Ice Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 vulcan Novinec Član od: četrtek, 18.04.2002 20:48 Objav: 17 Kraj: Slovenia Objavljeno: 03 dec 2002 21:58 Zadeva: koliko 1000 km zdrzijo -------------------------------------------------------------------------------- LP. Koliko 1000 km zdrzijo masine motorjev brez generalke? Predvsem V masine (enduro ali copper). Nazaj na vrh Tratnjak Damijan Član Član od: torek, 15.10.2002 10:15 Objav: 143 Kraj: Lj.-Črnuče Objavljeno: 03 dec 2002 23:08 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Po moje je to čisto odvisno od posameznika, kako vzdržuje motor. Če gledaš teste v Motorradu, ko na 50000km odprejo mašino in praktično ni še skoraj nič obrabe, zdržijo pomoje okoli 150000km brez generalne. So pa tudi verjetno izjeme ki naredijo še več. _________________ Damjan član MK MG Nazaj na vrh strom Vseved Član od: petek, 19.10.2001 14:40 Objav: 1154 Kraj: Laibach Objavljeno: 04 dec 2002 00:22 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Sej je tlele bla že ena tema o tem.... 150k se mi zdi mal velik... ne vozjo vsi tko kot ti, Damjan... Ampak če maš motor od novega, pa ga redno vzdržuješ, 100-150k naj nebi bil problem. LP _________________ Nightrider: I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller! (Mad Max, 1979) Nazaj na vrh hotschko Vseved Član od: četrtek, 07.06.2001 14:43 Objav: 2291 Kraj: Ljubljana - SLO Objavljeno: 04 dec 2002 08:37 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Monster Hotschko Edition bo zdržal 200k km ... brez generalke _________________ hotschko {Born To Lose Live To Win} Nazaj na vrh RAN Vseved Član od: četrtek, 14.06.2001 11:34 Objav: 1700 Kraj: Ljubljana Objavljeno: 04 dec 2002 09:00 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- hotschko je napisal: Monster Hotschko Edition bo zdržal 200k km ... brez generalke Predtem se boš pa zbudu, pa na servis pelu. _________________ lp RAN Nazaj na vrh hotschko Vseved Član od: četrtek, 07.06.2001 14:43 Objav: 2291 Kraj: Ljubljana - SLO Objavljeno: 04 dec 2002 09:05 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- RAN je napisal: hotschko je napisal: Monster Hotschko Edition bo zdržal 200k km ... brez generalke Predtem se boš pa zbudu, pa na servis pelu. Na servisu je vsakih 10k ... generalke pa ne bo sploh treba ... nikol ... _________________ hotschko {Born To Lose Live To Win} Nazaj na vrh Hanzi Vseved Član od: četrtek, 14.06.2001 6:30 Objav: 1024 Kraj: Stara travma Doddelek soba 13 Objavljeno: 04 dec 2002 10:12 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- hotschko je napisal: RAN je napisal: hotschko je napisal: Monster Hotschko Edition bo zdržal 200k km ... brez generalke Predtem se boš pa zbudu, pa na servis pelu. Na servisu je vsakih 10k ... generalke pa ne bo sploh treba ... nikol ... Pa saj je servis tako drag da že sumiš da ti na vsakem servisu naredijo vsaj ta malo generalko. _________________ Sonce naj sveti vsak dan Nazaj na vrh STARI Član Član od: četrtek, 11.07.2002 21:38 Objav: 135 Kraj: SLOVENIJA Objavljeno: 04 dec 2002 11:07 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Yamahini agregati V twin popvprečno od 8o do 100000km.So pa tudi izjeme ki zdržijo več. _________________ LIFE POWER ČAGA GAS Nazaj na vrh hotschko Vseved Član od: četrtek, 07.06.2001 14:43 Objav: 2291 Kraj: Ljubljana - SLO Objavljeno: 04 dec 2002 11:11 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Hanzi