bLuZoNdEr Objavljeno Februar 25, 2004 Opozori Objavljeno Februar 25, 2004 danes sem v trgovini videl revijo z naslovom DAKAR (990SIT) je ze kdo videl/slisal-na naslovnici pise da ponujajo opis vseh terenskih vozil, zgodbo prve slo. avto posadke ter oh in sploh vse o Ariju Vatanenu. Pa prosim ne me kregat ce gre za neko ze staro stvar <_< , raje preprosto zaklenite/zbrisite temo :D (sem bolj s kmetov in imam dalec do civilizacije :blink: ).
bladzo Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 Revija je izšla že pred novim letom, sedaj pričakujemo že drugo št.
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 26, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 no in kaksne kvalitete je ctivo? Je za kaj ali ne? (mislim ali je vecinoma tehnika o vozilih ali je vecinoma konkretnih dozivetij, trikov in muk na dirki do dakarja)?
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 Ja jst sm to revijo danes kupu in kolkor delč sem z branjem pršu se mi zdi kar zanimivo branje...če te to seveda zanima .) ;)
Desert Soul Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 no in kaksne kvalitete je ctivo? Je za kaj ali ne? (mislim ali je vecinoma tehnika o vozilih ali je vecinoma konkretnih dozivetij, trikov in muk na dirki do dakarja)? ← OK, tecen sem. Priznam. Pa bom vseeno smetil. Za 990 SIT bos dobil odgovore na vsa zastavljena vprasanja. Ali pa odpiranje nove teme "stane" manj? Ce se je za vprasanjem med vrsticami v bistvu skrivala zelja po razglabljanju o puscavskih rallyjih, se opravicujem in posipam s pepelom.
bLuZoNdEr Objavljeno September 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2005 Jah ravno za vsak drek se mi ne mece stran 990SIT, in se ker odpiranje nove teme res nic ne stane...samo zanimalo me je ali je revija bolj tehnicna (kar me ne zabava) ali bolj "pustolovska" za branje ob dolgih vecerih? Sicer pa se pocasi bliza ze nova dirka...december bo kmalu tu :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se