Skoči na vsebino

Kaj storiti, da se ne ponovi?

Priporočene objave

Objavljeno

Pištole fantje za sabo nosite? A STE ZADETI?!? Ste sploh kdaj pomislili na...... (brez besed sem) Kako ste na motorju sploh tako dolgo preživeli, če ne mislite z glavo. Verjetno je to sreča bedakov.

Če bi jo že potegnil, kaj pa potem? Jaz sem že tak človek, ki na to še bolj agresivno reagiral in bi ti še tolk bolj betico zdrobil. Sploh, če bi v tvoji grožnji videl kanček negotovosti. Mislim namreč, ne, prepričan sem, da je tistih, ki imajo tolk jajc da bi, zaradi tako banalnega spora, tudi pritisnili HUDO malo. Konsekvence so za to prehude in dvomim da ljudje kar tako mečejo proč svojo prihodnost.

Accelerate 'till you see God, then brake.

Objavljeno

Taki "izlivi" me tako dvignejo, da sem pozadil do konca napisat!

Pervy ne mislim tebe. Se mi pa tvoje vzročno-posledično sklepanje ne zdi pravilno. Jaz sem že dosti krat ustavljal avtomobiliste in jih nadiral, pa nobenega še nisem udaril. Vzrok je v tem, da so bili do sedaj vsi tako presenečeni in prestrašeni zaradi prisilne zaustavitve, da so samo sedeli v avtu, se izgovarjali ali pa govorili: oprosti, oprosti, oprosti......

Accelerate 'till you see God, then brake.

Objavljeno

quote:

Se mi pa tvoje vzročno-posledično sklepanje ne zdi pravilno. Jaz sem že dosti krat ustavljal avtomobiliste in jih nadiral, pa nobenega še nisem udaril.

jap ampak vcasih se je tezko obvladat, sploh ce ti se kaj nazaj govori al pa se arogantno obnasa. saj ne podpiram tega ampak ko kri zavreje "AUFBIKS PA CREVE NA PLOT!"

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Objavljeno

quote:

Pištole fantje za sabo nosite? A STE ZADETI?!?

Ma dej, Yzf, pomiri se....

Sploh ni bilo tako mišljeno, ampak kot hec. Saj je smeško na koncu, ne?! Drugače pa jasno, da ni tako enostavno "pritisniti"....

Skratka, ne jezi se, prihrani to za koga, ki te bo izsiljeval...

Objavljeno

quote:

ej,v narocje ok....ena znanka je dobila cik v izrez!

-------

500 and counting

Uhhhhhhhhhhhhhhh še bolj prijetno,pa dovoli pogledat kakšen je tatoo po tem dogodku,bi z veseljem preveril pa z ALOEVERO namazal

Klimbra....vlaženje zagotovljeno

Objavljeno

Fantje in dekleta zakaj bi sploh koga ustavljali? enostavno avtomobilist te izsili , ti ga pa POSILJUJEŠ dolgo in počasi. Tehnika je sploh primerna če pride do izsiljevanja ko voziš v paru. Zadeva je sicer kompromisna med veseljem do vožnje in sporočanjem lastnih misli, kretenu ki je izsilil.

Hočem reči najraje vidim, če že pride do incidenta, da se mi ne mudi pa da si lahko vzamem 5-15 minut za idiota, ... potem pa malo za njim, pa če gre prehitro malo pred njim, pa ob boku kjer je prostor, ... v glavnem zajebancija in paranje živcev avtomobilistu z neskončnim menjanjem tempa pozicije in načina vožnje. Rezultat ponavadi niti ni tako slab, sploh če delaš v paru ponavadi niti 5 minut ne zdržijo . Vsak te sprejme kot 100% idiota in se skoraj redno dogaja da človek odvije s prednostne ceste nekam stran, potem pa nadaljuješ s svojo vožnjo pa je.

Lahko bi rekli "Jebe Lud Zbunjenoga!", ...

Aha glede, raznih, količkov, nožkov in pokalic, ... kot prvo mislim da se tega res ne potrebuje, kot drugo pa je tudi psihopatov, ki nosijo pokajoče igračke s seboj, vsaj upam še vedno relativno malo, pa še od teh jih večina ne strelja. Sicer pa .... pravijo "Bog čuva norce in pijance".

