marijan Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 tudi rossi vozi za motorista :lol1:
ceco Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Se govori, da je Gustinčič presedlal k Motoristu. :lol1: Iz Avtomagazina so ga dobesedno "šutnli".
corser Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 Pa baje se bo lotu moto kataloga. :lol1:
Nagaya Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 ampak avtomagazin ste pa vseeno brali....
corser Objavljeno December 17, 2003 Opozori Objavljeno December 17, 2003 sej tud motorista berem...?!?
ŽUJO Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 V ROKI GA MAM! Motorista mislm :lol1: Res ma 80 strani in morm priznat, da so se tud pr kvaliteti testov mal bl potrudil. Revija ni zaradi večih strani nč bl debela ker so uporabl tanjši papir je pa zato bl debela cena, ki je po novem 800 SIT. Je pa res, da je letna naročnina ostala nespremenjena. Na sredini je pa še en poster od ta nove Ninje in na srečo tokrat ni na njegovi drugi strani test motorja ampak koledar tko, da ni treba uničt že tko prekratkega testa. Skratka sem s spremembo kr zadovoljen, zdej pa nazaj brat. :OK:
Lucky Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 Ja, pr testih so se potrudil predvsem več prevest. K'r tako naprej.
eliminator Objavljeno Januar 10, 2004 Opozori Objavljeno Januar 10, 2004 Ja, pr testih so se potrudil predvsem več prevest. K'r tako naprej. Kateri testi pa so notr? lp
ŽUJO Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 Kateri testi pa so notr? lp Od Ninje 1000, CBR 600 RR, BT 1100, Burgman 400, Nexus 500, Malaguti XTM 50, Triumph Thruxton 900 in skupinski test supermoto. Sam tist o bolših testih pa vzamem nazaj, mugoče sm bil na začetku mal preveč vesel zdej pa vidm, da so v bistvu čist isti. Samo teh. podatki napisani z besedo in pa kar se da z očmi vidt na motorju. Zadovoln sm pa s tehniko edin oprema še manka. :)
SiR Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 Od Ninje 1000, CBR 600 RR, BT 1100, Burgman 400, Nexus 500, Malaguti XTM 50, Triumph Thruxton 900 in skupinski test supermoto. Sam tist o bolših testih pa vzamem nazaj, mugoče sm bil na začetku mal preveč vesel zdej pa vidm, da so v bistvu čist isti. Samo teh. podatki napisani z besedo in pa kar se da z očmi vidt na motorju. Zadovoln sm pa s tehniko edin oprema še manka. :) Ni vse "test", kar ima nekaj slikc in stran ali dve besedila.... Nekaj so tudi predstavitve (članki o motorjih, katerih še niso vozili, ampak jih predstavljajo .... pač nekaj takega, kot najdeš tudi na motosvetu v temi Motocikli .... Kapiš?
Tuono 007 Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 Nova številka se mi zdi zelo v redu, predvsem zato, ker so v prejšnjih številkah skoraj polovico zavzemale teme o starodobnikih. Če pa jih bomo še bolj grajali, je za pričakovati še boljše, še več ! :P
ŽUJO Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 Kapiš? V tej številki sta samo dve predstavitvi (Gilera in Triumph), ostalo pa so testi in o teh je tudi govora. Če se že vozi motocikel je lepo, da se čim več napiše o njegovih voznih lastnostih, bla, bla, bla..., poleg teh. podatkov seveda. Ne pa, da je vse to prikrajšano na račun opisa dirkališča in podobnih stvari. Ta pojav sem prvo opazil samo pri Gustinčiču in nevem zakaj se ga je še Črnologar nalezu. Lepo bi bilo tudi če bi se teh. podatki iz besedila ujemali s tistimi iz razpredelnice (teža in medosna razdalja). Zanimivo je tudi, da so vsi motocikli, ki jih vozi Črnologar brez napak, če pa že imajo kakšno pa jo pove na najlepši možn način tako, da jo že skoraj štejem v dobro kot pa slabo. Komi čakam test Ninje v sobotnem Delu, pol me bo Črnologarjev test še bl v smeh spravu. LP ŽUJO .)
