64990090 Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 Kdo zna ali ima kakršno koli literaturo kako se nastavijo ventili prosim če lahko opiše ali pošlje. Nekoliko že znam vedar mi motor še vedno ne deluje dovolj dobro.
D.J. Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 pa si ziher, da je to zaradi ventilov ker motor pa sistemov je več in preproste opisne poti ni
Tratnjak Damijan Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 Točno tako. Največkrat je pa najboljše svečke zamenjat pa šele pol po mašini šart. :)
64990090 Objavljeno December 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2003 Motor sem moral popolnoma obnoviti ker mi je poškodovalo gred zaradi zlomljene vzmeti ventila.Sedaj imam novo glavo vendar ima motor nekoliko nemiren/grob tek. Neznam fine nastavitve.
Guzzila Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 Nič nisi napisal kak motor imaš. Na nemškem internetu imaš ogromno raznih interesnih združenj lastnikov točno določenih modelov motorjev, skoraj vsi imajo v sklopu foruma tudi tehnična navodila, skice, nasvete ipd..... Malo pobrskaj!
Denny Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 Najbolje, da poiščeš na mreži za svoj motor repair/service manual
Leteči Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 Tema o ventilih že obstaja in mislim da je bilo kar nekaj napisanega glede tega http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=4211&hl= LP Leteči
strom Objavljeno December 24, 2003 Opozori Objavljeno December 24, 2003 Nekaj service manualov sicer imam, sicer pa povej za kero mofo gre, pa nejprej se menja svečke, potem se štela predvžig pa vplinjače, potem pa vse ostalo... Aja... pa skur kakšen tank bencina al pa dva...lahko da je kej vode vmes. Če maš pa inline 4 kawasakija, je pa normalno da ne teče lepo na štantgasu... še nobeden ni. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se