Skoči na vsebino

Nicky Hayden


Furioso

Priporočene objave

Našel na eni strani...

*******************

I was racing at Pikes Peak in AMA Superbike. Coming out of turn 2, I look back and see Nicky. I drift to the wall and feel the bike move - "Oh no I just hit Nicky into the wall" is what I thought. Nicky goes by, backs it into 3 (tire smoking of course)and takes off.

I am in the pits and he comes up. I am ready to get an ear full and he smiles at me and say's " Did you feel that?"

Me - "Yes. I am so sorry I thought you would go under me"

Nicky - " No Man. I grabbed your boot and gave it a shake on the way by"

Nicky did that while we are going about 120mph, full tuck, leaned slightly over and wishing to not hit the wall (well at least I am). It is cool when the best guys in the world still screw around.

*******************

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

norc, bi se lahko se poskodoval! :D

Sicer pa :notworthy:

Ja res je :BUA: :BUA: :BUA: A če bi se pri tem poškodoval cirkusant Nick me to niti nebi tako motilo, huje bi bilo, če bi šel po tleh ta , ki ga je zagrabil za nogo.

Dejstvo je, da tako početje ne sodi na dirkaške steze, ker popolnoma brez veze lahko privede do nesreče s hudimi posledicami.

Pred leti, se je v Laguna Seci, po cilju dirke v 500 klasi, mislim , da je bil dirkač Kevin Magee, tako silovito zaletel v dirkača pred sabo ( ki se je za šov postavljal na prvo kolo), da je, hudo poškodovan, za vedno zapustil moto sceno.

Morda ve kdo kaj natančnejšega o tem dogodku :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Našel na eni strani...

I was racing at Pikes Peak in AMA Superbike.

:? Ali ni Pikes Peak zloglasna gorska dirka po makadamu :?

Popravljeno . Popravil kycysymet
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:? Ali ni Pikes Peak zloglasna gorska dirka po makadamu :?

se mi zdi da ja (audi HB B grupa ...)pa te zadeva

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 mesecev pozneje...

Nope, tm majo tut pisto na kteri majo AMA sbk dirke.

Pa spomn se lani k je Rossi nekje zmagu, pa je šu čez cilj sedeč na tanku, mimo pa Max, čis na blizu z dokonca odprtim gasom...pa to že zdavnaj mimo ciljne črte.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic: Eeeee... ma da najdem tistega frajerja, ki me je danes dopoldne prehitel na začetku obalne "avtoceste", takoj pod prvim mostom..... jajca mu odrežem me vožnjo po prednjem kolesu!!!!! Jaz pa dekla prehitevava (dvopasovnica) z mojo KravoNord enega šveda, ko me prehiti sredi ovinka s cca. 170 km/h nek frajer z eno staro Yamo ali Suzo.... pol metra od mene in slab meter od ograje.... mamomu... kam se mu je mudilo? Morda v Škocjan (britof)???? :stupid:

Samo rahla turbolenca, pa bi prišlo do kontakta.... on z neko moto jaknico bi še šel skozi dobro obtolčen (če ne bi padu pod švedsko turist-prikolico), ampak midva v "poletni" opravi bi se lepo zradirala na svežem asfaltu...

Popravljeno . Popravil pikec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Hej takih zgodbic je kar nekaj... npr tale iz osemdesetih let ki sem jo videl/slišal na TV: Grand Prix dirka v razredu 250 ccm, za prvo mesto se dajeta Manfred Herweh in Carlos Lavado. Čist izenačena, večkrat se zamenjata v enem ovinku... do predzadnjega ovinka pred ciljem, spredaj Manfred, Carlos se mu spet zrine čisto blizu, vštric peljeta skozi ovinek, kar naenkrat Manfredu zapleše motor in Carlos odleti naprej kot puščica, spelje še zadnji ovinek in zmaga, ubogi Manfred pa počasi v cilj z nekaj sekundami zaostanka.

Na cilju naj bi prišlo do približno tegale pogovora (oprostite moji pesniški svobodi, komentator je to povedal zelo na kratko):

Carlos, sijoč in smejoč: "Neverjetno, a si vidu tole foro, a???"

Manfred, žalosten in razočaran: "Matr, glih zdej mi je mogu motor zaribat, jebemti žalost!!!"

Carlos, vprašujoče: "Kaj? Kaj ti je zaribal???"

Manfred: "Ja motor ne... je letu ko puščica pol je pa kar naenkrat zadnji kolo zablokiru, stisnu sem sklopko in se pricjazil v cilj..."

Carlos, smeje: "Ma nč ti ni zaribal!!! To sem ti jest po nesreči s komolcem pritisnu na zadnjo bremzo, ker sva bla tko skupaj ko sva se nagnila v ovinek!!!"

Manfred:"U pi..."

Ker sem bedak in v tistih časih nisem snemal vseh dirk tako kot danes - glih zato, če bi bila kakšna taka nora fora - tega posnetka žal nimam v arhivu. Če ga kdo ima in bi mi naredil kopijo (ali DivX) mu bom hvaležen do konca lajfa in bom vedno lepo govoril o njemu :D

  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic: Eeeee... ma da najdem tistega frajerja, ki me je danes dopoldne prehitel na začetku obalne "avtoceste", takoj pod prvim mostom..... jajca mu odrežem

Športni motociklizem "Nicky Hayden" :? vsaj najdi pravo temo pa pol jajca reži, Hayden jih še rabi za motoGP. .)

LP Bajsi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh... ko sem prebral to temo sem se spomnil na "stil" tega frajerja, pa sem kar tu postal.... važno da je opozorjen :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Nicky Hayden si je na enem treningu (ne z MOTOGP) blizu Milana zlomu ključnico v soboto tko da je njegov nastop, kljub operaciji, na naslednji dirki vprašljiv.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!