rozica Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Zelo pomembna informacija za vse obiskovalce!!!!!!!!!!! VELIKO PIVO UNION SAMO 300 SIT :beer2:
AlterMann Objavljeno Maj 7, 2004 Opozori Objavljeno Maj 7, 2004 A bo že nehu ta dež al ne. Al kaj :cry: Se vidmo. :OK:
vaški Objavljeno Maj 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2004 BLAGOSLOV JUTRI BO VREME NI UVIRA KER BO SONCE HRANA IN PIJAČA PO NIZKIH CENAH
AlterMann Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 ...pridem... ...in res je prišel. Prvi vtisi. Odlična organizacija. Bravo Vaški fantje. :OK: Dobra udeležba; preko 400 motorjev. :yea2: Blagoslov je pa prišel direktno izpod neba. :notworthy: To pa je tisti župnik z R1.
fever Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 ...ta blagoslov je šel pa mimo brez mene! Se kesam, močno kesam!... :huh: p.s. no ja je bil vsaj veter tolk bl aktiven, da ga je iz Domžal tud na Gorenjsko pod hribe prnesu!!! :notworthy:
božo Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 KRST JE USPEL ČEPRAV NAS JE POŠKROPIL ŽE " NADREJENI " ORGANIZACIJA IN IZVEDBA JE BILA :OK: ČESTITAM VAŠKIM BOYSOM ZA DOBRO ORGANIZACIJO IN REALNE CENE :OK: ZAČETEK JE USPEL IN TRADICIJA NAJ SE ZAČNE !!!!!!
Unknown Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 ja res je blo fajn! Mel smo tud mal srečo z vremenom da je glih mal pred panoramsko vožnjo nehal deževat :OK:
jager Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Super je blo...lahko rečem pohvalno. Dež je pa padu tud takrat ko je blo treba da nas ni motu. :OK: :OK:
curi Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Izvedli odlično,hrana supe :yea2: r,videl Hanzija in od unknowna R1,pol pa do Golnika prek Kranja domov
uzzy Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Vse odlično :D Vsaka čast Vaškim, predvsem pohvala Primožu(prezident), ki je najbolj odgovoren za nastanek kvalitetnega dogodka :yea2:
vaški Objavljeno Maj 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 HVALA TUDI VSEM VAM KI STE SE UDELEZILI NASEGA BLAGOSLOVA KLUB SLABEM VREMENU JE BILO PREKO 400 MOTORJEV ZAHVALU BI SE PA TUDI VSEM ČLANOM KI SO POMAGALI PRI ORGANIZACIJI PRIREDITVE VSI ZA ENEGA EDEN ZE VSE HVALA :OK: :OK:
jezdec Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 VAŠKI , vse čestitke tudi od mene in naših vantov. Brez ene pripombe. ODLIČNO.
KAOSWAKI Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 :yea2: SVAKA CAST, RES SMO SE MEL ZELO FINO, VELIKO MOTORJEV - PRAVA PASA ZA OCI, LE TKO NAPREJ!!! :OK: :OK:
jama1100 Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Vaški zelo v redu,golaž OK pa tudi pleskavice,da ne govorim o ceni piva.Upam,da bodo tudi na ostalih moto prireditvah tako pametne cene.Se vidimo drugo leto :OK:
Ronja Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Tudi nas je dvakrat blagoslovil "šef" od zgoraj, tako da smo mislili obrnit, pa odit nazaj domov. K sreči smo se premislili, saj je bilo super. Sicer nas iz našega konca ni bilo veliko, pa nas to ni zmotilo. Pohvale! Ronja, razbojniška hči :rolleyes: ...
Hanzi Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Izvedli odlično,hrana supe :yea2: r,videl Hanzija in od unknowna R1,pol pa do Golnika prek Kranja domov Jaz tebe poznam :? Sicer pa: pohvalno VAŠKI BOYSI Max: na Gradu me ni bilo nič
curi Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Jaz tebe poznam Ne,moja te je opazila,ko si levo od župnika stal z fotoaparatom,sem ji na moto delavnici -Blazdo,omenil ,da si ti iz motosveta,jaz te pa poznam iz slik na motosvetu,se ti drugič predstavim,LP
Rokovnjač Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 Blagoslovljeni smo! Bravo Vaški Boysi za organizacijo kvalitetnega moto dogodka. Le tako naprej!
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 12, 2004 Opozori Objavljeno Maj 12, 2004 (popravljeno) Vaški boysi :notworthy: ...super samo tako naprej :OK: :notworthy: :OK: se vidimo drugo leto. :D Popravljeno Maj 12, 2004. Popravil ajgor the mad dog
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se