schila Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 hvala za odgovor ko se peljes mimo portoroza pusti sporocilo pa pridi na en pir!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Včeraj bilo noro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schila Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 :unsure: te pustijo gor tudi z dvo delnim kombinezon ali moras imeti enodelnega??? hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Julij 24, 2009 Deli Objavljeno Julij 24, 2009 Včeraj bilo noro! Kako pa časi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 :unsure: te pustijo gor tudi z dvo delnim kombinezon ali moras imeti enodelnega??? hvala za odgovor Dvodelni je OK. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 :naughty: gre gdo kaj gor v august?? bi sel zraven ker nisem se bil nigdar imam lasten prevoz lp Da Hvala, enako. Če bo vse posreči 17.08.2009 (ponedeljek) na tole: http://www.r-days.at/ Se mi zdi zelo primerno za prvič na pisto it (skupina z instruktorji). Se (je) kdo odloča (odločil) za tole? Nižja cena velja do 7.8. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 Pa ravno ta teden morm it na morje . Pa še gixxerja ta teden dobim, če bo vse po sreči. Jah, septembra bo treba nekam it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Se (je) kdo odloča (odločil) za tole? Nižja cena velja do 7.8. Kolk pa je ta "nižja" cena? Pa višja? Na kak način jo pa plačaš? Nakazilo v tujino? Mal je risky, če je slabo vreme. Frej je še: mike wohner 13.8. za 95€ -> 120€ bike-promotion 21-23.8 za 349€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Kolk pa je ta "nižja" cena? Pa višja? Nižja 90, višja 120 eur. Na kak način jo pa plačaš? Nakazilo v tujino? Prijaviš se, dobiš podatke za nakazilo. Mal je risky, če je slabo vreme. Everything is a bit risky. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 :unsure: te pustijo gor tudi z dvo delnim kombinezon ali moras imeti enodelnega??? hvala za odgovor Na Hungaroringu tudi takele gor spustijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER 46 Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Evo v ponedeljek smo mal mešali štrene Avsticem! drazy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Evo v ponedeljek smo mal mešali štrene Avsticem! Bravo D. Glede na to, kolikor si letos vozil, delaš fenomenalne rezultate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Bi šel kdo 13.8. na Team Mike Wohner? Cena je 120€ Mam še plac za 2 motorja v kombiju, odhod je pa iz Kamnika. Tagesplan.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Bilo je super. Sicer se je pred dirko in pred kvalifikacijami vlil dež, a se je pista hitro posušila in smo lahko vozili naprej. Najboljši čas 2:20:85. Zadovoljen, glede na to da sem bil drugič na pravi pisti sploh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Včeraj je tročlanska motosvet ekipa: častno zastopala naše barve na Yamahinih R-daysih. Zame je bilo to prvo seznanjanje z novim dirkaškim okoljem, za vse nas tri pa uživaško cirkuliranje v smeri ure na razbeljenem panonskem ringu (33 stopinj in več). Preizkusili smo se tudi v dirkah-odhodi na bojno polje: Tam smo pa avstrijcem dali vetra in rezultati niso izostali: Skratka: odličen dan, v super družbi, s happy-endom. Domov grede pa smo na eni pumpi ujeli še en kamion: Kaj veste kaj je v njem? Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil Gamma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Včeraj je tročlanska motosvet ekipa: častno zastopala naše barve na Yamahinih R-daysih. Zame je bilo to prvo seznanjanje z novim dirkaškim okoljem, za vse nas tri pa uživaško cirkuliranje v smeri ure na razbeljenem panonskem ringu (33 stopinj in več). Preizkusili smo se tudi v dirkah-odhodi na bojno polje: Tam smo pa avstrijcem dali vetra in rezultati niso izostali: Skratka: odličen dan, v super družbi, s happy-endom. Domov grede pa smo na eni pumpi ujeli še en kamion: Kaj veste kaj je v njem? Čestitam za dobro uvrstitev! Jest bi tudi pa me moja ni pustila. :angry: She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Čestitam za dobro uvrstitev! Jest bi tudi pa me moja ni pustila. Hvala, rude. Kaj pa če jo naslednjič vzameš s sabo, pol te bo verjetn pustila Pa še par slikc s ponedeljkovih dirk, ki so jih posneli dežurni paparaci: Danči Gody In moja malenkost Na željo enga mojstra ponovno objavljam sliko kamiona, ki je bil zaloten na poti z Brna in s katerim smo bili takoj pripravljeni zamenjati naše vozilo : Sorry mr. s., upam, da je to sedaj razločnejše. Več pa lahko najdeš tukaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Sorry mr. s., upam, da je to sedaj razločnejše. Več pa lahko najdeš tukaj. Popravljam link: tukaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Marof je padel v vodo (beri nisem uspel zložiti mopeda), zato me zanima, če bi šel kdo na Bergerja v ponedeljek in torek (31.8. in 1.9.)??? Mene abstinenčna kriza že močno krivi, so me pa vsi kompanjoni pustili na cedilu. Če bi kdo šel naj mi pošlje PM. She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Najdu "žrtev" za Bergerja tako, da placa v kombiju ni več. Pride še kdo ??? She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 'Žrtev' je že doma in se lahko pohvali z novimi PB-ji: v 'normalni' smeri: 2:11.298 v 'napačni' smeri: 2:15.708 Bilo je fajn. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 'Žrtev' je že doma in se lahko pohvali z novimi PB-ji: v 'normalni' smeri: 2:11.298 v 'napačni' smeri: 2:15.708 Čestitam Katera smer ti je pa "hujša"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Čestitam Hvala. Katera smer ti je pa "hujša"? Napačne smeri sem se moral naučit z nule, tako da mi je ta bila 'hujša'. Sem tudi šel na jutranje 'račke' (vožnja v koloni, brez prehitevanja, za instruktorjem), da sem vsaj malo spoznal progo, pa mi kasneje še vedno kak ovinek ni bil jasen... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Imam eno vprašanje, pogovarjal sem se z znancem, ki ima r6 in pravi da je bil pretekli mesec na panoniji, vse le.po in prav dokler nisma začela debatirat okoli gum. Rekel je da je vozil z Bridgestone bt 016, skor nisem mogel verjet da je vozil na takšni pisti z čisto cestno gumo. Pri tem da je bil čas 2:17:xx, in pravi da ni občutil nobenega zdrsavanja ali kaj podobnega. Za konec sem si ogledal še te gume in videl da je rob pobran predvsem sprednji, ter rahlo nasvalkan. Sedaj me zanima če je na tej pisti res takšen asfalt da se takšna guma ne pregreva in da je tako majhna obraba pri takšnih časih ali kaj je na tem, ker meni na marofu bol pobira gumo kot jo je njemu na panoniji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Imam eno vprašanje, pogovarjal sem se z znancem, ki ima r6 in pravi da je bil pretekli mesec na panoniji, vse le.po in prav dokler nisma začela debatirat okoli gum. Rekel je da je vozil z Bridgestone bt 016, skor nisem mogel verjet da je vozil na takšni pisti z čisto cestno gumo. Pri tem da je bil čas 2:17:xx, in pravi da ni občutil nobenega zdrsavanja ali kaj podobnega. Za konec sem si ogledal še te gume in videl da je rob pobran predvsem sprednji, ter rahlo nasvalkan. Sedaj me zanima če je na tej pisti res takšen asfalt da se takšna guma ne pregreva in da je tako majhna obraba pri takšnih časih ali kaj je na tem, ker meni na marofu bol pobira gumo kot jo je njemu na panoniji? Asfalt na Pannoniji res ni preveč agresiven (kar ne pomeni, da ne drži). Gume, ki bi jih na Grobniku uničil v enem dopoldnevu imaš lahko na Pannoniji za dva dni. Vseeno pa se jest s cestnimi gumami ne bi igral, ker se bodo slej ali prej pregrele in presenetile tam, kjer je najmanj treba. She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se