SiR Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Symru, če pa ti prideš pa pridem jaz obvezno :kva2: evo, grem tja ... poišč me ... 2 metra, 200 kg, črne kobojke, črna jakna, obrita glava in kvadrasta dost ozka očala z dioptrijo 6,5 astigmatizma :) ... kar pocukat za rokav .. :)
uzzy Objavljeno April 4, 2004 Opozori Objavljeno April 4, 2004 Prireditev je bila kar znimiva, kolikor sem jo pač lahko videl.Pohvala organizatorjem. :yea2:
SiR Objavljeno April 4, 2004 Opozori Objavljeno April 4, 2004 kar luštno ... en tak malo bolj urbani moto zborčič ... :D parkiranje za motorje je blo pa kar v avto-moto salonu organizirano - superca! :D
AlterMann Objavljeno April 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2004 ...pridem... Hvala vsem, ki ste prišli. Hvala vsem, ki ste sodelovali. Mi smo se trudili po najboljših močeh. Upam, da vam je bilo všeč. Drugo leto bo pa še boljše. Kakšna slikca pa še pride, ko uredim glavo in vtise.... .)
AlterMann Objavljeno April 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2004 Sajo sprašuje, policist odgovarja...
AlterMann Objavljeno April 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2004 Znanec iz sosednje ulice...
eliminator Objavljeno April 5, 2004 Opozori Objavljeno April 5, 2004 Upam, da vam je bilo všeč. Bilo vsec, zelo vsec. Dobro ste zrihtali! Upam, da drugo leto spet... :yea2: :) lp
uzzy Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Znanec iz sosednje ulice... ..........in objekt poželenja :D
bLuZoNdEr Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 meni vsec, jaz priti ponovno, how! :afro2:
suzuki Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Hola! Tudi meni je blo ZELO všeč - kar ni prazna beseda, saj veste da nisem ljubitelj/obiskovalec motozborov. Pa še dva vtisa, tko mal za bruhnt (v smeh, jasno) - škoda, ker so tko slabe slikce (slikano ponoči s Palmom Zire 71): Vtis 1.
Fritz Objavljeno April 6, 2004 Opozori Objavljeno April 6, 2004 Bil na predavanjih. Pogledal razstavo in pofirbcal okrog. Vse 1A - ideja, organizacija, izvedba. Hvala fantje, sem prav vesel da sem se preselil bližje Kamniku.
hotschko Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Bladzo, kolk si moral pa preload našponat, da ni guma ružila po okvirju ... Vanilla Gorilla is heavy mental ... :D :D :D
SiR Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 Bladzo, kolk si moral pa preload našponat, da ni guma ružila po okvirju ... Vanilla Gorilla is heavy mental ... :D :D :D ta GS je bil tisto soboto "hardtail" :D
AlterMann Objavljeno April 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2004 Pa še pozdravček od Pie... :004
AlterMann Objavljeno April 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2004 Več o dogajanju pa si lahko ogledate v tejle galeriji.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se