Skoči na vsebino

Grobnik-časi

Markofumi

Priporočene objave

Ja fantje, takole vedo povedati moji prijatelji. Rainey ima rekord proge, 1,28, siguren pa nisem ali na dirki ali kvalifikacija, in do sedaj ga ni prekosil še nihče, zanimivo bo pa brati tole rubriko, drugi teden, kajti jutri in v nedeljo (če bo vreme) bo na grobniku zelo zanimivo. Komaj čakam! Več v ponedeljek...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal zaradi tehničnih težav nisem bil na grobniku ta vikend, sem pa govoril s fanti, ki so dol testirali 2004 R1-ke. Že na začetku naj pripomnim, da komentiram SERIJSKE, nefrizirane motorje, (Lanski, Camlekov čas je dosežen z friziranim motorjem) No, feedback prvega tipanja R1-ke je, da ni motor nekaj drastičnega, in za čas, okoli 1.30, recimo, bo potreben še marsikakšen zahtevnejši poseg na vzmetenju, kot tudi na agregatu. Toliko, LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi Foagrty je v aktivni karieri vozil 1.29,XXX na Grobniku, so testirali motor na zaprti progi, je bila naslednja dirka na podobni. Povabili so tudi Maleca z Kawo kot poznavalca proge, je pa bil takrat sposoben peljat 1.34,XXX kar je Fogy v prvih 4 krogih potolkel. Test je bil na takratnem SBK Ducatiju.

LP Bajsi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehehe pod 2,30... Pol pa takoj na dva pira pa dva snedviča... :lol1:

He he ... se ne reče 2,30 ... :hmm: ... ampak 1,90 ... gre lepše v uho :naughty: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bo kr nekaj let nazaj ... pomladi 1996 je šlo 1.37,28 en krog ... drugače pa okrog 1.38,00 kr konstantno.

Ja ... to so bli lepi časi ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ... sma se z hondo 600 lepo razumela.

Popravljeno . Popravil IKE
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja shargo morm mal prpomnt, vidim da dost veš o camlekovi Yamahi....

Z serijsko Yamaho (motor) in z zamenjanim motorjem se da dosežt čas 1.32 v Reki. Bert je naredu v hladnem in vetrovnem vremenu 1.34.8 na 2. treningu z novim motorjem, s tem da sta 5 in 6 prestava blokirani. Motor se sicer zvrti, ampak ne vleče več. Inženirji so v tovarni vsavili blokado, ker je stroj prehud za na cesto.

Škoda da imamo trenutno tolk dela na motorju, drugač bi sigurno kej potreniral v Reki.

Lanska Yamaha je pa R7 in res frizirana, ampak le glava in elektronika. Ostalo je serijsko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja shargo morm mal prpomnt, vidim da dost veš o camlekovi Yamahi....

Z serijsko Yamaho (motor) in z zamenjanim motorjem se da dosežt čas 1.32 v Reki. Bert je naredu v hladnem in vetrovnem vremenu 1.34.8 na 2. treningu z novim motorjem, s tem da sta 5 in 6 prestava blokirani. Motor se sicer zvrti, ampak ne vleče več. Inženirji so v tovarni vsavili blokado, ker je stroj prehud za na cesto.

Škoda da imamo trenutno tolk dela na motorju, drugač bi sigurno kej potreniral v Reki.

Lanska Yamaha je pa R7 in res frizirana, ampak le glava in elektronika. Ostalo je serijsko.

Ja Salsa, majckeno so mi poznane zadeve. Ze s serijskim motorjem se, da lepo lepo pelat, ce imas malo obcutka in talenta. Ze leta 1992 sem s serijsko FZR-ko dosegel 1,43, potem pa kdor hoce vec, mora odvezat mosnjo in cekine ven dat. Ponavadi to nardijo ljudje, ki so pripravljeni vloziti cekine in imajo taksne ali drugacne ambicije. Recimo z Kalskom sva tista leta se divjala po cestah, nakar pade ideja, "kaj ce bi se raje preiskusala po pistah"!? Dirkat, kako pa! Vendar, kaj kmalu ugotovis, da ze v samem startu rabis 10 miljonckov, ce hoces ta svoj talent opraviciti. Mirkec ga kolikor toliko upravicuje :OK: Jaz sem se recimo raje odlocil za letenje in ga upravicujem na tem podrocju za dosti manj cekinov. Ceprav se vedno vozim motor in tudi od casa do casa razpizdim po pisti, vendar ga ne friziram za tistih dodatnih par sekund, Ravno zato sem hotel opozoriti na razliko serijskega in friziranega motorja in nocem da tisti, ki to berejo, posplosujejo in mecejo vse ven kos. Z zanimanjem pa spremljam te teme in kaj pokomentiram, sploh pa ce bodo moja mnenja komu koristila in se bom sam kaj iz tega naucil. LP tebi in kompaniji In obilo uspeha pri frizurah :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam, frizure so zelo drage, ponavad je vsaka sekunda manj na krog dražja, kot si pa reku ma pa vsak svoj hobi.

Hvala za lepe želje!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 let pozneje...

No to sploh ni mogoče de mate take cajte ja.......razn če ste formulo vozil......Jes to vem k sm zanč z mojmu GSX-R 1000 dol dirkal pa sem imel 4.38.176. Pa sem vozil čisto po meji...za malo da nisem padel v enmu ovinku....sm že mislu de bom...sam na konc mi je ratal da sem postavil ta odličen čas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne......peljal sem precej hitreje kot 75 km/h....... kar se pa tiče Elantre pa nebi šel probat ker je to za motorje dirkališče...ampak bi imel pa boljši čas, ker je avto po ovinkih hitrejši.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne......peljal sem precej hitreje kot 75 km/h....... kar se pa tiče Elantre pa nebi šel probat ker je to za motorje dirkališče...ampak bi imel pa boljši čas, ker je avto po ovinkih hitrejši.

Elantra :? :kva2: :kva2: :kva2:

Popravljeno . Popravil PERO58
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja no.....tko je s to stvarjo......avto je po ovinkih pač hitrejši nimamo kej.

Ja sam grobnik ni glih en vem kako ovinkasta pista :)

Ali pač :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tam okol 1.30 sem vozu ta vikend

pies sam je blo na marofu :P

[jast sm dons vozu od treh do petih skoz na polno mislim,da tam okoli 1,31 sam ne vem točn k nismo merli

časov,sam je pa letelo, lega ne morš verjamit

[

Popravljeno . Popravil 600rrc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On je mislu od doma do Grobnika pa nazaj :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!