phoebus Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 Če že tako kupuješ revijo vsaka dva meseca, se itak splača vzet naročnino- prišparaš, pa popravi ti lahko pofukan dan ko se vrneš iz službe ob 21h, ko doma vidiš v kaselcu cajtung :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 Se vsaj kaj bere zdaj, ko je vreme za vožnjo bolj kot ne kislo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Jaz je na žalost ne berem več. Se mi zdi, da je kvaliteta kar padla. Razumljivo sicer, težko je delat kvalitetno revijo za tako majhen trg, v takih razmerah, kot so danes. Želim jim, da si čimprej opomorejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 V bistvu glede na to, da izhaja na vsaka 2 meseca jo zmeri kupm in jo v tem času tud bolj ko ne celo prberem. So določeni članki notri k me vsaj nasmejejo. nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se