Filip111 Objavljeno Januar 10, 2003 Opozori Objavljeno Januar 10, 2003 A ve kdo kakšna poškodba je armpump?
D.J. Objavljeno Januar 11, 2003 Opozori Objavljeno Januar 11, 2003 malo današnje snežne zabave, krasna vožnja
D.J. Objavljeno Januar 19, 2003 Opozori Objavljeno Januar 19, 2003 tkole na pogled je ista kot dunlop D 752, guma z širokim razponom uporabnosti... meni se ni zdela dobra, čim zgubi robove, zgubi tut 70% gripa (dunlopka) na mehki podlagi
batzajla Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 mislim da imam jst C-02,sam se mi zdi dost podobna.če mi kdo pove kako dam sliko iz C diska sem gor,bom zelo hvaležen.ja no nismo vsi taki hekerji :lol:
gidl Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 A ve kdo kakšna poškodba je armpump? Arm pump ni poškodba, je reakcija mišic na podlakti (roki) ko se ta napolne z mlečno tekočino, občutek je tak kot da so mišice nabite moči pa nimamo več. Npr. če stiskaš gumi obroč za jačanje podlakti se ti ta mišica full nabije in če pretiravaš ti jo zategne in boli. To je ARMPUMP. Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizično, predvsem pa psihično pripravljeni, največkrat je to na začetku sezone. A bo? :roll:
5ER Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 A ve kdo kakšna poškodba je armpump? Arm pump ni poškodba, je reakcija mišic na podlakti (roki) ko se ta napolne z mlečno tekočino, občutek je tak kot da so mišice nabite moči pa nimamo več. Npr. če stiskaš gumi obroč za jačanje podlakti se ti ta mišica full nabije in če pretiravaš ti jo zategne in boli. To je ARMPUMP. Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizično, predvsem pa psihično pripravljeni, največkrat je to na začetku sezone. A bo? :roll: A po domače je to musklfiber :?: :? :D
gidl Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 A ve kdo kakšna poškodba je armpump? Arm pump ni poškodba, je reakcija mišic na podlakti (roki) ko se ta napolne z mlečno tekočino, občutek je tak kot da so mišice nabite moči pa nimamo več. Npr. če stiskaš gumi obroč za jačanje podlakti se ti ta mišica full nabije in če pretiravaš ti jo zategne in boli. To je ARMPUMP. Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizično, predvsem pa psihično pripravljeni, največkrat je to na začetku sezone. A bo? :roll: A po domače je to musklfiber :?: :? :D Ne to ni musklfiber, armpump mine po parih ureh....musklfiber pa ostane dlje. Lahko bi pa rekl da je ene vrste musklfibr....:wink:
batzajla Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 ja takole mam.za moj moped je mogoč mal preklobasasta,ker se pozna pri moči.sej ni veliko,ampak manj gre.a je mogoč kdo že imel to gumo da bi kej lahko povedal? kako se daje slike na forum?
5ER Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 kako se daje slike na forum? poglej to :arrow: http://www.motosvet.com/phpbb/faq.php#19 tukej maš vse razložen, ni nobena umetnost :wink:
motolover Objavljeno Februar 2, 2003 Opozori Objavljeno Februar 2, 2003 ...Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizicˇno, predvsem pa psihicˇno pripravljeni, najvecˇkrat je to na ... Kaksne "psihicne priprave" pa preprecijo armpump?
cypena Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Za psiho en domač šnops, za fiziko pa gumico v roke in stiskat :D :D
motolover Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Zanimive slike iz Mehike: http://www.herrajes.com.mx/trial/trial_220203.htm
trco Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 http://www.herrajes.com.mx/trial/trial_220203.htmHUDO :0X:
gas gas Objavljeno Maj 22, 2003 Opozori Objavljeno Maj 22, 2003 Za tole pa rabš jajca. Js ti še gor stojim! :P
rr Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Me zanima - kje se da dobit kak koledar enduro dirk - na Hrvaškem - baje majo oni to že dobro organizirano?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se