Popularna objava MKrmec Objavljeno Maj 6, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2012 (popravljeno) Moja lepotička Theia KTM SMR 950 letnik 2007 predelave: samo SWmototech centralno stojalo Ene par slikc in še Youtube naslov za kšn video: http://www.youtube.c...ec?feature=mhee Evo še par novih fotk!! In še par predelav: - Mass izpušni sistem (a mi lahko kdo pove zakaj se blokira Mass internetno stran??) - Crash protectorji http://www.rg-racing.com/ - nalepke za feltne by KTM Popravljeno Maj 6, 2012. Popravil MKrmec trebor, TakeALookAround, flero in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damo1234 Objavljeno Maj 8, 2012 Deli Objavljeno Maj 8, 2012 No pa še moja hornetka 600, zamenjan samo izpuh in odstranjen katalizator;o)) Keiko, rosse20, honda2000 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dusanr Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 Motocikel : SUZUKI B-KING Letnik : 2009 Opis : Razbito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
likalexsey Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 samo klik na link, pa se slika pokaže, drgač pa ni vidna, ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno Maj 13, 2012 Deli Objavljeno Maj 13, 2012 Yamaha TT 600 R (letnik 1998) Nad Planino: sayo, skoda, BIZKIT in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cheeby Objavljeno Maj 16, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Moja nova zverinica: Aprilia Dorsoduro 750 Factory 2011 Naročen imam kompleto Leovince carbon izpuh ter zadnji nosilec za kovček Givi. Verjetno bom zamenjal tudi zadnji nosilec tablice. Lp Cartman, mamkabozja, honda2000 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jjag3r Objavljeno Maj 16, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Moj lepotec Takoj po kopanju skoda, rposed, BIZKIT in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Hornet9 Objavljeno Maj 16, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2012 (popravljeno) ...midva...Hornet 600 S in Hornet 900 Popravljeno Maj 16, 2012. Popravil Hornet9 cedevita, tonek, Keiko in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Natko78 Objavljeno Maj 16, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Zadnje 3 leta sem lastnik: Suzuki SV-650S K3 Dodelave: - Leovince izpuh (homologiran) - odstranjen zadnji blatnik in nov nosilec tablice - zamenjani smerokazi - bočni paneli - No Cut Frame sliders Naslednja dodelava: - povišana šipca - custom nosilec (by Zivnorc) za 46l kovček rosse20, RobiRoberto, DAMI34 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Jann Objavljeno Maj 17, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 17, 2012 (popravljeno) Neko italijansko čudo. Popravljeno Maj 17, 2012. Popravil Jann RobiRoberto, kitekatus, VaSyCa in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava štromar Objavljeno Maj 18, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 18, 2012 Po enem letu spet uspel kupiti stroj vseh strojev Nekaj uporabne dodatne opreme... Nekaj dodanega udobja... in neskončno užitkov pri vožnji. zzigon, cikadina, RobiRoberto in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava zjelen Objavljeno Maj 19, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2012 Letošnja pridobitev :yes: BIZKIT, strajnarR, KeC in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiC Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 Še moj Zeko: odprt avspuh nosilec nablice bug spoiler menjani smerokazi pa še mal poliman .) V prihodnje ga čaka še nekaj predelav Evo še slikca,da se bomo lažje spoznal na cest .) thumper, bitch, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava T Objavljeno Maj 21, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2012 Še ena sklika da še dodatno opremo napišem K&N Filter Akrapovič komplet sistem Powercommander Amann KIT (Samo ubrizg) Gear indicator Drsniki Pridejo še: Poklopljive ročke pa najbrž še en kup mejhnih dragih stvari Aja mulci so sam, da je slika lepša thumper, Port Folio, Tanatos in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava