bajsi Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Probaj poslat PM Joe1 - mislim da bo pravi. LP Bajsi
Shargo Objavljeno September 12, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2004 Probaj poslat PM Joe1 - mislim da bo pravi. LP Bajsi Ja, pravi, in mejl ima tud v profilu! .)
pilly Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 Ja nč fantje opogumt se bo treba sobota bo vsak čas tukaj. Pa nedelja tud.
Gorgh Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 Hvala Shargo in Bajsi, bom dle kontaktiru. Lp, Jure
123 Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 LAHKO PROSIM KDO POVE ZA SOBOTO OD KDAJ DO KDAJ SE DOGAJA, IN OB KOLKIH SO DIRKE...HVALA VAM
mljubi Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 LAHKO PROSIM KDO POVE ZA SOBOTO OD KDAJ DO KDAJ SE DOGAJA, IN OB KOLKIH SO DIRKE...HVALA VAM V soboto se prične ponavadi okoli 9 do 10 ure....kvalifikacije bodo ob 13, dirka pa bo odvisna od vremena. Ponavadi je med 15 in 16, če bo kazalo na slabše vreme, pa bo bila že prej. To soboto bo tudi proglasitev rezultatov za celotni pokal. Kot zanimivost naj povem, da se bo dalo ta vikend prespati na Mobi krogu, ker se bo dogajalo tudi v nedeljo (pa še topleje naj bi bilo)... Pa tudi apriljaši imajo zaključek srečanja na Mobi krogu .... mislim, da bo precej zanimivo ...
RSV Mille Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 Pa tudi apriljaši imajo zaključek srečanja na Mobi krogu A bojo tud kakšne testne vožnje s strani A.3-glav al se bodo samo zbirali ljubitelji aprilije?
mljubi Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Bliža se vikend ... Vreme bo lepo, ne prevroče ... Glede apriljašev ne vem, če bodo imeli kaj s sabo za testirat. Na njihovi spletni strani tudi ne piše ničesar. Najboljše bi bilo, da pokličeš kontaktno osebo za to srečanje.....
FOTR Objavljeno September 17, 2004 Opozori Objavljeno September 17, 2004 Na Aprilijinem srečanju bodo tudi testni motorji Avto Triglava: Kaponord, Mile, Tuono in Pegaso. Organizirane testne vožnje niso previdene, po dogovoru pa bo možno tudi kakšnega od njih peljati.
IKE Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 (popravljeno) Hallo ... hallo ... A lahko kdo kaj več pove kako in kaj ... kdaj se bo dalo kaj prosto po pisti peljat ... bo to danes ali jutri ... ali oba dni ... ? Pa če ima mogoče kdo kak telefon, kje se da vse to zvedet ? Se nas nekaj iz MB odloča za udeležbo na Mobikrogu. Hvala za info. Popravljeno September 18, 2004. Popravil IKE
decaf Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 (popravljeno) zal tudi jaz tocno ne vem, baje da pred in po dirki ki bo okol tretje ure...to so mi povedali mimogrede.... Drugace sa pa vidimo dol, tudi mi smo namenjeni tja! decaf Popravljeno September 18, 2004. Popravil decaf
johan Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 Tud jaz pridem pogledat v nedeljo.Da vidim kaj dogaja. :D
Frips Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 Hmmm šel mal dans pogledat na mobikrog blo kr zanimiv ;) žal nisem gledat tekme...pač lep dan..pa šel dalje na furo :D :D ehmm......kdo je pa tista k vozi GSX750 modro belo.....pobje,pobje vas scat pele kak dekle vozi :lol:
Frips Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 ok,ok mislim, da bi tut mene :wacko: :notworthy:
misty Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 ... ehmm......kdo je pa tista k vozi GSX750 modro belo.....pobje,pobje vas scat pele kak dekle vozi :lol: prejšnjič mi jo je še ratalo prehitet, danes pa ne...je ona mene dvakrat al je ona hitrejša, al sem pa jest počasnejši... :xx: sicer pa nima veze, važno da smo užival....in da je motor cel :OK: kakšno slikco še nalepim...ko bo čas
Frips Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 Kakšni so pa bili na koncu rezultati ?
RSV Mille Objavljeno September 18, 2004 Opozori Objavljeno September 18, 2004 Blo je res fajn danes-meni še posebej,ker sm mel čast peljati novo testno mille, in to cele pol ure! Hvala A.3-glavu, da mi je tako polepšal vikend! Jutr okrog 3-4 se dogaja vztrajnostna dirka (1-urna). Vreme bo, tako da bomo mi tudi! :D Jutr se vidmo... :yea2:
decaf Objavljeno September 19, 2004 Opozori Objavljeno September 19, 2004 Res je bilo super....naredili par krogov, pogledali zanimivo dirko in zopet naredili par krogov...sigurno se se kdaj pridem vozit... :OK: Upam, da boste tudi danes imeli tako krasno vreme :yea2: Decaf
decaf Objavljeno September 19, 2004 Opozori Objavljeno September 19, 2004 (popravljeno) No pa se jaz v akciji (srebrna ninja) :) Popravljeno September 19, 2004. Popravil decaf
decaf Objavljeno September 19, 2004 Opozori Objavljeno September 19, 2004 (popravljeno) Konec dirkanja....jaz in ninja cela :OK: Popravljeno September 19, 2004. Popravil decaf
Hornet Objavljeno September 19, 2004 Opozori Objavljeno September 19, 2004 Mene pa zanima, če je danes vstopnina. Prišel bi pa z avtom.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se