Skoči na vsebino

Črni forum 2004


motorist

Priporočene objave

Pravila najbolj žalostnega dela foruma, to je Črnega foruma XXX, so čisto enostavna.

Samo objava novice, nič komentarjev ali sožalj. V ta namen je možno odpreti novo temo.

Zato so vse objave razen same novice izbrisane.

Brrrm

Popravljeno . Popravil Brrrm
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

18.03.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na regionalni cesti Sl. Konjice - Sl. Bistrica sta v prometni nesreči umrla motorist in sopotnik

Dne 18.03.2004 ob 13.44 uri se je v križišču, na regionalni cesti izven naselja Tepanje zgodila prometna nesreča z udeležbo tovornega avtomobila s priklopnim vozilom ter voznikom in sopotnikom motornega kolesa.

Voznik motornega kolesa je s svojim sprednjim delom trčil v sprednji del tovornega vozila v trenutku, ko je 64 letni domačin s tov. vozilom zavijal levo v smeri Oplotnice. V prometni nesreči sta v trčenju umrla voznik in sopotnik, iz Domžal in Ptuja, oba stara 23 let .

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V dveh urah tri nesreče, dva mrtva

V Tepanjah umrla motorist in njegov sopotnik, pogrešajo 20-letnega fanta

TEPANJE - Včerajšnje toplo in s soncem obsijano popoldne je na plan zvabilo tudi številne kolesarje in motoriste. Žal je bilo tudi krvavo, saj sta na regionalni cesti med Tepanjami in Mariborom življenje izgubila mlada človeka, motorist in njegov sopotnik. Prometna nesreča se je zgodila nekaj minut pred 14. uro na stari regionalni cesti med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico, pred odcepom za Oplotnico. Voznik tovornega vozila, naloženega z lesom, naj bi zavijal levo proti Oplotnici.

Po neuradnih podatkih je motorist, ki je pripeljal za njim, verjetno spregledal, da ima ta tudi že vključen smerokaz za zavijanje, saj ga je začel z veliko hitrostjo prehitevati prav takrat, ko je tovorno vozilo že zavijalo. Po pripovedovanju prič je bilo trčenje silovito, motorist, po neuradnih podatkih naj bi šlo za mladega fanta, pa je na kraju dogodka, čeprav je imel čelado, obležal mrtev. Njegovega mladega sopotnika je vrglo na drugo stran cestišča v obcestni jarek. Prizorišče nesreče je bilo tudi za vsega hudega vajene policiste naravnost grozljivo. Od motorja z ljubljansko registracijo ni ostalo tako rekoč nič, saj se je razletel na tisoč kosov. "Ker je cesta na tem delu ravna in pregledna, vsi zelo radi pritisnejo na plin. Živimo tik ob cesti, tako da smo vajeni marsikdaj slišati samo zvok, medtem ko motorja ni videti nikjer več. Nedavno se je nekdo z motorjem z veliko hitrostjo peljal kar po zadnjem kolesu," so nam pripovedovali tisti, ki živijo tik ob tej cesti in so vsak dan v strahu za življenja, še zlasti otrok. ...

vir: Dnevnik, Mojca Marot, petek 19.3.2004@03:09

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

V Miljah pri Kranju se je sinoči zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

Kot je poročala Televizija Slovenija, se je nesreča zgodila, ko je motorist zapeljal s ceste na bankino in po skoraj dvajsetih metrih trčil v betonski temelj za ograjo. Pri trčenju sta z motorja padla voznik in sopotnica, ki je z glavo udarila v betonski temelj in na kraju nesreče umrla.

Hudo poškodovanega voznika zdravijo v Kliničnem centru. Okoliščine nesreče še preiskujejo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:angry:

Tragična prometna nesreča na regionalni cesti Britof pri Kranju-Visoko

Brez čelade jo je zapeljal v smrt

Sopotnica je z glavo udarila v betonski temelj in na kraju nesreče umrla

Motor je zaradi trka v beton najprej vrglo v zrak in nato v drevo, na koncu je pristal je na tleh pod drevesi v sadovnjaku.

