marem Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 zgleda lepo, zvok je :yea2: sami presodite http://www.r1-forum.com/gallery/data/500/328Bike2.WMV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 A je to "domače" a je iz neta? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skubaduba Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 A je to "domače" a je iz neta? :hmm: je kr z neta,american privat :afro1: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 Pa sem pričakoval nekaj norega spet. TA je naredil lep spot za svoj spomin - NORMALEN filmčk. To seveda ni v SLO - vsaj iz slike sodeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 je pa full vesel tal k jo je ze dubu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Februar 13, 2004 Deli Objavljeno Februar 13, 2004 Zvok zelo zmohten. Gum ne bo imel ravno dolgo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Februar 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2004 gre le za "popestritev" zmskih dni nekega severno američana (usa/canada)...pa zelo kul mi je cist na koncu sm kr mal debelo pogledal...zgolj za razvedritev vseh vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 js sm pa mal vec prcakvau sm se pa sam smejal ka je tip delu - se odpele pa nazaj prpele. pa spet odpele pa spet nazaj prpele... :lol1: se z aprilio bi znal nardit kaj vec akcije!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Februar 14, 2004 Deli Objavljeno Februar 14, 2004 kolikor sem jaz bral na temu forumu se tle vozi sam do najvec 8000 obratov ker ga more se ulaufat... gre pa do 13000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se