SiR Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 V tej številki sta samo dve predstavitvi (Gilera in Triumph), ostalo pa so testi in o teh je tudi govora. Če se že vozi motocikel je lepo, da se čim več napiše o njegovih voznih lastnostih, bla, bla, bla..., poleg teh. podatkov seveda. Ne pa, da je vse to prikrajšano na račun opisa dirkališča in podobnih stvari. Ta pojav sem prvo opazil samo pri Gustinčiču in nevem zakaj se ga je še Črnologar nalezu. Lepo bi bilo tudi če bi se teh. podatki iz besedila ujemali s tistimi iz razpredelnice (teža in medosna razdalja). Zanimivo je tudi, da so vsi motocikli, ki jih vozi Črnologar brez napak, če pa že imajo kakšno pa jo pove na najlepši možn način tako, da jo že skoraj štejem v dobro kot pa slabo. Komi čakam test Ninje v sobotnem Delu, pol me bo Črnologarjev test še bl v smeh spravu. LP ŽUJO .) saj, pravih testov je zelo malo pri nas ... žal :( no, tudi v tujini. sočustvujem :)
Pervy Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 Komi čakam test Ninje v sobotnem Delu, pol me bo Črnologarjev test še bl v smeh spravu. dream on! v slo jo bomo vidli samo na cesti v privat lastnini :BUA:
ŽUJO Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 saj, pravih testov je zelo malo pri nas ... žal :( no, tudi v tujini. sočustvujem :) Men so v Delu ful dobri od Krbavčiča pa Sambolca pa tud Malavšič nima tok slabih... sam Črnologar je pa res sramota za Motorista <_< . Jamnik ma dobre predstavitve pa bi mu loh še teste zaupal al pa vsaj Juvančiču :hmm: O:-)
kađiva Objavljeno Januar 11, 2004 Opozori Objavljeno Januar 11, 2004 V motoristu,kot kaže tudi prevajati ne znajo ali pa se nekdo ne spozna na motorje,namreč v testu yamahe bulldog piše,da ima jermen (ima kardan). Drgač mi je "prenovljeni" MOTORIST kar všeč samo je pa še daleč za MOTOPULS-om :)
.T. Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 (popravljeno) No stanje se popravlja. Le tisti test Buldoga mi ne gre iz glave, ker jo avtor primerja s H-D Buelom :lol1: :lol1: :lol1: . Ne moreš ti jabolka in hruške skupaj mešat. Tadej Popravljeno Januar 12, 2004. Popravil Tadej
Lucky Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 Črni nam v svojem slogu dokazuje da ima tooooolk velik ego. Kako sicer razumeti toliko fotk v slogu: " Fantje, ne vi meni govort, jest znam na koleno!" Ena bi bila povsem dovolj, saj vemo, da je ninja rojena za na pisto. Naštel sem jih pa 11 (naslovnica, uvodnik, kazalo, članek), na katerih se pojavi tudi majstor. Motorja dejansko sploh ne vidiš nikjer v celoti na dovolj veliki fotki (glej test Bulldog).
corser Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 Črni nam v svojem slogu dokazuje da ima tooooolk velik ego. Kako sicer razumeti toliko fotk v slogu: " Fantje, ne vi meni govort, jest znam na koleno!" Ena bi bila povsem dovolj, saj vemo, da je ninja rojena za na pisto. Naštel sem jih pa 11 (naslovnica, uvodnik, kazalo, članek), na katerih se pojavi tudi majstor. Motorja dejansko sploh ne vidiš nikjer v celoti na dovolj veliki fotki (glej test Bulldog). se je učil od Gustinčiča :D
vragica Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 ... v temle ta zadnjem Motoristu sta mi najbolj všeč 2 strani o komunikacijah... :yea2: :OK: p.s. upam, da bo Motorist dobil konkurenco v mobinetu, connectu,... :devil:
cyc Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 Kako .. vpliv sodobnih GSM aparatov na motorizem? Ali morda vpliv motorizma na razvoj GSM komunikacij? :unsure: :D Lucky, dajte vi met pac dve strani o motorizmu, pa ste si bot :lol1:
Lucky Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 Kako .. vpliv sodobnih GSM aparatov na motorizem? Ali morda vpliv motorizma na razvoj GSM komunikacij? :unsure: :D Lucky, dajte vi met pac dve strani o motorizmu, pa ste si bot :lol1: Cyc, ti sploh ne veš, kako bi me to osebno veselilo. Ampak naša uredniška politika takšnih izpadov na srečo ne dovoljuje.
Thundercat Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 sem prelistal novega motorista...je stvar kr v redu sej se trudijo....testi so malo daljši tako da zveš o motorju par stvari več, tam pa tam še kjera napaka ampak pač za nas bo že v redu sej konkurence pa itak ni...tisto z mobiteli na koncu pa je kr neki...o taki tematiki imamo v našem prostoru več revij kot pa o motorjih tako da je tisto zame samo zguba dodatnega prostora...so pa spremembe....
Pervy Objavljeno Januar 12, 2004 Opozori Objavljeno Januar 12, 2004 tisto z mobiteli na koncu pa je kr neki...o taki tematiki imamo v našem prostoru več revij kot pa o motorjih tako da je tisto zame samo zguba dodatnega prostora... zguba prostora, ki pa prinaša denar. dokler bodo zaradi tega druge strani lahko boljše, bomo tudi te dve strani o telefonih prenesli, ne? .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se