speedsport Objavljeno Avgust 30, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2005 v Ljubljani, na stadionu Ilirija v Zg. Šiški, se bo odvijala predzadnja dirka DP posameznikov. Vabljeni vsi, ki imate radi ta šport in vonj po metanolu, pridite v nedeljo, 11 septembra ob 15. uri.
luzer Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Za vse, ki bi resnično želeli preskusiti speedway motor, dobra novica. V marcu zopet pričenjajo s treningi v Zgornji šiški in sicer vsak četrtek ob 16:00 Poiščite trenerja Francija Kalina, za nove člane je vedno na voljo kakšen motor. Ali pa pokličite na AMTK Ljubljana, 230 63 40 Več tudi na njihovi internetni strani www.amtk.si
Andrej.d Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Kako pa kaj v Krškem 19.5. ? Se vidimo ?
Andrej.d Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Speedway super pokal v Krškem . To je to . Vse dirke napete.Naši zelo dobri.Čisti užitek. (Pa še Brumerja sem videl , ko je čez ograjo lezel)
billy Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Fajn je blo.Dirke so ble lepe,Žagar raztura,ostali bolj tema,edin s tem nagravžnim unionom nas posiljujejo zadnja leta,porka madona,bom nehu na dirke hodit,če ne bo Laškiga pira za dobit! :drunk:
Andrej.d Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Fajn je blo.Dirke so ble lepe,Žagar raztura,ostali bolj tema,edin s tem nagravžnim unionom nas posiljujejo zadnja leta,porka madona,bom nehu na dirke hodit,če ne bo Laškiga pira za dobit! :drunk: Točno to sem jim pa zelo zameril.Laškega je imel celo šteko kuhar za zalivat , meni ga pa za noben denar ni dal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se