Come in peace or stay at home!

Objavljeno

Pistole sicer ne nosim s seboj... (bi me prehitro prijelo, da bi jo uporabil), noz mam vedno v zepu - hej, tud klobase je treba nekako pojesti :))

Kolicki so pa skor ze nuja.

Da bi z motorjem cloveka jebal z voznjo za ritjo in pred njim...

hmm 300kg proti avtu - bojim se da je pregrdo v prednosti.

Se vedno sem misljenja, da se cloveka ustavi in polomi "k shibico" razen ce je zenska (te si pac ne morejo pomagati, po zakonu pa lahko izpit dobijo) - to je zato, da se lahko se mal zenske name stresejo :))

Einherjer

Vsi drugacni vsi v koncentracijskem taboriscu!

Objavljeno

quote:

hmm 300kg proti avtu - bojim se da je pregrdo v prednosti.

It's all about the state of the mind!

Ma ne ponavad' se človek tko al tko rahlo userje ko vidi pizdarijo ki bi jo skoraj naredil, ... izkoristiš moment in mu ne daš dihat.

Zdi se mi da je še manj idiotov ki so pripravljeni človeka prepeljati kot ustreliti.

No ja "Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal!

Come in peace or stay at home!

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

V našem clubu imamo tudi motoristko Karmen s 600 Suzo in gremo v nedeljo iz sejma in ker je morala še tankat je šla naprej. No ker smo seveda bili na poti na "ovinek" je natankala in odpeljala naprej. Tako se ona ustavi v križišču na rdeči luči. Za njo pa voznik avta njej nekaj trobi in ker se ni zmenila za njega jo je od zadaj na rahlo porinil. In kaj je naredila? Motor je postavila na tačko, stopila proti šoferu in mu enostavno puni hakl brcnila v vrata se obrnila in odšla. Fant je seveda hotel stopit iz vozila, a poglej ga zlomka kaj je prihrumelo od zadj??????. Ko je možak to videl, se jelepo vsedel nazaj v avto in kot bubica čakal na zeleno. Ko nam je pol to pravla, smo se kotali od smeha. No res je, da je "ženska" nasplošno ful faca.

Kar se pa mene tiče v taki situaciji?>

Grobnik, 1:39.317

Objavljeno

Mi se ponavadi vozmo trije skupaj in če se najde kak pameten avtomobilist, se lepo eden postav spredi dva pa ob stran ter mu lepo pokažeš naj ustav,sej ponavad ne k je čist usran (nikoli ne veš kakšen psiho se lohk skriva pod čelado).

Sicer je pa dobra varianta tud cev 1/2" ter na koncou mal železja našvasanga.

LP

Leteči

Objavljeno

Moj bivši je imel na mopedu konstantno surrealna srečanja z ženskimi voznicami avtomobilov. Enkrat se mu je zgodilo, da je ženska v avtomobilu pred njim nashitro ustavila, rezultat je bilo panično zaviranje in motor na tleh...ampak to še ni blo dovolj. Ženska se je odločila, da more it malo v rikverc...pa mu je zapeljala čez motor, ki je ležal na cesti za avtom. AUUU!.

Je rekla, da ga ni vidla...in jest ji verjamem......kaj pa s takim narediš?

Jaz osebno, pa opažam, da ljudje v avtomobilih dajejo smerokaze zgolj zaradi sebe,...kar pomeni da ga dajo veliko prepozno, ponavadi že ko so sredi ovinka. Najboljši so seveda tisti, ki zavijajo levo. Pelje, relativno hitro, pol pa žlajf, pa se mu poizkušaš izognit po sredini ceste...un pa v levo, direktno vate...fenomenalno. Za prvim, ki mi bo to v novi sezoni naredil, bom šla za njim....kaj bom naredila z njim mi pa še ni čist jasno.

stick your nose into a rubber hose

Objavljeno

"udri jace manijace" ....tejka,hint hint.

v bistvu sem ze dosti dolgo na cesti,da bi lahko to ze vse predvideval in "razumel",samo me vsakic na novo razpi*di,ko mi ena/eden kaksno bedarijo _naredi_.kako bi rekel frankie-boy ".....that´s li-ife,that´s li-ife......"

