Ice Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: a si kej fouš... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
RAN Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: quote: a si kej fouš... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. A ne zastopš. Show must go on. lp RAN
lojzi Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Matr, se vam pa da ! Lojzi ma vas rad
zviz Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Ice poznaš ti kej zadeve v avstriji? Me zanima, če bi se splačalo it po čelado k sosedom? Zanima me Arai quantum al pa RX7. Hvala! Pily: kaj bi ti rad? Kdo kurca sploh si? "Dober petelin ni nikoli debel!"
kekec III Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: Ice poznaš ti kej zadeve v avstriji? Me zanima, če bi se splačalo it po čelado k sosedom? Zanima me Arai quantum al pa RX7. Hvala! Pily: kaj bi ti rad? Kdo kurca sploh si? "Dober petelin ni nikoli debel!" Alter ego ?! LP
Ice Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: quote: quote: a si kej fouš... A ne zastopš. Show must go on. ne vem na kaj,koga itd. naj bi bil fous.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Ice Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 gotta be an inside joke. ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Mačica Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Ej ptujčan pa na ptuju sta že dva motokluba. zakaj bi pa ti še enga ustanavljal? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut
Ice Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 ......ker v tretje rado gre..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno November 28, 2001 Opozori Objavljeno November 28, 2001 Dva kluba, 2 pretcednika, trije klubi, pretscednik več! Brrrm
kekec III Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 saj bo kmalu več klubov kot motoristov ! Lp
lojzi Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Vsi motoristi predsedniki ! Lojzi ma vas rad
lojzi Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 Lojzi pa Uporabnik z dvema zvezdicama. PA sem te prehitu Kekec3 Lojzi ma vas rad
RAN Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Lojzi pa Uporabnik z dvema zvezdicama. PA sem te prehitu Kekec3 Lojzi ma vas rad Lojzi čestitam, boš dal za rogatca. Še vem ne kdaj si me prehitel. lp RAN
kekec III Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Lojzi pa Uporabnik z dvema zvezdicama. PA sem te prehitu Kekec3 Lojzi ma vas rad Čestitam lojzi...vedno sem zaupal vate ! Lp
kekec III Objavljeno November 29, 2001 Opozori Objavljeno November 29, 2001 quote: Vsi motoristi predsedniki ! Lojzi ma vas rad in vsi predsedniki bi morali biti motoristi... Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se