miki Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 http://www.motoristi.alcad.si/images/motor...pero-ovinek.jpg http://www.motoristi.alcad.si/images/motor...ales-ovinek.jpg ...upam da nebo hude krvi, ampak slike so zakon...
trisha Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 mmmmm...... prima ... sam ne vem kje dobijo tko mejhne motorčke.. moj je pa tko velk
.T. Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 Kje pa je ta ovinek s tako dobrim afaltom ? Tadej
miki Objavljeno November 8, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: Kje pa je ta ovinek s tako dobrim afaltom ? Tadej po moje je to uvoz/izvoz AC v Slovenski bistrici
Ice Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: po moje je to uvoz/izvoz AC v Slovenski bistrici ce je to to,bi morale se nekje biti brazde od stopalk bandita ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Desmo Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: mmmmm...... prima ... sam ne vem kje dobijo tko mejhne motorčke.. moj je pa tko velk Saj mogoče pa niso motorčki mejhni ampak ljudje veliki ! Bye Desmo
Desmo Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 quote: quote: po moje je to uvoz/izvoz AC v Slovenski bistrici ce je to to,bi morale se nekje biti brazde od stopalk bandita Ja, se mi zdi da je perotu na tvoji brazdi mal prednje kolo odneslo. Bye Desmo
Ice Objavljeno November 8, 2001 Opozori Objavljeno November 8, 2001 ooo......yep.desmo prav imas....sem natancneje pogledal in res je ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
miki Objavljeno November 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: quote: po moje je to uvoz/izvoz AC v Slovenski bistrici ce je to to,bi morale se nekje biti brazde od stopalk bandita ------- Injection is nice but I´d rather be blown. a ti nam ceste uničuješ????
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 ICE ti bomo nadomestilo za uporabo cest zaračunal Klimbra....samozavest serijsko
Ice Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 miki in klimbra........aawwwwwwww shuddup! drgac bomo vse kripe iz SLO na meji ustavli.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: miki in klimbra........aawwwwwwww shuddup! drgac bomo vse kripe iz SLO na meji ustavli.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. ICE Sej to tvoji cariniki vsakodnevno počnejo.Sem prejšni teden satl na Ljubelju 3/4 ure...da sem uspel v EVROPO pridet.BLLLLJAAAAAAKKKKKKKKKK Klimbra....samozavest serijsko
Ice Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 hja klimbra,samo so te spustili cez,a ne? .....no vidis,kaj se pritozujes......se lahko zgodi,da rece stric carinik in tata kiflc NJET......kaj pa potem?! ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: hja klimbra,samo so te spustili cez,a ne? .....no vidis,kaj se pritozujes......se lahko zgodi,da rece stric carinik in tata kiflc NJET......kaj pa potem?! ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Potem pa jest njemu:NE PANJEMAJEM PA RUSKI! Klimbra....samozavest serijsko
Ice Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 in on tebi nazaj: ....zisch o´ goscherta... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
kekec III Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: in on tebi nazaj: ....zisch o´ goscherta... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Svahili ?? LP
miki Objavljeno November 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: miki in klimbra........aawwwwwwww shuddup! drgac bomo vse kripe iz SLO na meji ustavli.... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. kteri meji??? kje pa je meja?
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: in on tebi nazaj: ....zisch o´ goscherta... ------- Injection is nice but I´d rather be blown. plizzzzzzzzzzz translate...moj pileči mozak tega ne akceptira Klimbra....samozavest serijsko
Ice Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 quote: quote: in on tebi nazaj: ....zisch o´ goscherta... plizzzzzzzzzzz translate...moj pileči mozak tega ne akceptira klimbra sicer spet pretiravas,a ok......evo translejshn: *...spelji gobec...* (original: zisch ab goscherter) ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
klimbra Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 aber..., aber..herr..ich bin so ruig un braff.....nein...bitte (mal fonetično,ker sem že močno zrjavel v tem jeziku) Klimbra....samozavest serijsko
Ice Objavljeno November 9, 2001 Opozori Objavljeno November 9, 2001 cestitke k dvojni zvezdici klimbra...in ker si ze glih ti in je danes praznik....naj ti bo......darfst passieren... ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se