"To ni res. Moj Bog, zakaj,"" so bile besede, ki so se slišale iz ust objokanega in strtega očeta Braneta Zupina iz Hotemaž, ko je v kombiju kranjske pogrebne službe pogledal v krsto, v kateri je ležala njegova 22-letna hčerka Eva Zupin.

Prizori na zelenici družinske hiše Milje 22 so bili v sredo ponoči še bolj žalostni, ko so na kraj dogodka prispeli še Zdenka, mati pokojne, njen mlajši brat Nejc in stari ata Franc Zupin. Objeli so se v solzah. Marsikateri ženski, ki so takrat stale za policijskim trakom, so se v očeh pojavile solze, ker je zaradi motorja spet ugasnilo mlado življenje. Oče Brane Zupin je stopil do nas in v solzah povedal, da je bil na svojo hčerko ponosen, bila je pridna, pred kratkim je končala šolanje za ekonomsko-komercialnega tehnika.

Takšne so bile žalostne posledice prometne nesreče, ki se je v sredo ob 20.30 zgodila na kranjski regionalni cesti med naseljema Britof pri Kranju in Visoko pri Kranju, natančneje v vasi Milje. Kaj se je zgodilo? "Voznik motornega kolesa je vozil iz smeri Britofa proti Visokemu. Ko je z motornim kolesom pripeljal iz desnega ovinka na ravnino v Miljah, je zapeljal prek levega voznega pasu in asfaltnega vhoda k stanovanjski hiši v Miljah. Tam je najprej zapeljal na debelejšo plast gramoza, nato pa še na neutrjeno bankino. Po dobrih devetnajstih metrih je s sprednjim delom motornega kolesa trčil v betonski temelj z leseno ograjo, ki je bila na dvorišču druge hiše. Pri trčenju je voznika in njegovo sopotnico vrglo z motornega kolesa, nato pa sta zdrsela po travnati površini. Na koncu travnika sta trčila v betonski temelj ograje. Sopotnica je z glavo udarila v betonski temelj in zaradi hudih poškodb na kraju umrla, voznik pa je bil hudo poškodovan in so ga odpeljali v ljubljanski klinični center," je ugotovitve kranjskih policistov pojasnil Zdenko Guzzi, tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj.

Na zelenici družinske hiše v Miljah 22 (lastnik je trenutno v Franciji) so ležali čelada, nekaj delov motornega kolesa, škornji voznika motorja Marka P. in truplo pokojne, ki je bilo pokrito z belo rjuho. V sadovnjaku družinske hiše Milje 24 pa se je pod polomljenim drevesom nahajalo motorno kolo. Kraj prometne nesreče sta si ogledali dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. Odredili sta strokovni pregled oziroma odvzem krvi voznika, motorno vozilo bo pregledal sodni izvedenec, s forenzičnimi preiskavami pa bodo ugotavljali, ali sta motorist in njegova sopotnica uporabljala varnostno čelado.

"Čelada rešuje življenja"

Eden izmed občanov je povedal, da je motorista in njegovo sopotnico v sredo okoli petih popoldne videl na Cesti Staneta Žagarja. Čelade med vožnjo nista uporabljala. Ravno cestišče na omenjeni cesti je še zlasti ob sobotah in nedeljah ter praznikih pravo dirkališče, na katerem ne manjka ljubiteljev motornih koles in njihovih adrenalinskih voženj.

"Čelada rešuje življenja. Če bi jo bila pokojna imela na glavi, bi jo bila rešila pred posledicami usodnega udarca v betonski temelj ograje. Govorim iz izkušenj, saj mi je čelada rešila življenje. Doživel sem nesrečo z motorjem zaradi krivde drugega. Glava je na srečo ostala cela, čelada je bila razbita in jo hranim. Čelada ni okras, ampak varuje naše življenje," je dejal policist, ki ni želel biti imenovan.

(vir: Večer)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...