je napisal: Pa saj je servis tako drag da že sumiš da ti na vsakem servisu naredijo vsaj ta malo generalko. Tako kot pri vseh ostalih ... _________________ hotschko {Born To Lose Live To Win} Nazaj na vrh Desmo Vseved Član od: nedelja, 24.06.2001 18:09 Objav: 1125 Kraj: Ljubljana, Tonga Objavljeno: 04 dec 2002 11:26 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Hanzi je napisal: Pa saj je servis tako drag da že sumiš da ti na vsakem servisu naredijo vsaj ta malo generalko. Ja kaj čmo. Mene so naprimer letos redni sevisi letos prišli blizu 700.000 SIT. Tudi če bi bili še enkrat dražji bi brez razmišljanja še enkrat kupil Ducatija. _________________ By convention, a Monster is any association of dissonant elements. I consider a Monster any object of original, infinite beauty. Alfred Jarry, writer and visionary (1873-1907) Nazaj na vrh RAN Vseved Član od: četrtek, 14.06.2001 11:34 Objav: 1700 Kraj: Ljubljana Objavljeno: 04 dec 2002 11:36 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Desmo je napisal: Hanzi je napisal: Pa saj je servis tako drag da že sumiš da ti na vsakem servisu naredijo vsaj ta malo generalko. Ja kaj čmo. Mene so naprimer letos redni sevisi letos prišli blizu 700.000 SIT. Tudi če bi bili še enkrat dražji bi brez razmišljanja še enkrat kupil Ducatija. A si ti eno nulo preveč pripopal, al se mal hecaš. _________________ lp RAN Nazaj na vrh elektronik Član Član od: sreda, 15.05.2002 9:23 Objav: 91 Objavljeno: 04 dec 2002 11:36 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Desmo je napisal: Mene so naprimer letos redni sevisi letos prišli blizu 700.000 SIT. Sedemsto tisoč tolarjev? Lahko napišeš kaj so delali ter cene dela in materiala ločeno? Pa informacija koliko kilometrov ima motor in koliko si prevozil letos bi veliko povedala. _________________ Nikoli ne izgubi dobre volje, živcev in ključev od avta Nazaj na vrh Desmo Vseved Član od: nedelja, 24.06.2001 18:09 Objav: 1125 Kraj: Ljubljana, Tonga Objavljeno: 04 dec 2002 11:44 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Ma toliko je bil samo prvi servis in kasnejša popravila tovarniških napak... _________________ By convention, a Monster is any association of dissonant elements. I consider a Monster any object of original, infinite beauty. Alfred Jarry, writer and visionary (1873-1907) Nazaj na vrh lojzi Vseved Član od: sreda, 01.08.2001 14:41 Objav: 1559 Kraj: Okolica Ljubljane Objavljeno: 04 dec 2002 12:05 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Desmo je napisal: Hanzi je napisal: Pa saj je servis tako drag da že sumiš da ti na vsakem servisu naredijo vsaj ta malo generalko. Ja kaj čmo. Mene so naprimer letos redni sevisi letos prišli blizu 700.000 SIT. Tudi če bi bili še enkrat dražji bi brez razmišljanja še enkrat kupil Ducatija. Seveda, ker bi za ta denar že dobil novega _________________ Lojzi ma vas rad Nazaj na vrh suzuki250 Uporabnik Član od: ponedeljek, 14.01.2002 18:44 Objav: 665 Kraj: pred črtami (Ljubljana) Objavljeno: 04 dec 2002 12:11 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- številke se začnejo verjetno okoli 50.000km, obstajajo tut terenski motorji na tem svetu _________________ hodim hodim, pa nikamor ne pridem, ja pi***, used se na motor
