. Mivv xcone izpuh,manjši smerokazi,rizoma nosilec tablice,zlate uteži krmila,alarm,ogledala zaenkrat še iščem trenutno je samo eno pa še to poceni kitajsko.Motor je prelepljen na mat in karbon belo barvo (v originalu črn) pa še v kompletu Cofko Cof, BIZKIT, rosse20 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Vucko Objavljeno Marec 31, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2012 moja nova ljubezen l. 2007 prevozenih 13k km v originalnem stanju (vsaj letos bo) kitekatus, w950, skoda in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se