Sinoči (30.5.) ob 19.50 uri se je smrtno ponesrečil 39-letni voznik motornega kolesa iz Grosupljega, ki je vozil od Ribnice proti Velikim Laščam. Ko je pripeljal do naselja Ortnek, je v ostrem levem in nepreglednem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je prišlo do trčenja z avtobusom, ki je tedaj pripeljal pravilno iz nasprotne smeri. Grosupeljčan je poškodbam na kraju podlegel. (Vir: www.policija.com)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7.06.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na Ljubljanski cesti v Novem mestu je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Dne 06.06.2004, ob 19.17 uri, se je v Novem mestu, na Ljubljanski cesti pri hišni št. 34, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 27 letni voznik motornega kolesa iz okolice Novega mesta.

32 letni voznik tovornega avtomobila je vozil po Ljubljanski cesti in vozil v smeri centra Novega mesta. V tem trenutku je za njim, iz smeri Bučne vasi proti centru Novega mesta, pripeljal voznik motornega kolesa in ga začel prehitevati. Ko je bil voznik motornega kolesa v fazi prehitevanja, je voznik tovornega vozila zavil levo proti dovozni poti.

Kljub zaviranju voznik motornega kolesa trčenja ni mogel preprečiti in je trčil v levi bočni tovornega vozila. V nesreči je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7.06.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na glavni cesti pri Dolenji Trebuši je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Dne 6.6.2004, ob 16.30 uri, je 49 letni domačin vozil traktor iz smeri Dolenje Trebuše proti Stopniku. Ko je pripeljal izza levega, nepreglednega ovinka, izven naselja Dolenja Trebuša, je pričel zavijati levo na dovozno cesto. V istem trenutku je za njim pripeljal 49 letni voznik motornega kolesa iz okolice Škofje Loke, kateri je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in močno zaviral, vendar je kljub temu trčil v priklopnik traktorja.

V nesreči je bil voznik motornega kolesa tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju umrl, njegova 49 letna sopotnica pa je bila hudo telesno poškodovana.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na cesti Mestinje - Podčetrtek v kraju Pristava se je nekaj minut pred 13.30 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik kolesa z motorjem in osebni avto. Voznik kolesa z motorjem je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je med prevozom v bolnišnico umrl.

Vir: www.24ur.com

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

20.06.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na glavni cesti Ribnica - Turjak je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Ob 17.20 uri, 19.6.2004, je 30-letni voznik iz Ljubljane, vozil motorno kolo po glavni cesti II. reda, od Ribnice proti Turjaku. Pri naselju Ortnek, kjer vozišče poteka v ostri desni nepregledni ovinek, je izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je padel in drsel po vozišču skupaj z motorjem preko smernega vozišča za promet vozil iz nasprotne smeri in trčil v betonski zid izven vozišča. V nesreči je bil tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju umrl.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tik pred mojim domom se je včeraj ponesrečil verjetno mlajši fant, zletel je s ceste v drevo

skuter totalka, o krivdi nimam pojma, nudena prva pomoč, danes pa že gorijo sveče

ljubljana-bežigrad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zivjo,okrog petih sem pomagal ponesrecenemu motoristu v Podhruski.Registracija KR.....,mslim,da mu je ime Anze-nisem siguren.Ce kdo ve kako je kaj z njim naj mi prosim javi.

Žal... :cry: :cry:

Na regionalni cesti Kamnik - Ločica je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa avtomobila.

V naselju Podhruška v Tuhinjski dolini se je 30.06.2004 ob 16.35 uri, smrtno ponesrečil 25 letni voznik motornega kolesa iz Gorenjske.

