Ice Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 ...kje so fotke iz birmingham-a?! ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Uredil - gregs on 12/11/2001 18:50:53 Uredil - gregs on 12/11/2001 18:51:45
Sanda7 Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 Kaj pa je tam tako zanomivga?Poleg palače. sanda
Codeine Objavljeno November 11, 2001 Opozori Objavljeno November 11, 2001 Mislim, da prihajajo .... LP, Codeine --- PLX 4Ever
Ice Objavljeno November 12, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Mislim, da prihajajo .... aha...tko ko noise?! pol bo to traaaaaaajaaaaaaaaaallllllll ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
kekec III Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Al pa tko kot motosvet majčke... Lp
Noise Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: ...kje so fotke iz birmingham-a?! Tukaj. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno November 12, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2001 noise,hvala.lahko eno majckeno kritiko pristavim? daj drugic manj balonov in stegn slikaj in vec motorjev,plizzz. ------- Injection is nice but I´d rather be blown.
Zarja Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Meni je pa v oko padla peta fotka od zadaj. Nekaj temno rozastega, a je to mogoce Triumph? Kateri model? A kdo kaj vec ve o tem? Zarja
klimbra Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Meni je pa v oko padla peta fotka od zadaj. Nekaj temno rozastega, a je to mogoce Triumph? Kateri model? A kdo kaj vec ve o tem? Zarja JJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS ZARJAAAA Ti si naša.....TRIUMPH SPEED TRIPLE...NACKED VARJANTA Tak k ga je najlepši Tonček po sprednjem kolesu u rikverc fural...pa še streljal zravn. Če ga hočeš od blizu pogledat pojdi u TC Motoshop....pa povej da si na motosvetu prebrala...pa te bojo tut NA NJEGA SPUSTL Klimbra....DAZED AND CONFUSED
Noise Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: noise,hvala.lahko eno majckeno kritiko pristavim? daj drugic manj balonov in stegn slikaj in vec motorjev,plizzz. Sej sem hotel, pa ni šlo... PS: Sej bom dal še eno galerijo gor... someday //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Zarja Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 Ha, tako hitro se pa ne dam! Je pa zadeva kar zanimiva, tako da si ga bom sla ze iz firbca pogledat. Mislis, da drugace me ne bi spustili na njega? Zarja
Gregs Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: quote: noise,hvala.lahko eno majckeno kritiko pristavim? daj drugic manj balonov in stegn slikaj in vec motorjev,plizzz. Sej sem hotel, pa ni šlo... Ej, toliko plastike pa že dolgo ne... sicer ne toliko motoristične, ampak človeške... Ampak se vseeno strinjam z Noisom - človek si pač ni mogel pomagati, pa še motorje poživijo...
klimbra Objavljeno November 12, 2001 Opozori Objavljeno November 12, 2001 quote: Ha, tako hitro se pa ne dam! Je pa zadeva kar zanimiva, tako da si ga bom sla ze iz firbca pogledat. Mislis, da drugace me ne bi spustili na njega? Zarja Zarja .... ma to se sploh nebi mogl zgodit...sam pedenal te bojo bl,kokr pa mene in meni podobne hahaha Klimbra....DAZED AND CONFUSED
Zarja Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 Najbolj prebrisana resitev: greva skupaj Zarja
klimbra Objavljeno November 13, 2001 Opozori Objavljeno November 13, 2001 povej datum in uro Klimbra....DAZED AND CONFUSED
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se