Leteči Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 No tole sem opazil na prvi strani motosveta in me zanima ali je že kdo bil tam ker mislim da se je zadeva odvijala že lansko leto ali vsaj nekaj podobnega. Kako stvar zgleda, mislim da je vredno obiska bi se dalo kaj pametnega izvedet. Gre kdo od motosvetovcev??? LP Leteči
yamaha xv Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Prireditev bi znala biti zanimiva, vendar se je ne bom udeležil, saj me v takih razmerah (snegu) prav nič ne vleče na motor. Kar pa se tiste objave tiče, bi lahko bili malo bolj natančni in kaj več opisali potek prireditve.
batzajla Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 takoj po preizkusnem pisanju slovenščine na maturi verjetno pridemo,samo z avtom ja lahko bi kdo kej več povedal kaj,kje se bo dogajalo
smeško Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Jest pridem - najbrž z mačkom, pa še ene 3 kolege bom s sabo prvleku. A mogoče kdo ve točno kje je tista šola?
MaraudeR Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 (popravljeno) A mogoče kdo ve točno kje je tista šola? Osnovi šoli Preska, Preška c.22, Medvode ... karto pa najdeš v TISu Popravljeno Marec 3, 2004. Popravil MaraudeR
Leteči Objavljeno Marec 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Prireditev bi znala biti zanimiva, vendar se je ne bom udeležil, saj me v takih razmerah (snegu) prav nič ne vleče na motor. Kar pa se tiste objave tiče, bi lahko bili malo bolj natančni in kaj več opisali potek prireditve. ITaq ni mus da prideš z motorjem ker verjetno jih bo tam z mopedi zelo malo, res bi pa lahko kaj več napisali fantje o tej zadevi
smeško Objavljeno Marec 3, 2004 Opozori Objavljeno Marec 3, 2004 Osnovi šoli Preska, Preška c.22, Medvode ... karto pa najdeš v TISu Hvala!
.T. Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Pridem. Takih stvari se ne sme zamuditi. Že tko jih je premalo! Tadej
HOMAR Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Napoved je večje sneženje, kaj se bo preložilo. Sneg in varna vožnja - NO JA TUDI
Ice Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 ja ja, se dogaja........... predvsem mi je vsec vedno bolj strokovno ratajoca debata....
vulcan Objavljeno Marec 4, 2004 Opozori Objavljeno Marec 4, 2004 Baje je bilo lani kr zanimivo. tako, da bi se splacalo it pogledat kaj dogaja.
.T. Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 POZOR Prireditev bo potekala od 10-tih do okvirno 14-stih De ne bi kdo slučajno hodil popoldne! Ob 10:00 se začne okrogla miza za vse predavatelje in obiskovalce. Tadej
MaraudeR Objavljeno Marec 5, 2004 Opozori Objavljeno Marec 5, 2004 (popravljeno) Napoved je večje sneženje, kaj se bo preložilo. Sneg in varna vožnja - NO JA TUDI ..zgleda da v soboto le ne bo snežnih zametov, tako da ni opravičila za neudeležbo... Popravljeno Marec 5, 2004. Popravil MaraudeR
Leteči Objavljeno Marec 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2004 Evo bil danes tam in moram rečt da sem bil pozitivno presenečen. Lepo zamišljeno in organizirano vse skup, kar nekaj novega zvedu. Pohvala vsem ki so imeli čez delavnice še posebej sta se potrudila oba reševalca na motorju in pripravila lepo predavanje. Obisk dokaj velik Skratka čimveč takih dogodkov LP Leteči
MaraudeR Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 ...zadeva je bila kar uspešno izpeljana, čeprav so bile delavnice (predavanja) občutno prekratka in so se med seboj prekrivala, tako da ni bilo mogoče obiskati vsek (pnevmatike, čelade, prva pomoč, varna vožnja).....pogrešal pa sem nekatere najavljene pa kasneje neuresničene dogodke, npr. predavanje glede novega zakona o varnosti cestnega prometa, predavanje v zvezi zavarovanji in sklepanjem zavarovanj, predstavitev varne vožnje z skuterjem z dirkačico Turnšek Urško,...
Hanzi Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 Na prvi pomoči me res ni bilo, saj ko sem malo kasneje prišel v 1. nadstropje ni bilo v predavalnici nikogar. sem šel potem poslušat Legana, Compija in Pintarja na koncu pa še Sitarja. popoldne se je pa še Legan po auspuhih in tačkah vozil (po mnenju nekaterih tule gor po pesku snegu, blatu itd :blink: ) Vsaka čast medvoškemu klubu da je toliko ljudi (predvsem obiskovalcev)skupaj zbobnal v mrtvi sezoni. Tudi njihovi zbori so zakon :yea2: Naj pohvalim tudi tiste junake ki so se pripeljali z motorji :notworthy:
peco Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 Tut jest bi rad dodal eno pohvalo. Kr tko naprej fantje. :OK:
smeško Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 jest morm tud kar pohvalit celotno zadevo, sam sem se namreč udeležil delavnice kjer sta nam fanta pokazala kako se ponesrečencu sname čelado skratka bilo je kar zanimivo :OK: aja pa še to: postopek sm posnel z digitalcem, če mi kdo pove kako se zadeva spravi tle gor, tko da bi vsi lahko to pogledal.
batzajla Objavljeno Marec 7, 2004 Opozori Objavljeno Marec 7, 2004 malo zamudil,ampak mi vseeno ni blo žal da sm prišel.čestitke organizatorjem kej podobnega bi lahko naredil npr.na motobumu,kjer je več obiskovalcev
Noise Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 Tukaj so Climberjevi vtisi in fotke z dogodka.
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 8, 2004 Opozori Objavljeno Marec 8, 2004 jest morm tud kar pohvalit celotno zadevo, sam sem se namreč udeležil delavnice kjer sta nam fanta pokazala kako se ponesrečencu sname čelado skratka bilo je kar zanimivo :OK: aja pa še to: postopek sm posnel z digitalcem, če mi kdo pove kako se zadeva spravi tle gor, tko da bi vsi lahko to pogledal. posnetek shranis na racunalnik nato pa ga prilepis v svoj odgovor tako kot sliko (priponko)
.T. Objavljeno April 21, 2004 Opozori Objavljeno April 21, 2004 Malce pozno pa vendarle: http://www.zveza-mks.si/zmks_05.asp Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se