a Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Almeria v španiji: Kawasaki 1.45,20 Yamaha 1.46,41 Honda 1.47,18 Suzuki 1.47,68 Čeprav je mela r1 2 konja več kot zx pa je bil kawln 10km/h hitrejši. Kawasakijev ram air spet dela čudeže :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 V novem PS-motorradu je vzporedni test,in kdo je zmagal? Kawasaki seveda!!! :yea2: za njim se je uvrstil Suzuki,tretja je bila Honda in zadnja R1 :o Čase krogov je pa že "a" napisal. Yamahi so namerili 165 konj 11900 o/min,Ninji 163 konj pri 12100 o/min,Suzukiju 158 konj pri 10600 o/min in Hondi 159 konj pri 10600 o/min. Največ navora ponujata GSX-R in CBR-a 114 Nm pri 8100 o/min (cbr) in pri 9100 (gsx-r). Največja hitrost naj bi bila pri Ninji 295 km/h. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Cagiva in "A" ali gre za isto stezo ? R-1: drugi najhitrejši krog? R-1: primerjalni test zadnja :unsure: :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TNT Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Hja eno stvar ste pozabili omeniti, da ta test temelji izkljucno na dirkalni stezi. Torej ocena velja za dirkalisce in ne za na cesto, kjer se pa zna zgoditi da bo slika malo drugacna. Bi bilo pa zabavno, ce bi bil ravno obratni vrstni red. :lol: Aja pa tocke nabrane bi tudi lahko omenili. Kawasaki z naskokom prvi, ostali trije v razmaku ene tocke (torej skoraj brez razlike). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Ne morm pomagat, še vedno mi je najbolj sexy Enojka, ne glede na rezultate. :notworthy: Pa za mene, navadnega smrtnika, take primerjave s tako majhnimi razlikami niso spljoh pomembne, tu je samo prestiž... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 meni je tud R1 najlepši motor....pa v veliko revijah zasledim podobno mnenje....zdej tam na dirkališču je pa očitno drugo sam tudi tak rezultat ni slab.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 :) Honda CBR 1000RR je namenjen širokemu krogu motoristov, vodljivost je zelo dobra, če ne najboljša. K temu veliko prispeva HESD- elektronsko krmiljeni blažilnik krmila. Vsi omenjeni motocikli so špice, ampak meni osebno je HONDA CBR 1000RR :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Zelo bi bilo zanimivo, če bi primerjali še vse lanske modele in primerjali napredek. Sicer mi je pa daleč nejboljša R1, zaradi izgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a Objavljeno Februar 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Cagiva in "A" ali gre za isto stezo ? R-1: drugi najhitrejši krog? R-1: primerjalni test zadnja :unsure: :? :hmm: gre za isto stezo in vsi so meli iste gume michelin pilot power Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Meni je oblikovno tudi daleč najlepša R1, na zadnjem mestu pa mije CBR (pa ne zameriti pristaši Honde, oblikovno me pač ne pritegne - lepša mi je stara). Je pa tudi res, da so to za uporabnike tako majhne razlike v hitrostih, da jih nikoli ne občutiš pri vožnji (oziroma redki). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 (popravljeno) Heh, zanimivo da imamo 100 % korelacijo med znamko motorja ki jo vozite in znamko ki vam je najlepša (čeprav drug model)... :naughty: P.S: meni je seveda najlepša Kawa, ker pa bom prihodnje leto kupil Suzukija objavljam že zdaj preklic, s katerim z dnem prodaje Kawe moj čut za estetiko razglaša za najlepšega GSX-Ra. Just joking of course. Popravljeno Februar 23, 2004. Popravil andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 :yea2: Če bi se odločal med temi omenjemi motorji, ne bi izbral nekega motorja samo zato, ker ima največ KM, ker na naših cestah in tudi na dirkališču je tu peščica motoristov kateri bi iz teh omenjenih motorijev iztisnila MAXIMUM :unsure: :) Kolikor pa vem pa zadnja leta Yamaha ne slovi po najboljši vodljivosti, ampak obratno <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 R1: -172KM je pri majhnih hitrostih, pri večjih pa nastopi ta ram-air ki deluje nekako tako da gre pol zrak direktno not v komore (nism 100% d je tko) in se moč poveča na 180KM Kot jih je ene par že omenil je tudi zame R1 najbol motor, pa tut zadnja 4 leta je bla v velikih revijah zmagovalka in tudi letos bo (v večih testih). Pa prej bi reku da je yamaha najbolje vodljiva (kot pa honda), ker je že tko yamaha znana da je dobra po vodljivosti. zaenkrat primerjalni testi pravijo da