Špilferderber Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 ..včeraj sem svojo kravco gnal mimo prihajajočega klubskega prostora celjskih Iksov (v prostorih bivšega Maxi kluba - Piksna na Kidričevi) in šel pokukat vanj.. ni slabo.. unikatno železno pohištvo (na barskih stolčkih so nasloni za noge iz zvarjenih batov, ipd.), kar nekaj prostora, giga plakat Vin Diesla (le v katerem filmu je igral, a :hmm: :lol: ).. perspektivno.. obljubljajo redne koncerte, otvoritev pa bi naj bila še ta mesec :devil:
lederman Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Sm vidu, da se neki tam dogaja. Kdaj bo otvoritev?
Špilferderber Objavljeno Februar 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 bo sporočeno, ko mi bo novica posredovana
BaTeMaN Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Zakaj so že pixno zaprli ? :hmm:
Brrrm Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Prizidek, imenovan piksna, je bil črna gradnja in so ga podrli, ker je bil lastnik pri oblasteh tudi drugače v nemilosti in so na ta način lahko še dodatno pokazali svojo premoč na terenu.
BaTeMaN Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Mislim v CE če nisi tuš al pa mercator al pa da ne prodajaš avtov, tak ne moreš nič naredit očitno. V cjelu enega pametnega lokala počasi ne bo več. Upam, da bo tule dokumentacije neoporečna... ker lokacija kluba/lokala se mi zdi odlična :OK:
Brrrm Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Lokacija dobra v prihodnosti, če bo občini uspelo pridobiti denar ali pa investitorje za postavitev novega mestno trgovskega jedra na opuščenem cinkarniškem zemljišču. Sicer pa bodo obsojeni na životarjenje v industrijskem okolju. Pa zato ne bo pritožb stanovalcev, ker jih tam ni kaj dosti.
lederman Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 V cjelu enega pametnega lokala počasi ne bo več. Sj je, mal naprej proti Teharju je na novo odprta "BORZA." :yea2:
Einherjar Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Ko smo ze pri celju. V soboto 21.2. pridem z bendom in Sarcasmi v Celje v Music cafe z glasbo razveseliti zbrane mnozice... Zainteresirani dobrodosli, ce bi rad pa kdo kako rekel, naj pa basista od Sweet Sorrow za rokav pocuka (to sem namrec jaz).
Špilferderber Objavljeno Februar 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Music Cafe? Rifreš maj memori :?
Einherjar Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Music Cafe? Rifreš maj memori :? a lohk poves kje je ta music cafe - lahko tudi na pm
Špilferderber Objavljeno Februar 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 če boš dešifriral moje vprašanje, boš ugotovil, da sem tudi jaz neveden.. :doze:
lederman Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 (popravljeno) Music cafe je v kletnih prostorih bivšega SDK na Ljubljanski c.. To je malo preden prideš na Trg CE. knezov, kjer je občina. Zemljevid!!! Oz. sosednja stavba, kjer je stal včasih zelo popularen "Zamorc." Popravljeno Februar 12, 2004. Popravil lederman
lasagna Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 To da Zamorca ni več je pa res total podn. A vsaj Kljub še obstaja? Ja vem, da je :topic: ampak PMjajte kva v Ce spljoh še je (da mi ne bo treba v Mustanga hodit...)
Einherjar Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Music cafe je v kletnih prostorih bivšega SDK na Ljubljanski c.. To je malo preden prideš na Trg CE. knezov, kjer je občina. Zemljevid!!! Oz. sosednja stavba, kjer je stal včasih zelo popularen "Zamorc." Thanks... upam, da bom nasel.. Sej se spomnim, kje je ta turska macka... oz. upam da se se.
Špilferderber Objavljeno Februar 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Pa to ti je prostor legendarnega Teatra.. Zakaj pa tako ne poveste :afro1: Mogoče pa pridemo.. In pocukamo za rokav.. :yea2:
Einherjar Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Pa to ti je prostor legendarnega Teatra.. Zakaj pa tako ne poveste :afro1: Mogoče pa pridemo.. In pocukamo za rokav.. :yea2: bom vesel, ce se kakega MSjevca spoznam
motorist Objavljeno Februar 15, 2004 Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 A vsaj Kljub še obstaja? Še obstaja :yea2:
motorist Objavljeno Februar 20, 2004 Opozori Objavljeno Februar 20, 2004 Drgač pa za vse k še ne veste - lokal od x-ov je že odprt...
Klo Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 bolj pametno kot pa maxi.. :yea2:
motorist Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 Sej majo dobr zrihtan :notworthy:
Zok Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 najprej so nam zaprl zamorca, pol pa se spas kamro. prasci. :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se