Zdrawc Objavljeno December 17, 2005 Deli Objavljeno December 17, 2005 A kdo ve, kje bi se dobile ježevke za minimoto, bi kar prav prišle v temle času :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 17, 2005 Deli Objavljeno December 17, 2005 Zdrauc :glare: ... ti voziš minimoto?? :hmm: Potem pa mi povej, kwa je to ena "žvau" v tvojem profilu??? :blush: :lol1: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno December 18, 2005 Deli Objavljeno December 18, 2005 no pa ena skutrska zimska .) HUDO DOBR! :grim scooter je zakon...še pozim je uporabn :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 18, 2005 Deli Objavljeno December 18, 2005 Zdrauc :glare: ... ti voziš minimoto?? :hmm: :grrr za kolega sprašujem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kondor Objavljeno December 25, 2005 Deli Objavljeno December 25, 2005 :OK: Skoraj sigurno zadnja fura letos(iz Šk. Loke na Bled),skoraj idealno-suha cesta,sonce,mraz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 (popravljeno) Še ena nočna.Je kar dobro šlo samo ljudje so mal čudno gledal ! :eek: Popravljeno December 29, 2005. Popravil jakATV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 Pa še ena z mojga balkona... pa sem mislu, da nisem v hribih doma :? Evo, najbl flegma srna :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno December 30, 2005 Deli Objavljeno December 30, 2005 Glej, da nas ne vlečeš za nos :D Imam občutek, da je tale srnica našopana in postavljena tja :P :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 Je sama pršla, pojedla ohrovt, pol se pa seveda ulegla, kr pač po kosilu paše počitek... :P En čas sem razmišljav da bi vzel nož in v slogu partizanskih filmov jurišal z nožem v roki proti njej...golaž pač paše pozimi. Sem se pol odloču za drugo varijanto - :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 (popravljeno) Se bojim, da ko bi zagledala tebe z nožem, se ne bi več dolgo gledala-čeprav če si domačin mogoče malo dlje (srne se fotru skoraj pustijo božat, ko pa so "obiski" ne jebajo 5% in jo skliznejo) :hmm: Popravljeno December 31, 2005. Popravil Hanzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 (popravljeno) :photo: Lp Popravljeno December 31, 2005. Popravil SiMoN` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 Je sama pršla, pojedla ohrovt, pol se pa seveda ulegla, kr pač po kosilu paše počitek... :P En čas sem razmišljav da bi vzel nož in v slogu partizanskih filmov jurišal z nožem v roki proti njej...golaž pač paše pozimi. Sem se pol odloču za drugo varijanto - :photo: Sol ji potrosi po repu, pa bo počakala, ko bo začela sol lizat., tko jo boš dobu na najlažji način :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno December 31, 2005 Deli Objavljeno December 31, 2005 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 ..par dni nazaj....v celo je bilo težko..po cesti pa zakon....folk pa čudn gledal :eek: :doze: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Je sama pršla, pojedla ohrovt, pol se pa seveda ulegla, kr pač po kosilu paše počitek... :P En čas sem razmišljav da bi vzel nož in v slogu partizanskih filmov jurišal z nožem v roki proti njej...golaž pač paše pozimi. Sem se pol odloču za drugo varijanto - :photo: Eh zbral mbi obe varjanti...najprej slikaš potem poješ :naughty: Jazbec vidm da si tut on-board snemal...kašni zanimivi rezultati??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Jazbec vidm da si tut on-board snemal...kašni zanimivi rezultati??? :) ... :BUA: snežilo :( vse belo...zadevščina je bila ponovljena z stacionarno postavitvijo kamere :OK: ...je blo pa bolj matranje :D ..preveč snega :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 iz balkona doma, v ozadju Krvavec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 :kva2: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 pa kaj niste mogli kakšnga večjega korenja dat :slap: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 pa kaj niste mogli kakšnga večjega korenja dat :slap: .) matr sem butast k sm po seb mero vzel :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 pa kaj niste mogli kakšnga večjega korenja dat :slap: .) Kdor z majhnim ni zadovoljen...mu večji ne bo zrasel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Negdje prije Bjelovara Fuzine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 26.12.2005 pod Šmarno goro pod Šmarno goro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se