BRANE Objavljeno November 20, 2002 Opozori Objavljeno November 20, 2002 jest upam, da bo moj naslednji moped meu uni gumb, pa da pedalov ne bo gor.
D.J. Objavljeno November 20, 2002 Opozori Objavljeno November 20, 2002 sam bo to še kar neki časa trajal, zaenkrat samo knof pa je
BRANE Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 jest upam, da bo moj naslednji moped meu uni gumb, pa da pedalov ne bo gor. Pedali od bicikla..
D.J. Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 ala pony express, vse prov pride
cypena Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 suzuki, kolk si dal za arrow auspuh? si kupil samo lonec, kaksen je zvok, se kaj na moci in navoru pozna? kje si ga dobil? sem jaz tudi razmisljal od drugega lonca, trenutno imam od prijatelja izpuh od ktm competition, je veliko boljsi zvok (ga vsaj dobro slisis). cena novega je 60 ksit.
D.J. Objavljeno November 22, 2002 Opozori Objavljeno November 22, 2002 velik čakanja je blo pr naših, na koncu naroču še v TS, čaku 2 tedna pršu je 276 EU, kar je dražje kot pri nas, samo se dobi še davk nazaj (IVA) in je zneslo 230 EU, kar je cenej kot pri nas vse zasluge grejo BRANE-tu zvok je precej močnejši od prejšnjega (res tihega), je pa snemljiv še en dodaten dušilec, ki pa res poka in grmi tehta 2,6kg, originalen pa 4,75kg pri moči je tko, vsaj po arrow grafu, 1,5 KM več moči, ki se pokaže v srednjih in nizkih obratih (pipnem gas pa že kople) in ker to ni racing ampak klasičen enduro motor je navor v nizkih in srednjih, po počasnem, zafukanem terenu, meni pomemben po grafu je tut lepša krivulja naraščanja moči te spremembe so sicer majhne samo se jih čuti je pa lonc s krivino (slip-on), iz rostfreia (kar je po moje v razmerju cena-offroad najboljši material) ne kupovat karbon ali kevlar, najboljši je titan sam je drag kolena so ostala originalna (krivine iz cilindra)
U^F^O Objavljeno November 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2002 Ejla... Ena slikca (končno sm dobu slike nazaj od frenda k mi jih je skeniru): Ne ni šlo več naprej... To blato je bilo podobno ku živoblato... kar notr je šlo. Domou sm pršu skorej do pasa u blati:)) Par kg blata sm meu na sebi... :wink: Ko sm končno zvleku vn: Enkrat ko sm se res močno zaril v blato me je prjatu vleku vn z lado nivo... :lol: Je biu skori ceu agregat u blatu... :twisted:
manjak Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Kaj nis motorja kr not pustu :twisted: :wink:
U^F^O Objavljeno November 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2002 Bi se kar ugreznu z časoma... :lol:
D.J. Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 taprau vreme za močne enduriste
manjak Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Bi se kar ugreznu z časoma... :lol: Vsaj u napoto nebi bil :D
hard Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Zdaj se je začelo pravo vreme za Hard.Im in love in blat and sneg :evil:
WR Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 samo da ni zmrznjen blat :shock: :lol:
D.J. Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 za še izboljšat situacijo pa je nočna fura, ker čez dan nimam nč časa, se zavihtim na moped šele po 6-7 uri, in pol prbijam mim pohačev in fuk parov, ki pridejo v samoto odljudene narave uživat :lol: luže do osovine, blat ko v svinjaku, mokre korenine-končno life ti hard furaš v enduro al kros opremi, verjetno enduro.., povej mi, si zatlačiš hlače v škornje al potegneš čez
BRANE Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Kako pa greš na veliko potrebo, če te zagrabi na hard enduru?
D.J. Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 na srečo mam "1x na dan" metabolizem ali z drugimi besedami "motopsihološki zadržek"
manjak Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Kako pa greš na veliko potrebo, če te zagrabi na hard enduru? Pomoje se lahk ker med vožno userješ, če maš odzad odprtino. Sej na motori se nebi poznal, ker bi bil že itak tolk umazan :D
hard Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 za še izboljšat situacijo pa je nočna fura, ker čez dan nimam nč časa, se zavihtim na moped šele po 6-7 uri, in pol prbijam mim pohačev in fuk parov, ki pridejo v samoto odljudene narave uživat :lol: luže do osovine, blat ko v svinjaku, mokre korenine-končno life ti hard furaš v enduro al kros opremi, verjetno enduro.., povej mi, si zatlačiš hlače v škornje al potegneš čez Jaz furam v motokros opremi,zgoraj si oblečem jakno.Mam eno fino tako k diha od Ufo-ta spodaj pod jakno pa kak puli al pa kak polover elastičen tanek pa topel.Hlače pa obične za kros.Jaz ne vozem nič makedama pa mi je hiter vroče.Drugač pa žabe pod hlače.Sam nemaram v žabah furat k ti pač hlače dol lezejo.Pa seveda dvojne rokovice.Volnene povrh pa kros.Pa fini neoprnski ovratnik mam.Tako da mi je čist super. Je pa njabol da se manj oblečeš preveč pa v ruzaku vzameš seboj za oblečt če bi te zeblo,pa se naknadno oblečeš.
hard Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 Kako pa greš na veliko potrebo, če te zagrabi na hard enduru? Pravi enduraš ma skret. papir(za brisanje očal,rok umazanih od olja r...) zmerom seboj.Vse ostalo pa prepustimo domišliji
D.J. Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 sej je res, da če velik delaš na terenu, ti je hitr vroče, sam kaj pa pol, ko greš prešvican iz terena, motor na prkolco, al pr 0°C domov po cesti a po progi v dolenjskih se sploh še kdo fura, najbol mi je žal da nisem nikol vidu tistih skakalnih letenj po tekmi, mislm, zakaj se tega še kje drugje ne spomnejo
trco Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 sej je res, da če velik delaš na terenu, ti je hitr vroče, sam kaj pa pol, ko greš prešvican iz terena, motor na prkolco, al pr 0°C domov po cesti a po progi v dolenjskih se sploh še kdo fura, najbol mi je žal da nisem nikol vidu tistih skakalnih letenj po tekmi, mislm, zakaj se tega še kje drugje ne spomnejo Bi mogu bit zdej 7.Xll. u boloniji pa bi vidu letenje z cross-am :0X:
D.J. Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 si probam predstavlat, sam lupinga pa zihr niste vidl, ala kej tazga al ja??
D.J. Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 to je noro, kar folk dons že dela za šoubiznis
trco Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 to je noro, kar folk dons že dela za šoubiznis LUPINGA NISMO SMO PA VSE OSTALO slike sledijo :multi: :0X: :fist:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se