je najbolj divji Kawasaki, najbolj mehka in prijetna pa Honda ... Pa če sam to praviš - a si jo že vozil, in druge tut ,da je najbolj vodljiva R1? PS: hvala za razlago delovanja sistema ram-air :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Vsi trije so zakon,mi navadni smrtniki ne bomo opazili te razlike parih konj,kle gre za pripadnost znamki in pa lepoti motorja,glede testov je pa velik vprašaj glede proge ,zgleda ,da je na tej stezi najbolj ustrezalo kawasakiju,na drugih pa bi bilo lahko drugače,pa še med vozniki je lahko razlika,če pa je skoz isti se pa mu lahko pojavijo napake ko vozi kroge,tko da primerjave ne morš delat na eni stezi,bi mogli to večkrat ponovit in na drugih stezah,pa bi se boljše vidlo kam kdo spada,zame je po videzu najlepša R1,glede moči pa voznih lasnosti so pa približno vsi glih :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 mislis stirje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Sorry,ja vse 4 sem mislil,hvala :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Pr nas folk kupuje motorje predvsem zato da se lahk pokaže pred domačo oštarijo,pa je zato pomembn samo umetniški vtis.Pelat s tem se jih zna morebit 10%,pa še ti redko zaidejo na kakšno dirkališče.Zanimivo pr tem je da vsi tolk hvaljo r1,ki pa v teh 6 letih kar jo delajo ni v športu(če se že ma za športn motor) pokazal praktično nič;Še na Grobniku nisem vidu da bi kdo z Yamaho glih razturu,prej s kakim Suzukijem,Aprilijo...,tko da ne vem od kod ta hvala!? .) :rolleyes: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 vsi tolk hvaljo r1... tko da ne vem od kod ta hvala!? .) :rolleyes: <_< Preberi temo še enkrat, pa ti bo jasno... NAJLEPŠE ZGLEDA :lol1: Hočem SUZUKI!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Boječka Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 ...ni v športu(če se že ma za športn motor) pokazal praktično nič;Še na Grobniku nisem vidu da bi kdo z Yamaho glih razturu,prej s kakim Suzukijem,Aprilijo... Očitno si malo preveč ritke gledu :devil: :lol1: . Strički z R1 so že pred leti šibal 1.32 :naughty: Se pa zadnje čase na Grobniku kakšne hude dirke ne dogajajo prav pogosto, da bi videli mojstre pri delu :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Očitno si malo preveč ritke gledu :devil: :lol1: . Strički z R1 so že pred leti šibal 1.32 :naughty: Se pa zadnje čase na Grobniku kakšne hude dirke ne dogajajo prav pogosto, da bi videli mojstre pri delu :hmm: . Ja pa s deset let starejšimi fzr-kami tud .) Sej bi jo jest tud mel,sam ko vidim kdo vse se prevaža s tem(pozerji) me pol mine,brez zamere :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 ima ta tema se kaksen drugi pomen, kot da se boste spet skregali kateri motor zgleda "najlepse", "ima" najvec konjev, je tak ali drugacen? kot ze receno namensko peljati se s temi motorji tako 99% ljudi ne zna. so what´s the point of this?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 so what´s the point of this?? Da Honda raztura!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 ... so what´s the point of this?? S tega stalisca je bolj na mestu vprasanje: What's the point of this forum? Ocitno there is a point, drugace ne bi bil obiskan tako kot je. BTW - Motorcycle online vmesca R1 nekje vmes med ZX-10R in Hondo po voznih sposobnostih na cesti. ZX-10R je bolj neudoben in bolj nemiren, Honda bolj mirna in zaupanje vzbujajoca (Po njihovih besedah). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BINCA Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 ima ta tema se kaksen drugi pomen, kot da se boste spet skregali kateri motor zgleda "najlepse", "ima" najvec konjev, je tak ali drugacen? kot ze receno namensko peljati se s temi motorji tako 99% ljudi ne zna. so what´s the point of this?? To ti je tako, kot če bi te vprašal: A bomo pisal po slovensk, a po anglešk, ejga! :naughty: Odgovor: Vsakega malo, v temu je štos!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 aha. in zakaj se potem ponavljajo izjemno duhoviti in premisljeni odgovori a la "da best", "ful dobr" itd.?! najbrz zato da se dogaja ali kako? ali ima morda kdo vsaj kaj solidngea v zvezi s temo povedati? kaj je smisel tega mojega pisanja: malo manj dreka in vec uporabnih informacij, prosim. hvala. p.s.: nakladate lahko par forumov nizje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se