VaSyCa Objavljeno Maj 21, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2012 (popravljeno) lastnik 14 dni, zaenkrat zadovoljen...za kaj novejšega pa nažalost ni financ Hornet 2000 letnik, malenkost manj kot 60 000km za sabo Popravljeno Maj 21, 2012. Popravil VaSyCa skoda, Markko, rosse20 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 Moja veteranka PMitja, DAMI34, thumper in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 Moja veteranka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 24, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2012 Malo osvežitve... Letošnji dodatki: -Ogledala -EvoTech performens zaščita hladilnika (aluminij) -novejša oblika LSL bunk -bele leče smernikov -nove bunke na vilica -Ermaxov pokrov sedeža v mat barvi (manjka še za enkrat mat plastika pri luči)... da razbijem malo sijaj črne monotonosti sem uvedel nekaj mat dodatkov =) thumper, Gasperr, MiniMedo in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ducky01 Objavljeno Maj 24, 2012 Deli Objavljeno Maj 24, 2012 Moja YAMAHA R6 letnik 00´ vse je na novo zamenjano (gume, vse tekočine, ... ), mašina obnovljena .) BEAUTY & BEAST BIZKIT, rosse20, Keiko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2012 Še en član Air Kmet2 flote Pri men od mojega 10leta Letnik 1973 Še vedno delujoč in v procesu obnove(restavriranja) Dodatna oprema: v hud klanc ima Kmeta na pedalih :lol: trebor, Port Folio, BelaStrela in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno Maj 26, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Bacek je še v delu, ampak letos bomo RUMENI . Na sliki in 600 kubični Hondici se pa sveti karbonska zaščita okvirja, nihajke, deklcev, karbonski zadnji blatnik, ročno narejene dirkalne tačke, crashpadi, crashpadi nihajke in vilic in Leo. Ostali detajli pa ko bo zverina ready 2 race (kar bo mogu bit v manj kot v dveh tednih ) Obljuba dela dolg CBR 600 RR 2007 aka Bacek -poliestri -dubble-bubble šipca -nosilec armature in zračni kanal -karbonska zaščita pokrovov motorja,okvirja in zadnje nihajke -karbonski zadnji blatnik -shark's fin -crash padi-domče izdelave -zaščita zadnje nihajke in prednjih vilic- domače izdelave -komplet dirkalnih tačk z rezervoarjem za zadnjo zavoro-domače izdelave -zaščtna mreža za hladilnik-domače izdelave -cliponi domače izdelave -kratke ročke -kratek gas -Cobra opletene zavorne cevi -Bazzaz Quickshifter -kompleten LeoVince izpuh staneless steel -520 veriga DID -GPT prikazovalnik prestav s shift lučko -Ohlins stabilizator, nosilec domačega dizajna in izdelave -Progrip tankgripi in domač dizajn salo, Gasperr, hp2 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno Maj 26, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 26, 2012 (popravljeno) Pa še good ol' Brumčo, Yamaha yzf R6 1999, dodatna oprema: kratke ročke, karbonska zaščita pokrovov motorja pa bojne praske vse naokrog. Bit moj motor, ni glih najlažja stvar na svetu. Ampak je pa taprav borc, trenutno voziva 117 tisočemu kilometru naproti . Moj moj v civilu race ready, preden je prišla CBRjka k hiši Popravljeno Maj 26, 2012. Popravil svobodnaptica01 DAMI34, Cartman, rosse20 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 (popravljeno) Z belo prijateljico, ki ima zraven tudi mladička Popravljeno Maj 28, 2012. Popravil LooLekSLO Gasperr, thumper, Keiko in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Maj 30, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 30, 2012 Versys 1000. Čakam še stranske nosilce in kufre. flero, DAMI34, ciciban in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Demon Objavljeno Junij 5, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 5, 2012 No, to pa je moja lubica, tudi obložena. Letnik 2009, 25000 krasno prevoženih km! :hooray: Dodatna oprema: - predelan nosilec tablice (moje delo) - Rizoma zadnji smerokazi - Rizoma crash padi - Taylormade izpuh - polepljen rob platišča (moje delo) To je to, druga nebom spreminjal! fasttrack, DAMI34, skoda in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se