Ice Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Hanzi Vseved Član od: četrtek, 14.06.2001 6:30 Objav: 1024 Kraj: Stara travma Doddelek soba 13 Objavljeno: 04 dec 2002 12:58 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Desmo je napisal: Hanzi je napisal: Pa saj je servis tako drag da že sumiš da ti na vsakem servisu naredijo vsaj ta malo generalko. Ja kaj čmo. Mene so naprimer letos redni sevisi letos prišli blizu 700.000 SIT. Tudi če bi bili še enkrat dražji bi brez razmišljanja še enkrat kupil Ducatija. A tok stanejo tiste flikce karbona No to pa je res mal too much za eno sezono glede na to koliko si prevozil Ice daj mal nared reda tukaj ker to je pa že toomuch smeškotov in hudičkov! _________________ Sonce naj sveti vsak dan Popravil je Hanzi dne, 04 dec 2002 13:07, popravljal je 1 krat Nazaj na vrh Desmo Vseved Član od: nedelja, 24.06.2001 18:09 Objav: 1125 Kraj: Ljubljana, Tonga Objavljeno: 04 dec 2002 13:05 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Hanzi je napisal: A tok stanejo tiste flikce karbona No to pa je res mal too much za eno sezono glede na to koliko si prevozil Karbon je bil več ali manj zastonj. Drage pridejo generalke po par minutah priganjanja na stojalu. Mi še ni zdržal več kot deset minut ful gasa... PS Jasno da je prevoženih kilometrov še vedno 0. _________________ By convention, a Monster is any association of dissonant elements. I consider a Monster any object of original, infinite beauty. Alfred Jarry, writer and visionary (1873-1907)
elektronik Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Desmo, nč razumu. Daj bolj na široko opiši. Teško pamtim :oops:
Desmo Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 He he, ne obremenjuj se preveč. Smajliji manjkajo :wink: :roll:
vulcan Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 :D LP. Videl v TC-ju Varadero l.99 s 76.000 km, ugodna cena, prvi lastnik, redno servisirana, pa me zanima, ce se jo bo dalo se furkat kaksna tri leta brez problemov? :D
andrej Objavljeno December 4, 2002 Opozori Objavljeno December 4, 2002 Pred priblizno dvemi meseci se je poleg nas na Planinskih rajdah ustavil mozakar z enim starejsim BMWjem....Mal smo zaceli debatirat,pa sem ga povprasal kolko km ima masina......rekel mi je da so policaji naredili pred njim 80k,pol pa se on 180k :shock: brez generalke :!: Ja saj to je čisto možno.Samo iz svojih izkušenj vem da so to običajno tiste zgodbe baba čula baba rekla.Pa še nekaj ali ti je tisti možak kaj povedal koliko troši olja in kakšno ima kompresijo? Meni se sploh ne zdi nič takega. Računaj, da so BMW boxerji motorji, ki se peljejo na razmeroma nizkih obratih - tam nekje kot povprečen družinski avto. In če ti brez problemov zdržijo tam okoli 250 000 (imel BMW 520, pri 250 bil prodan), ne vem, zakaj jih ne bi tudi motor. Po mojem pa je razmeroma težko ugotoviti, kolikšen je domet supersport klase, saj ti pogosteje menjajo lastnike in veliko pogosteje padajo, tako da redkokateri "umre" zaradi motorja. Andrej
Brrrm Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Na ameriškem forumu poročajo, da jim BMWji večinoma brez težav zdržijo po 100000 milj, večinoma pa pričakujejo, da jih bodo brez težav zgonili do 150000 milj. Nimajo razlogov, da bi pretiravali, ker je preveč takih zapisov in s takimi kilometražami nisi tam noben posebnež. Pri vzdrževanju ne izvajajo nič posebnega, redni servisi na 6000 milj (10000 km). Eni motorje božajo, drugi pa gonijo, končni rezultati glede prevoženih poti pa približno enaki. Pomnoži z 1,609 in dobiš kilometre.