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Saj ne rečem da mene ne prime da bi potolkel tipa ki me izsili ali pa vozi nasproti globoko po moji strani skozi ovinek, ker se mu najbrž zdi, da bo za motor en meterček že dovolj, ampak nima smisla da bi si človek s tem nakopal težave, koristi pa od tega itak ne more biti nobene. Če imam šanso včasih kakšnemu, ki me je res spravil v nevarnost odmerim kazen 10 do 50 tisoč, kolikor približno stane stransko ogledalo, potem pa gas.

Še najbolj pa me jezijo kamijonarji, ki bi kot profesionalni vozniki morali voziti tako kot treba, pa so prevečkrat prav oni tisti ki nas motoriste spravljajo v nevarnost. Kakršnokoli razčiščevanje z njimi pa zna biti rizično, kajti kamijon je velik in vsak šofer ima kakšno štango za take primere...

LP MM.

Objavljeno

quote:

Moj bivši je imel na mopedu konstantno surrealna srečanja z ženskimi voznicami avtomobilov. Enkrat se mu je zgodilo, da je ženska v avtomobilu pred njim nashitro ustavila, rezultat je bilo panično zaviranje in motor na tleh...ampak to še ni blo dovolj. Ženska se je odločila, da more it malo v rikverc...pa mu je zapeljala čez motor, ki je ležal na cesti za avtom. AUUU!.

Si morda pomislila, da ga je osvajala

Objavljeno

quote: Si morda pomislila, da ga je osvajala Si imel v mislih kaj takega?

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

quote:

quote:

odločila, da more it malo v rikverc...pa mu je zapeljala čez motor,

HAHAHA

No ja ... motoristicnih izkusenj resda nimam, se mi pa nadvse zanimive reci dogajajo na kolesu. Neka krava v kletki me je dejansko pripravila do tega, da sem sel vadit zaviranje s 60km/h Rezultat je cool, treba bo pa nove zavorne ploscice

--

Andraz, cyc

Objavljeno

quote:quote:

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Joj, boh ne daj....baba mu je čez moped zapeljala....neki agresiven pristop se ti ne zdi? Al je hotla povedat: "al jest al pa moped!"

stick your nose into a rubber hose

Objavljeno

Vsakdo ima kdaj slab dan za volanom ali na motorju! Da te lahko nekdo spregleda tudi če dobesedno blošči v tebe, pa zelo težko peljem. Do sedaj sem še vedno imel srečo, tako da je šlo brez padcev. Si pa zapomniš kritične točke; izvoze iz priljubljenih oštarij, upoštevaš mlaje in lune, etc.

Reakcija pa je bila razpoloženju ali prekršku primerna; od žmiganja, do monologa z idiotom; pač ni prišel do besede! So pa običajno vsi presenečeni in polni raznoraznih izgovorov. Držim pa se načela: POZABI ALI PA OZMERJAJ IN POZABI.

Nekaj pa mi ni jasno! Zakaj čutijo nekateri osebki nenavadno potrebo po odpiranju vrat in podobnih zafrkancij pri vožnji motorja mimo kolone??

Me prav zanima, kako bi zgledalo, če bi tipo za zameno dobil petardo v avto>

Be & on the road!

Objavljeno

quote:

Einherjer je zagovornik stare japonske metode ShakuUOko - po potrebi veckrat...

Sicer pa fantje a nicesar "koristnega" za take situacije ne nosite s seboj... tsk, tsk...

Einherjer

-------------

I'd like to tell you something.

And it rhymes with "Duck off"

---------------------------------------------------------------------

ali pa tehnika "šakomu rogove,da popije patos.."

lp.,

bmw

Objavljeno

quote:

Joj, boh ne daj....baba mu je čez moped zapeljala....neki agresiven pristop se ti ne zdi? Al je hotla povedat: "al jest al pa moped!"

Ja nikol ne veš babe so dandanes z vsemi žaubami namazane!

Objavljeno

---------------------------------------------------------------------

ali pa tehnika "šakomu rogove,da popije patos.."

lp.,

bmw

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!