Voznik motornega kolesa je vozil iz smeri Kamnika proti Ločici. V naselju Podhruška je v ovinku padel in zdrsnil z vozišča čez travnik in potok. Tam je priletel v kamnito pozidan del brežine in jekleni spomenik (križ), ki je bil vzidan v zemljo. Kasneje je v Kliničnem centru poškodbam podlegel.

vir: policija.si

Na žalost pa ni bil edini... :cry: :cry: :cry:

Na glavni cesti Plave - Solkan je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Dne 30.6.2004, ob 18.40 uri, se je na glavni cesti, v kraju imenovanem Dolga njiva, zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena 19 letna voznica osebnega avtomobila iz okolice Nove Gorice in 48 letni voznik motornega kolesa, prav tako iz okolice Nove Gorice.

Voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Plav proti Solkanu. Ko je peljala mimo okrepčevalnice Dolga njiva je pripeljala do dvojnega ovinka. V desnem ovinku je njeno vozilo zaneslo tako, da je v naslednjem, levem ovinku s prednjim delom trčilo v betonski podporni zid, ob levem robu ceste. V tem času je iz nasprotne smeri pripeljal voznik motornega kolesa in trčil v bočno stran avtomobila.

Voznik motornega kolesa je ob trčenju utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl. Sopotnica v vozilu voznice je utrpela hude telesne poškodbe.

vir: policija.si

Popravljeno . Popravil vragica
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na cesti Kočevje - Petrina je umrl motorist.

Dne 3.7.2004, ob 14.50 uri, se je na glavni cesti Kočevje - Petrina, pri Kaptolu, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 33. letni voznik motornega kolesa iz Kočevja. Vozil je od Morave proti Banja Loki. V nepreglednem levem ovinku v naselju Kaptol je izgubil oblast nad vozilom, padel in skupaj z motornim kolesom zdrsnil izven vozišča na skalnati nasip, kjer je trčil v betonski jašek. Pri trčenju je utrpel hude telesne poškodbe, zaradi katerih je umrl na kraju nesreče.

VIR: policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9.07.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na regionalni cesti Latkova vas - Trbovlje je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

Dne 08.07.2004 ob 17.50 uri je 28 letni voznik iz okolice Polzele vozil motorno kolo po regionalni cesti II. reda iz smeri Latkove vasi proti Trbovljam.

Izven naselja Marija Reka je voznik motornega kolesa pripeljal v levi nepregledni ovinek, nakar je z vozilom padel na bok in trčil v varnostno ograjo. Voznik je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

P.S.: Rok je do včeraj delal v naši firmi. Sožalje vsem bližnjim!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal.....

Umrla motorista

Prvo žalostno novico je že objavil lederman

Druga prometna nesreča s smrtnim izidom pa se je zgodila ponoči okoli 1.30 na lokalni cesti Kapla - Pondor v kraju Pondor. Udeležen je bil 20-letni voznik motornega kolesa iz okolice Polzele, ki je zapeljal z vozišča in trčil v drevo.

Voznik je bil huje telesno poškodovan, 15-letni sopotnik pa je zaradi poškodb na kraju umrl.

(Policija.si)

P.S. Fantje in dekleta, previdno!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Žal spet.... Pazite pri prehitevanju!!!

Na Tržaški cesti v Logatcu je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

19.7.2004 ob 15.40 uri se je na tržaški cesti v Logatcu zgodila prometne nesreča v kateri sat bila udeležena voznik motornega kolesa in voznica osebnega avtomobila.

43 letni voznik motornega kolesa iz Logatca je vozil od Vrhnike proti Kalcam. Na Tržaški cesti je pričel prehitevati osebni avtomobil, ki ga je vozila 34 letna voznica iz Logatca in je zavijala levo. Pri tem je voznik motornega kolesa trčil v osebni avtomobil. Po trčenju je motorno kolo odbilo v levo, voznik pa je padel na hodnik za pešce, kjer je obležal. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Altermann navaja:

Predvčerajšnjim se je v prometni nesreči pri Petrinjah,

s kombijem smrtno ponesrečil Grega, eden od ustanoviteljev

Vaških boysov.