JanezD Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 V Ameriki , bi vsak motor naredil vsaj 2x več kilometrov kot v Evropi . Kako se vozi po Ameriških cestah ve vsak , ki je tam že bil . Ko se govori o BMW kot zelo vzdržljivih motorjih , je potrebno upoštevati dejstvo , da BMW kupujejo ljudje za daljša potovanje . Če bi enega BMW dali v uporabo nekomu , ki riše kroge in poka z mašino , potem tudi BMW nebi kaj dolgo zdržal ( stavim , da crkne prej kot kakšen dober Japonec ) ! Moj DUCATI ma že 12000 km , pa sem šele samo Sklopko zamenjal !? :D
Jason Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 :D LP. Videl v TC-ju Varadero l.99 s 76.000 km, ugodna cena, prvi lastnik, redno servisirana, pa me zanima, ce se jo bo dalo se furkat kaksna tri leta brez problemov? :D Meni se zdi tisti varadero prav fina ponudba. Vsaj prepričan si da so kilometri realni. Ne pa da kupiš enega s kao 40.000km, v resnici jih ima pa isto kot ta, samo da je za par 100.ooo SIT dražji. Pa še od prvega lastnika je - super. 3 leta bi moral zdržat.
pero Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Sej včasih je pa kr bolš da ne veš in ne razmišljaš kaj je prejšnji lastnik delal z motorjem!Loh sam upaš na najbolje in upaš na čim manj stroškov!! Če motor lepo zgleda poglej da ni bil preštrihan ali celo razbit!Kar pa se mašine tiče je pa itak dejstvo da te motorji zdržijo mnogo mnogo več kot povprečen motorist potrebuje za svoje užitke in veselje!Ponavadi prej poči preden ti rata narest 50.000 km (zal)!!Pa veliko sreče pri 'klepanju' km!Po moje tut R1 in podobna plastika naredi 500.000 km brez generalne če bi ga sam enkrat v vsej tej dobi vžgal in nikol ohladil pod delovno temperaturo!!No olčka pa olčka svežga! :) Ciao,by Pero
moped Objavljeno December 5, 2002 Opozori Objavljeno December 5, 2002 Jaz sem s svojo Diversion 900 do sedaj naredil 80.000 km, brez problemov. Samo redni servisi, ki jih že od začetka delam sam.
Ghost_R1 Objavljeno December 7, 2002 Opozori Objavljeno December 7, 2002 Moj DUCATI ma že 12000 km , pa sem šele samo Sklopko zamenjal !? :D JA na 20.000 pa boš mogo motor razdret drugače bo šel rakom žvižgat!
pero Objavljeno December 8, 2002 Opozori Objavljeno December 8, 2002 Generalna na vidiku!!!! :D :P :twisted: Ciao,by Pero
vulcan Objavljeno December 10, 2002 Opozori Objavljeno December 10, 2002 LP. :D Kaksni pa so kaj stroski generalke, oz. kaj vse se zamenja? :)
strom Objavljeno December 11, 2002 Opozori Objavljeno December 11, 2002 Bati, batni obročki, sorniki, varovalke, cilindre se da podrejat, dihtnge, po možnosti pa še ležaje na glavni gredi pa ojnicah, oljna pumpa, poleg standardnih zadev ala oljni filter, zračni filter, raznorazni zobniki pa ketna če nimaš kardana, pa k je že lih mašina narazen še ketnca za ventile pa po potrebi primarna ketna, če jo ma motor. Skratka vse zadeve ki se lahko obrabijo. LP
Gianni Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Fantje teoretično motorji res zdržijo dosti kilometrov do generalke.V praksi je pa to malo drugače.Yamaha virago povpreček vpraksi 70 do 100k km.Potem pa že tako troši olje nima več kompresije itd pa je generalka tu.Tisti ki pa res naredijo po 500k km ali več so pa res redke izjeme.Jaz ne poznam nobenega. Dragi kolega....vozim sport tourerja kawa ZZR 600; 16 V; 100 konjev..agregat se vrti do 16 tisoč obratov, letnik 91...ima realnih 81.000 kilometrov, redno vzdrževanje, servisna knjižica.....motor žvižga kot urca, rukne pa ko šuuss, brez kakršnih koli problemov, olje v mejah normale, kompresija izmerjena na pooblaščenem servisu, odlična. Ne morem verjet, yamaha virago...čoper, agregat malo obratov, nenapiljena mašina......pa je ta povpreček kilometrov šokantno nizek.
