burgy Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 V Cerknici bo danes 16.01.2004 ob 19h, v sejni dvorani pod NLB Benka Pulko predstavila svoje potovanje okrog sveta. Organizator je Nšk (Notranjski študentksi klub), vstopnina je 1000 sit, za člane Nšk pa vstopnine ni.
Sanda7 Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 Pridem,nč hudga če sem bla že v Cankarjevmu domu,bolš dvakrat kot nobenkrat
Thundercat Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 in...kako je bilo...je povedala kaj novega....
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 16, 2004 Opozori Objavljeno Januar 16, 2004 in...kako je bilo...je povedala kaj novega.... Ker je na MS v modi odštevanje :P je tokrat pripovedovala od zadnjega dne proti prvemu dnevo :lol1:
burgy Objavljeno Januar 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 Jaz nisem šel, ker sem prepozno izvedel in sem imel že nekaj drugega zmenjenega. So pa kolegi, ki niso motoristi rekli, da je bilo zanimivo in dobro predstavljeno. Prišlo je nekaj čez 190 ljudi, tako da so nekateri baje sedeli kar na tleh .) Če je povedala kaj novega, bo pa Sanda vedela...
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 Ja mal drgač kot v CD je blo,sej dvakrat ne more isto povedat,pa tud film ki se je vrtel se mi je zdel nekaj drugače ni bilo v njem mesta Petre in pa goril.Ma vseno je blo super.Ja pa še avtogram sem dobila na čelado.In nej hudič da ne bom šla še na kakšno predavanje
kekec III Objavljeno Januar 20, 2004 Opozori Objavljeno Januar 20, 2004 V Cerknici bo danes 16.01.2004 ob 19h, v sejni dvorani pod NLB Benka Pulko predstavila svoje potovanje okrog sveta. Organizator je Nšk (Notranjski študentksi klub), vstopnina je 1000 sit, za člane Nšk pa vstopnine ni. ..pridem...
motofrenk Objavljeno Januar 28, 2004 Opozori Objavljeno Januar 28, 2004 PISMO ej pa ne da ji verjamete??????????? :wub: :? :kva2: :kva2: :kva2: Fantje zresnte se!!!!! ?e mi nebi žena knjige kupila za boži?ka (hehe) bi jo vrgel v smeti-pardon podaril bi jo komu. Benka SORY. Nisi me prepri?ala da si prevozila svet!
Sanda7 Objavljeno Januar 28, 2004 Opozori Objavljeno Januar 28, 2004 Sej nobenga ne prepričuje in nobenga ne prosi da kupi njeno knjigo in se udeleži predavanj.In sploh ni potovala za druge temveč zase.
MOTOVILC Objavljeno Januar 28, 2004 Opozori Objavljeno Januar 28, 2004 Ja mal drgač kot v CD je blo,sej dvakrat ne more isto povedat, res je :D tudi v Bistrci je blo ful drugače , bol pristno domače, ko se nas je zbralo samo pol dvorane , pol pa smo se pa kr menli z njo med tem ko je projektor neki za.... :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se