Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A ve kdo kakšna poškodba je armpump?

Objavljeno

malo današnje snežne zabave, krasna vožnja

5.jpg

Objavljeno

tkole na pogled je ista kot dunlop D 752, guma z širokim razponom uporabnosti...

meni se ni zdela dobra, čim zgubi robove, zgubi tut 70% gripa (dunlopka) na mehki podlagi

dm_44.jpg

Objavljeno

mislim da imam jst C-02,sam se mi zdi dost podobna.če mi kdo pove kako dam sliko iz C diska sem gor,bom zelo hvaležen.ja no nismo vsi taki hekerji :lol:

Objavljeno

Arm pump ni poškodba, je reakcija mišic na podlakti (roki) ko se ta napolne z mlečno tekočino, občutek je tak kot da so mišice nabite moči pa nimamo več. Npr. če stiskaš gumi obroč za jačanje podlakti se ti ta mišica full nabije in če pretiravaš ti jo zategne in boli. To je ARMPUMP.

Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizično, predvsem pa psihično pripravljeni, največkrat je to na začetku sezone.

A bo? :roll:

Objavljeno

Arm pump ni poškodba, je reakcija mišic na podlakti (roki) ko se ta napolne z mlečno tekočino, občutek je tak kot da so mišice nabite moči pa nimamo več. Npr. če stiskaš gumi obroč za jačanje podlakti se ti ta mišica full nabije in če pretiravaš ti jo zategne in boli. To je ARMPUMP.

Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizično, predvsem pa psihično pripravljeni, največkrat je to na začetku sezone.

A po domače je to musklfiber :?: :? :D

Objavljeno

A po domače je to musklfiber :?: :? :D

Ne to ni musklfiber, armpump mine po parih ureh....musklfiber pa ostane dlje. Lahko bi pa rekl da je ene vrste musklfibr....:wink:

Objavljeno

ja takole mam.za moj moped je mogoč mal preklobasasta,ker se pozna pri moči.sej ni veliko,ampak manj gre.a je mogoč kdo že imel to gumo da bi kej lahko povedal?

kako se daje slike na forum?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

...Dogaja se pri motocrosistih kadar niso dovolj fizicˇno, predvsem pa psihicˇno pripravljeni, najvecˇkrat je to na ...

Kaksne "psihicne priprave" pa preprecijo armpump?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Za psiho en domač šnops, za fiziko pa gumico v roke in stiskat :D :D

Objavljeno

Za tole pa rabš jajca.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno
Za tole pa rabš jajca.

Js ti še gor stojim! :P

Objavljeno

Me zanima - kje se da dobit kak koledar enduro dirk - na Hrvaškem - baje majo oni to že dobro organizirano?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!