motorist Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 A lohka mal več poveš kje je? A veš kje je bla "piksna" včasih? To je točno tam. Drugače pa če se pelješ po kidričevi proti Teharjim, zaviješ na zadnje semaforju na dvopasovnici na desno in si tam.
motorist Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Zok Ka špas kamro so tut zaprl al ka?
motoristek Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 najprej so nam zaprl zamorca, pol pa se spas kamro. prasci. :cry: Ne zaprl ampak podrl :afro2:
zoran Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 A kdo kaj ve, da je baje že zaprto? Zoran
motorist Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 V nedeljo zvečer še ni blo-tak da ne vem zaka bi blo...
Brrrm Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Vsak dan se dvakrat peljem mimo in so vrata odprta. Neke pretirane gneče pa res ni opaziti.
BaTeMaN Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Zadeva je odprta.. bil sem do sedaj 3 krat tam,. opremljeno je kr zanimivo,.. posebej mi je všeč boxarska vreća znotraj in pa stoli :) Pa natakarca je tud bla ok :) Dobil sem tud člansko izkaznico...klub ljubiteljev motorjev in rock n rolla ! :D Gneče pa res zaenkrat še nisem opazil,. je malo čudna lokacija,.. ampak vroči dnevi prihajajo, meni je tam nekako neprijetno parkirat... slabe izkušnje... drugače pa se tud ta del Celja razvija... :hmm:
Rocky Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Naj nekdo od domorodcev rukne gor globus Celja in označi ta Biker club! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
volk Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Ja, dajte mal razložit kje je to. Da se znajdemo tudi tisti, ki vemo samo kje je v Celju Interspar, sejmišče in Stalin .) O:-)
lederman Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Cesta CE- smer Teharje,Šentjur, od križišča pri vojašnici cca. 200m na desni strani. Globus Celja! :lol1:
motorist Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Čist ob cesti - ne morš falit. Ob vikendih, posebno ob kakih lepih nedeljah je včasih kr velik motorjev tam parkiranih
SiM Objavljeno Maj 14, 2004 Opozori Objavljeno Maj 14, 2004 Tudi meni je kafić :OK: ,pa TV majo in vrtijo kasete iz moto-zborov :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se