-pero- Objavljeno Marec 11, 2004 Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 Ojla :) ...tale zadeva niti ni nova a je zelo zanimiva, nisem je opazil pri nobenemu drugemu proizvajalcu, oz vsaj ne tako dodelane in z celim prodajnim programom znamke... >tukaj< si lahko sestavite svojega BMWja in prilepte ga da vidimo kakšne lepotce ste sestavili... .) ...takole bi zgledal moj gs... :wub: ...ali pa rt... :rolleyes: lp :) PS: ko shranite končno sliko moraš dat končnico .jpg
ceco Objavljeno Marec 11, 2004 Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 Honda in Yamaha v ZDA poznata to že kar nekaj časa. Za Cruiser modele. Tudi z tehničnimi in ne samo lepotnimi prekonfiguracijami. Primer Honda VTX 1800: http://powersports.honda.com/motorcycles/#
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 Tudi Harley Davidson ima to ... vsaj za model FRSCB...
Špilferderber Objavljeno Marec 11, 2004 Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 ...tale zadeva niti ni nova a je zelo zanimiva, ... .. zdaj veš, zakaj sem lani spomladi bil tako malo na motomarsu :naughty:
Saint Objavljeno Marec 11, 2004 Opozori Objavljeno Marec 11, 2004 Bo težko lepotca sestavit, ke mu pa valji tko nemarno vn štrlijo :lol1: , vsaj tole bi lahko mal poglihal pa okrog obrnil. :yea2: lp Rudi p.s. Moj predlog:
bambi Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Kaj jih naj gor dvignejo, ali kaj? Bi na koncu še guzzija dobili.
SiR Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Kaj jih naj gor dvignejo, ali kaj? Bi na koncu še guzzija dobili. lahko pa štiri komade skup daj ... pa bi bil paralelni bokser ... na vsako stran po dva, da orenk strese vse skup, ko štartret pohodiš :D
HHV Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 lahko pa štiri komade skup daj ... pa bi bil paralelni bokser ... na vsako stran po dva, da orenk strese vse skup, ko štartret pohodiš :D Dva horizontalno, dva vertikalno, pa je že skor letalski matur! Sej eliso pa itak že ima, pa gasaaaa po lufti!
Saint Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 Bi lahko kr enga P&W letalskega tam 24-28 valjev, tole bi šele letelo. Ma ne sam hec, res mislim, da bil lahko BMW tud isti model z ne-bokserjem ponudil, čeprav je bokser kao bolj preizkušen in z večjo tradicijo, od nakupa odvrne najbrž kar nekaj ljudi (mene :D ) ki bi sicer raje mel BMW kot kako drugo mrcino. PAč mi ne sede, da mi nekaj kvari linijo. Pa tko lep bi bil lahko črn pa z Hondinim/Apriljinim V2 motorjem :doze: . lp Rudi
SiR Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 in z večjo tradicijo, od nakupa odvrne najbrž kar nekaj ljudi (mene :D ) ki bi sicer raje mel BMW kot kako drugo mrcino. PAč mi ne sede, da mi nekaj kvari linijo. Pa tko lep bi bil lahko črn pa z Hondinim/Apriljinim V2 motorjem :doze: . v GSa bi zlo pasal verjetno kak vrstni trivaljnik, kot jih ima Triumph... pa mal povečan, na cirka 1300 ccm ...
ftp Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 veste kaj, vi si imejte trivaljnike, v-je in ostalo in nam pustite tiste boxer izrastke :))
Thundercat Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 veste kaj, vi si imejte trivaljnike, v-je in ostalo in nam pustite tiste boxer izrastke :)) okidoki... sestavu bemflna ki pride vn po prej omenjenem načelu "črne beštije" :OK:
lasagna Objavljeno Marec 12, 2004 Opozori Objavljeno Marec 12, 2004 (popravljeno) v GSa bi zlo pasal verjetno kak vrstni trivaljnik, kot jih ima Triumph... pa mal povečan, na cirka 1300 ccm ... Al pa boxerja za 90 stopinj zasukat (eden spredi eden zadi), to itak obvladajo (namesto V2 pomišljaj 2). Popravljeno Marec 12, 2004. Popravil lasagna
-pero- Objavljeno Marec 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 ...eden lepših čoperjev... :)
jama1100 Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 ...eden lepših čoperjev... :) Se strinjam pa tudi med bolj voznimi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se