MOTOVILC Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 :? V eni od zadnjih slo moto revij, sem opazil članek avanturista s potovanja po Sibiriji :rolleyes: Zanima me, če na slo moto sceni, obstaja še kakšna uporabna informacija glede te dokaj neobljudene dežele oz. do kam se odpraviti? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Februar 12, 2004 Deli Objavljeno Februar 12, 2004 Ce te zanima, je najbolje, ce se kr obrnes na avanturista iz clanka. Ce rabis podatke ti kr povej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 :? V eni od zadnjih slo moto revij, sem opazil članek avanturista s potovanja po Sibiriji :rolleyes: Zanima me, če na slo moto sceni, obstaja še kakšna uporabna informacija glede te dokaj neobljudene dežele oz. do kam se odpraviti? :? Če bi šel z mopedom je že do izhodišča dolga. Če bi šel na trekking (peš) z vojaškim spremstvom in lovil losose, lose, zveri itd. pa se javi na PM (Union Inženiniring BG kompenzacija - tudi severni tečaj za dve uri je izvedljivo - trije helikopterji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 www.sibirija.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist_ Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 Obrni se na "bojanv" na forum-u http://travel.over.net/forum/read.php?f=25&i=2551&t=2058 Upam, da bo uporabno. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se