Ervina Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Dragi kolega....vozim sport tourerja kawa ZZR 600; 16 V; 100 konjev..agregat se vrti do 16 tisoč obratov, letnik 91...ima realnih 81.000 kilometrov, redno vzdrževanje, servisna knjižica.....motor žvižga kot urca, rukne pa ko šuuss, brez kakršnih koli problemov, olje v mejah normale, kompresija izmerjena na pooblaščenem servisu, odlična. Ne morem verjet, yamaha virago...čoper, agregat malo obratov, nenapiljena mašina......pa je ta povpreček kilometrov šokantno nizek. A je motor zato, ker je ljubiteljsko vožen toliko časa zdržal? :twisted: :wink:
BINCA Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Fantje teoretično motorji res zdržijo dosti kilometrov do generalke.V praksi je pa to malo drugače.Yamaha virago povpreček vpraksi 70 do 100k km.Potem pa že tako troši olje nima več kompresije itd pa je generalka tu.Tisti ki pa res naredijo po 500k km ali več so pa res redke izjeme.Jaz ne poznam nobenega. Dragi kolega....vozim sport tourerja kawa ZZR 600; 16 V; 100 konjev..agregat se vrti do 16 tisoč obratov, letnik 91...ima realnih 81.000 kilometrov, redno vzdrževanje, servisna knjižica.....motor žvižga kot urca, rukne pa ko šuuss, brez kakršnih koli problemov, olje v mejah normale, kompresija izmerjena na pooblaščenem servisu, odlična. Ne morem verjet, yamaha virago...čoper, agregat malo obratov, nenapiljena mašina......pa je ta povpreček kilometrov šokantno nizek. Če že govorimo o povprečjih, bi za ZZR600 reku da zdrži tja do 40k. Možne so tudi izjeme, ampak ne pri modelu, ki ima 81k in ga vrti na "16.000"rpm :shock: :twisted: Mislim, da bi se podru kot lego kocke :wink:
Desmo Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Bati, batni obročki, sorniki, varovalke, cilindre se da podrejat, dihtnge, po možnosti pa še ležaje na glavni gredi pa ojnicah, oljna pumpa, poleg standardnih zadev ala oljni filter, zračni filter, raznorazni zobniki pa ketna če nimaš kardana, pa k je že lih mašina narazen še ketnca za ventile pa po potrebi primarna ketna, če jo ma motor. Skratka vse zadeve ki se lahko obrabijo. Pri Ducatijih je treba (poleg vsega naštetega) vsakih 20.000km kompleten okvir namazat z notranje strani, drugače gre kmalu rakom žvižgat. :roll: :twisted: :lol:
RAN Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Bati, batni obročki, sorniki, varovalke, cilindre se da podrejat, dihtnge, po možnosti pa še ležaje na glavni gredi pa ojnicah, oljna pumpa, poleg standardnih zadev ala oljni filter, zračni filter, raznorazni zobniki pa ketna če nimaš kardana, pa k je že lih mašina narazen še ketnca za ventile pa po potrebi primarna ketna, če jo ma motor. Skratka vse zadeve ki se lahko obrabijo. Pri Ducatijih je treba (poleg vsega naštetega) vsakih 20.000km kompleten okvir namazat z notranje strani, drugače gre kmalu rakom žvižgat. :roll: :twisted: :lol: :D :D :D Pa to ni res. Morš priznat, da škodi pa sigurno ne. :wink:
Gianni Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Fantje teoretično motorji res zdržijo dosti kilometrov do generalke.V praksi je pa to malo drugače.Yamaha virago povpreček vpraksi 70 do 100k km.Potem pa že tako troši olje nima več kompresije itd pa je generalka tu.Tisti ki pa res naredijo po 500k km ali več so pa res redke izjeme.Jaz ne poznam nobenega. Dragi kolega....vozim sport tourerja kawa ZZR 600; 16 V; 100 konjev..agregat se vrti do 16 tisoč obratov, letnik 91...ima realnih 81.000 kilometrov, redno vzdrževanje, servisna knjižica.....motor žvižga kot urca, rukne pa ko šuuss, brez kakršnih koli problemov, olje v mejah normale, kompresija izmerjena na pooblaščenem servisu, odlična. Ne morem verjet, yamaha virago...