Pogreb bo v nedeljo ob 17-ih na Brezovici.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

29.07.2004

Prometna nesreča s smrtjo motorista

Umrl motorist pri Ilirski Bistrici

Ob 20.50 je 21 letni voznik motornega kolesa Honda 600 FS, peljal po regionalni cesti iz smeri Harij proti Ilirski Bistrici. V naselju Dobro Polje, je zapeljal v levi pregledni ovinek, kjer je začel zavirati. Pri tem početju, je izgubil kontrolo nad vozilom in padel ter zdrsel in z glavo trčil v obcestni robnik pločnika, nato pa s telesom še v okrasna korita za rože. Poškodbe so bile tako hude, da je na kraju nesreče le-tem podlegel. :( :( :(

vir:OKC -www.policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

29.07.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na regionalni cesti Črnomelj - Soteska je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa

Okoli 18.35 ure, 28.7.2004, je 44-letni voznik motornega kolesa, s 17-letno potnico, oba iz Ljubljane, peljal motorno kolo Honda, po regionalni cesti iz Črnomlja proti Soteski. Ko je pri naselju Stare Žage pripeljal v dolgi levi nepregledni ovinek, je izgubil nadzor nad vozilom in padel po vozišču. Voznik je drsel po vozišču, nakar je s telesom trčil v steber varovalne ograje. Pri trčenju je bil tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl. Potnica pa je zadobila hude telesne poškodbe.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:cry:

1.08.2004

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na lokalni cesti v Šalamencih pri Murski Soboti je umrl voznik motornega kolesa.

1.8.2004 ob 00.45 uri se je na lokalni cesti v naselju Šalamenci zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa.

32 letni voznik neregistriranega motornega kolesa iz Beznovcev pri Murski Soboti, je vozil po lokalni cesti skozi naselje Šalamenci. V nepreglednem ovinku je zaradi neprilagojene hitrosti zdrsel s ceste na njivo, kjer se je prevrnil. Voznik je ukleščen ostal pod motrornim kolesom "triciklom" in je na kraju nesreče umrl.

Vir: OKC

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na avtocesti Domžale - Šentjakob je v prometni nesreči umrl voznik motornega kolesa.

8.8.2004 ob 17.39 uri se je na avtomobilski cesti Domžale - Šentjakob pri naselju Domžale zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa.

38 letni voznik motornega kolesa iz Vira pri Domžalah je vozil od Domžal proti Šentjakobu. Na ravnem delu ceste ga je pričelo zanašati, kjer je trčil v odbojno ograjo. Od tam je voznika odbilo v protihrupno ograjo in nato na odstavni pas, kjer je obležal. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Operativno-komunikacijski center

Generalne policijske uprave

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sele vceraj sem izvedel, da se je smrtno ponesrecil 28 letni voznik motornega kolesa iz Polzele in sicer dne 16 julija okoli 18 ure zvecer. V okolici Polzele je vozil ocetovo motorno kolo Suzuki, nakar je zdrsnil v zascitno ograjo in pri tem zadel z vratom v steber obcestne ograje. Pri tem je utrpel poskodbe vratne arterije in je na kraju nesrece izkrvavel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

28.08.2004

Smrt motorista na Šmarski cesti v Kopru

Kot samoudeleženec padel v levem ovinku

Ob 18.30 je 29 letni državljan Italije, vozil motorno kolo Suzuki GSX R10, po glavni cesti od Kopra proti Paderni. V levem nepreglednem ovinku pod naseljem Šmarje, je pri nagibu v času zavoja padel in skupaj z vozilom zdrsel v odbojno ograjo na desni strani ceste ter s telesom zadel nosilni stebriček te in se smrtno poškodoval

Vir:policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28.8.2004 ob 14.25 uri se je na regionalni cesti v naselju Osek, zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motornega kolesa.

52 letni voznik osebnega avtomobila iz Ajdovščine je pripeljal iz dovozne ceste na prednostno po kateri je takrat pripeljal 50 letni voznik motornega kolesa iz okolice Nove Gorice. Med vozili je prišlo do trčenja v katerem je umrl voznik motornega kolesa.

www.policija.si

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!