stihec Objavljeno Maj 9, 2002 Opozori Objavljeno Maj 9, 2002 osem ur dirke_ Labin Tam sem bila le gledalka in včasih sem imela to čast, da sem našim fantom( Robek, Jordan, Zajc, Bobo..) oprala očala. Zanima me, če je kdo zasledil, kdaj bodo posnetki dirke na televiziji (DSF, Eurosport) Hvala za odgovor! Staša, PRESS, (Divji petelini Šentjernej, Motorist)
hard Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 16. sva bila z frendom.Štartnina 500 kun
U^F^O Objavljeno Maj 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2002 Zanimivo, zanimivo. Ti še kar naprej piši reportaže NoFear
model Objavljeno Junij 8, 2002 Opozori Objavljeno Junij 8, 2002 quote: tenks for kisses, for the rest
Djuki Objavljeno Junij 23, 2002 Opozori Objavljeno Junij 23, 2002 :arrow: zanima me, kak se npr EXC 250 :D ,300 :) od KTMja obnesejo na cesti. Npr relacija MB-morje :?: :?: :?: Dirkal sicer z njim ne bi, bi pa se vozil po raznoraznih terenih, 2x na leto pa bi ga uporabil tud za na morje :?: :?: bi to šlo :?: :?: :?: :idea: 8) :shock:
U^F^O Objavljeno Junij 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Seveda lahko gres. EXC se ne bo pocutu ku doma na cesti, ma bo slo. S krosom bi blo nemogoce oz. naumno dejanje (ceprav mogoce) se odpravlat na morje, z hard-endurotam pa bi slo. 8) :wink:
D.J. Objavljeno Julij 1, 2002 Opozori Objavljeno Julij 1, 2002 neki tazga bi rabu WR 450F 2003, norija
U^F^O Objavljeno Julij 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Zdej smo na: Dreams... :twisted: :
hard Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Seveda lahko gres. EXC se ne bo pocutu ku doma na cesti, ma bo slo. S krosom bi blo nemogoce oz. naumno dejanje (ceprav mogoce) se odpravlat na morje, z hard-endurotam pa bi slo. 8) :wink: Ktm 520ali 400 exc bi slo samo tvoje povprečje nebi smelo biti večke od 110 KMh.Jaz se vozem z njim po cesti tud samo ti bo muka.Bol da ga das v kombi al pa na prikolco.Pa še nekaj KTM so motorji ki ne marajo avto cest. Sem pa šel 1x v pulo z yamaho WR 400 pa nazaj MUKA!!!! Povprečna 100 kmh čist v p...
hard Objavljeno Julij 3, 2002 Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Daj povejte kje se kaj vozite.Pa čemate kej pametnega bi se prišel masl k vam vozet :twisted:
U^F^O Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2002 Ja tisto itak da je tiscanje na obratih po avtocesti za KTMa pocasna "smrt". Ksnih 100km/h ne bi bil prevelik napor... Se strinjam z hard-om. :D Hm vozimo se po primorski sej smo primorci... Hard iz kje si ti? 8) :)
U^F^O Objavljeno Julij 8, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2002 hard tvoj motor so moje sanje... Glej zgorn post! :twisted: :)
hard Objavljeno Julij 9, 2002 Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 hard tvoj motor so moje sanje... Glej zgorn post! :twisted: :) :shock: ko bi ti vedu kaj ta motor dela :idea: hudo :twisted:
U^F^O Objavljeno Julij 9, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2002 :shock: ko bi ti vedu kaj ta motor dela :idea: hudo :twisted: Si ne predstvlam... :oops: Srčno upam da si kdaj bom... Pripravljen sm močno garati da bi si predstavlju kaj dela ta mašina. :D :twisted: Kolk pej kej spije? Drago vzdrževanje, rezervni deli? Ti je ze kdaj zataju? :roll: V kar dvomim ... :wink:
cypena Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Hard, koliko je motor tezak in močan, kW,navor? kake gume imas, koliko km (ce imas km stevec)zdrzi veriga,gume,zavorne ploscice? ga sam servisiras in sraufles?baje gre vanj samo 1liter olja in menjava na 15 ur delovanja? imas original izpuh? kaksen vplinjac imas, dellorto,mikuni,keihin?
hard Objavljeno Julij 18, 2002 Opozori Objavljeno Julij 18, 2002 Hard, koliko je motor tezak in močan, kW,navor? kake gume imas, koliko km (ce imas km stevec)zdrzi veriga,gume,zavorne ploscice? ga sam servisiras in sraufles?baje gre vanj samo 1liter olja in menjava na 15 ur delovanja? imas original izpuh? kaksen vplinjac imas, dellorto,mikuni,keihin? Motor ma cca 112kg cca64 PS,gume so po zelji zdrzijo cca 400 km po terenu, servis na 1000 kilometrov deli niso tako dragi vglavnem sem pa sam svoj mehaik. veriga ydrzi ob dobrem vzdrzevanju 2000 km ploscice pa mal vec.Iypuh je orig.
k69mj Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Pa kaj delaš z verigo da ti vzdrži samo 2000 km ?
U^F^O Objavljeno Julij 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 64 ps na verigi v blatu, velikih obremenitvah in sunkovitih naporih... in to se 2000 km... kar dosti. Jst jih mam na mojem lc2 po blatu, skalah povsod z 20 km že 20000 km. :twisted:
Lunč Objavljeno Avgust 15, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2002 Mene pa mal zanima če kje v SLO obstaja kakšen hard enduro klub in če kje :?:
cypena Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Tanartabol da enega ustanovimo, ce ga se ni :D :D Ej hard endurasi, kaksne gume imate? Jaz imam Metzeler Sahara 3, se mi zdi taka vsesplosno dobra guma, ki pa ni za ekstreme po terenu, najbolj se pocuti na utrjeni podlagi, kjer zna prav prijetno presenetiti :shock: . Je draga (21ksit -zadnja) in kmalu "gre" po gobe(4000-4500km, mesana podlaga), sploh ko se zgreje na asfaltu, saj drzi pa tudi vidno izginja :cry: . Vem da je na forumu tema ki se tice gum... ampak sem moral bleknit... :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se