Ganges Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Ravnokar pri dnevniku je bila primerjava hitrosti motorja in letala. Seveda na tleh. Bilo je neko majhno športno letalo in motor (videl sem zadnji hip, zato me ne držat za besedo: zdi se mi da je bila Aprillia). Na 1000m dolgi progi je zmagal MOTOR, potem pa je letalo vzletelo. :OK: :yea2:
PuBeC Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 hmmmm :hmm: :hmm: :hmm: jaz sn gledo ko je šuni dirkal z f-18!! :yea2: :yea2: :yea2: pri 800m je blo 4,2s predi f-18 pri 1000m ko je vzletelo pa samo še 0,2s!!! :yea2: :OK: :yea2: :yea2: tak da si bom rajš kupo motor;))(saj ge že mam :P :P :D )
peco Objavljeno Februar 13, 2004 Opozori Objavljeno Februar 13, 2004 Kaj mors - motoristi smo pac ze po naravi hitri. :devil: :yea2: :devil:
curi Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 (popravljeno) Šumi je nažgal 2.krat avion F18,v enem poskusu pa ga je avion nažgal-ziher se je Šumi zašaltal :lol1: Popravljeno Februar 14, 2004. Popravil curi
motorist Objavljeno Februar 15, 2004 Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 Ja sam to je že neki časa nazaj - ka pa zdj ko je tekmoval proti eurofighterju? Pa sploh ni mel šans .)
Thundercat Objavljeno Februar 15, 2004 Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 kakor koli že...raje bi imel F 18 v garaži...bi bil večji frajer.... :P :lol1:
Nearrain Objavljeno Februar 16, 2004 Opozori Objavljeno Februar 16, 2004 kakor koli že...raje bi imel F 18 v garaži...bi bil večji frajer.... :P :lol1: Velik ljudi poznam, kateri bi mel u garaži tudi letalonosilko iz istih vzgibov kot ti f18, vendar bi kljub posedovanju le te bili še vedno vredni pomilovanja. ps: a se poznava?
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2004 Opozori Objavljeno Februar 16, 2004 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Tomozuki Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Ravnokar pri dnevniku je bila primerjava hitrosti motorja in letala. Seveda na tleh. Bilo je neko majhno športno letalo in motor (videl sem zadnji hip, zato me ne držat za besedo: zdi se mi da je bila Aprillia). Na 1000m dolgi progi je zmagal MOTOR, potem pa je letalo vzletelo. :OK: :yea2: Ja, nekje sem imel test v Motopulsu, kjer CBR 900 pospešuje s Migom-29 in ga seveda nahčije :) Bom poiskal, če kje najdem.
Vojč Objavljeno Februar 21, 2004 Opozori Objavljeno Februar 21, 2004 Ja sam to je že neki časa nazaj - ka pa zdj ko je tekmoval proti eurofighterju? Pa sploh ni mel šans .) Ja zdaj nazadnje je šumi na 500m dol dajl Eurofighterja. na 1000 in a1500 je pa zgubil! Bil je dež, če nebi bilo dežja bi šumi najverjetnej zmagal še na 1000m!
HOMAR Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 Pospeški na motorju so hudi. Ko se po dalšem premoru usedem na motor, pa osto štartam, me zaboli v glavi zaradi prevelikega pospeška. Po kilometrih ogrevanja, pa se to umiri. Se to tudi komu dogaja?
Zok Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 Ko se po dalšem premoru usedem na motor, pa osto štartam, me zaboli v glavi zaradi prevelikega pospeška. Po kilometrih ogrevanja, pa se to umiri. Se to tudi komu dogaja? men se bolj dogaja, da po dolgem premoru (nekaj tednov), prvih par dni, ko fajn zabremzam, z jajci na tank nabasem... :blink: :xx:
motorist Objavljeno Februar 23, 2004 Opozori Objavljeno Februar 23, 2004 Pospeški na motorju so hudi. Ko se po dalšem premoru usedem na motor, pa osto štartam, me zaboli v glavi zaradi prevelikega pospeška. Po kilometrih ogrevanja, pa se to umiri. Se to tudi komu dogaja? :lol1: :lol1: neumesna :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se