Draksler Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 res tapravi bikerji se vozjo z bicikli :slap: ← na motorni pogon - :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Draksler Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Jaz sem tud samo en navaden Marko in vozim plastiko. :drunk: :fredy: ← Hm :hmm: , kdo od naju je tisti, ki pade dol? :beer2:
cvetoo Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Vsi vi s svojimi motorji, stilom, obnašanjem bogatite motoristično sceno nekasteri pa ji delate veliko sramoto. Pijančevanje, divja neodgovorna vožnja in še kaj bi se našlo (vse sem že videl) Mare, se mi je zdelo, da si en navaden plastičar. Ti sploh nisi noben bajker, ti se kar nekaj delaš :blink: :blush: :devil: Lp Cvetoo.
Draksler Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Mare, se mi je zdelo, da si en navaden plastičar. Ti sploh nisi noben bajker, ti se kar nekaj delaš :blink: :blush: :devil: Lp Cvetoo. ← Specialni plastičar :grim :grim :grim in atipičen motorist - upravljalec visoko zmogljivega turing stroja z HIGH TECH tehnologijo, na dveh kolesih, ki zagotavlja vrhunske užitke pri vožnji in orgazem v šusu! :kva2: :kva2: :yea1: Mater sem dober (k star kruh)
Moto32 Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Pa da še naj navržem mojo razumevanje bajkerstva, ki je čisto preprosto. Zame je biker tisti osebek, ki zelo uživa v vožnji z motorjem. Ponavljam, ki mu sama vožnja pomeni vrhunski užitek(vožnja brez opazovalcev...zakaj tisto so pozerji in cafe riderji). Pa je vseeno ali ima na sebi nevemkakšen kombinezon, ali pa samo kavbojke in majco. Pač, itaq je iz moto oblačil nastala prava moda(ki že presega varnostni vidik funkcionalnosti). ← Po mojem mnenju je tole kar dobra definicija :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se