čoper, agregat malo obratov, nenapiljena mašina......pa je ta povpreček kilometrov šokantno nizek. Če že govorimo o povprečjih, bi za ZZR600 reku da zdrži tja do 40k. Možne so tudi izjeme, ampak ne pri modelu, ki ima 81k in ga vrti na "16.000"rpm :shock: :twisted: Mislim, da bi se podru kot lego kocke :wink: Teoretično po obratomerju naj bi se vrtel do 16.000....to sem napisal za primerjavo s čoperjem, jst osebno dlje kot do 13 nisem šel, ker je brez veze...ker ima največjo moč pri cca 11.000. :roll: Resnično...agregat ima 81.000 kilometrov, olje v normalah in kompresija odlična....žvižga ko urca, se lahko spomladi dobimo na kakšni pijači, boš poslušal to "živi fosil" kawa poezijo. :P :wink:
D.J. Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 pizda italjanska, enake probleme pričakujem na svoji yamahi, k'je sestavljena v Italia-Belgarda, vsaj kar se gršta tiče
Gianni Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Dragi kolega....vozim sport tourerja kawa ZZR 600; 16 V; 100 konjev..agregat se vrti do 16 tisoč obratov, letnik 91...ima realnih 81.000 kilometrov, redno vzdrževanje, servisna knjižica.....motor žvižga kot urca, rukne pa ko šuuss, brez kakršnih koli problemov, olje v mejah normale, kompresija izmerjena na pooblaščenem servisu, odlična. Ne morem verjet, yamaha virago...čoper, agregat malo obratov, nenapiljena mašina......pa je ta povpreček kilometrov šokantno nizek. A je motor zato, ker je ljubiteljsko vožen toliko časa zdržal? :twisted: :wink: Jp točno taku :oops: :wink:
Gianni Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Fantje teoretično motorji res zdržijo dosti kilometrov do generalke.V praksi je pa to malo drugače.Yamaha virago povpreček vpraksi 70 do 100k km.Potem pa že tako troši olje nima več kompresije itd pa je generalka tu.Tisti ki pa res naredijo po 500k km ali več so pa res redke izjeme.Jaz ne poznam nobenega. Dragi kolega....vozim sport tourerja kawa ZZR 600; 16 V; 100 konjev..agregat se vrti do 16 tisoč obratov, letnik 91...ima realnih 81.000 kilometrov, redno vzdrževanje, servisna knjižica.....motor žvižga kot urca, rukne pa ko šuuss, brez kakršnih koli problemov, olje v mejah normale, kompresija izmerjena na pooblaščenem servisu, odlična. Ne morem verjet, yamaha virago...čoper, agregat malo obratov, nenapiljena mašina......pa je ta povpreček kilometrov šokantno nizek. Če že govorimo o povprečjih, bi za ZZR600 reku da zdrži tja do 40k. Možne so tudi izjeme, ampak ne pri modelu, ki ima 81k in ga vrti na "16.000"rpm :shock: :twisted: Mislim, da bi se podru kot lego kocke :wink: Teoretično po obratomerju naj bi se vrtel do 16.000....to sem napisal za primerjavo s čoperjem, jst osebno dlje kot do 13 nisem šel, ker je brez veze...ker ima največjo moč pri cca 11.000. :roll: Resnično...agregat ima 81.000 kilometrov, olje v normalah in kompresija odlična....žvižga ko urca, se lahko spomladi dobimo na kakšni pijači, boš poslušal to "živi fosil" kawa poezijo. :P :wink: Aja pa še to....agregat je imel 50.000 kilometrov, ko sem ga kupil ! :wink:
BINCA Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Lohk sta ble že dve generalke pred tabo :twisted: , razn če res dobr poznaš prvega lastnika :wink: Vseeno, če pa ima res toliko km, si pa res pazliv in vestn driver 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se