ftp Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Kdaj bojo dnevi odprtih vrat - testne vožnje? A kdo kaj ve?
mk-r Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Sem postavil enako vprašaje osebi, ki prodaja Motorje na avto aktivu in je rekel da v roku enega mesca ali prej. Zaradi "še vedno zimskih razmer" se itak malo bojijo, da bi jim ga prehitro sesuli... :D LP
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Prva zadeva bo zelo kmalu v Novi Gorici: 27. 03. 2004, Nova Gorica, Avto Select : Dan odprtih vrat, predstavitev novih modelov, dodatne opreme ter testne vožnje. 3. 04. 2004, Ljubljana, Avto Aktiv : Dan odprtih vrat, predstavitev novih modelov, dodatne opreme in testne vožnje . 10. 04. 2004, Maribor, Avto Aktiv : Dan odprtih vrat, predstavitev novih modelov, dodatne opreme in testne vožnje. 17. 04. 2004, Celje, Selmar : Dan odprtih vrat, predstavitev novih modelov, dodatne opreme in testne vožnje. 8.05.2004, Grosuplje, Avto Val : Dan odprtih vrat, predstavitev novih modelov, dodatne opreme in testne vožnje.
ftp Objavljeno Marec 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 "27. 03. 2004, Nova Gorica, Avto Select : Dan odprtih vrat, predstavitev novih modelov, dodatne opreme ter testne vožnje." Bil v Gorici pa ni bilo nikjer nobenega. Na novem programu aktivnosti BMW, Gorica ni omenjena. Kaj se tu dogaja?
Noise Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Bil v Gorici pa ni bilo nikjer nobenega. Na novem programu aktivnosti BMW, Gorica ni omenjena. Kaj se tu dogaja? Kaj se dogaja? Očitno je zadeva odpadla...
sven_x Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Zanima me kdo vse pride na TESTNE VOŽNJE v MB 10.4.04 ???? Da vidim če bo gužva :afro1:
mk-r Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Bil v Gorici pa ni bilo nikjer nobenega. Na novem programu aktivnosti BMW, Gorica ni omenjena. Kaj se tu dogaja? Testene vožnje za Avto select nova gorica so bile na urniku, a so odpadle zaradi sledečih težav. -Določeni motorji še niso registrirani (ti pridejo iz lj) -naročen testni GS1200 še ni bil dostavljen v trgovino (največje zanimanje prav za tega) -V ljubljani so posrani da bi se kdo sesul z njihovimi motorji , ker naj bi bilo še veliko peska na cestah Osebno sem govoril z zastopnikom, pa mi je povedaj da bo zadeva najverjetneje 10. aprila. Vedno dobim vabilo en teden prej, pa vas bom obvestil... .)
mk-r Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Zdaj sem videl da sven_x omenja maribor na ta datum... Bom preveril.
corser Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Zanima me kdo vse pride na TESTNE VOŽNJE v MB 10.4.04 ???? Da vidim če bo gužva :afro1: Gužva je vedno. Se je bolje dogovorit za kakšen poseben (popoldanski) termin.
mk-r Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Glede testnih voženj v Gorici... Sem pravkar klical prijatelja v trgovino... Ne vejo prav nič... :? Bojo še sporočili...
lojzi Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Za v LJ sem že prejel vabilo... pa ne povem... da vas (nas) ne bo preveč tam :lol1:
sax Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Glede testnih voženj v Gorici... Sem pravkar klical prijatelja v trgovino... Ne vejo prav nič... :? Si falu! Bi mogu Anito klicat B) , ona bi ti kaj povedala :afro1:
motoristek Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Za v LJ sem že prejel vabilo... pa ne povem... da vas (nas) ne bo preveč tam :lol1: 3.4. :lol1:
motoristek Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Zanima me kdo vse pride na TESTNE VOŽNJE v MB 10.4.04 ???? Da vidim če bo gužva :afro1: Po vsej verjetnosti :yea2:
mk-r Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Si falu! Bi mogu Anito klicat B) , ona bi ti kaj povedala :afro1: SAX... Motorje po novem prodaja Damjan, edini serviser pa je Tomi... Tadva pa ne vesta še nič... Anita zdaj prodaja avte in ve še malo manj kot nič... Danes pa je končno prišel v trgovino testni GS... Čez vikend gremo na testiranje... :D :D :D
Alla Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Za v LJ sem že prejel vabilo... pa ne povem... da vas (nas) ne bo preveč tam :lol1: Ni treba nič povedat. Vsi ti podatki so tako ali tako vpisani v motosvetovem koledarju dogodkov. Alla B)
sax Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 SAX... Motorje po novem prodaja Damjan, edini serviser pa je Tomi... Tadva pa ne vesta še nič... Anita zdaj prodaja avte in ve še malo manj kot nič... Danes pa je končno prišel v trgovino testni GS... Čez vikend gremo na testiranje... :D :D :D Ah sej to je od že od lani! Ma vseeno rajši slišim njo kot Damjana. :P Sej nimam nič proti njemu, ma ima en kos mesa med nogami preveč za moje gušte, haha
frenk Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Katere tipe pa bo sploh možno probat? Je kaj znano kaj načrtujejo? Zanima me v Celju?
mk-r Objavljeno Marec 29, 2004 Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 Ni treba nič povedat. Vsi ti podatki so tako ali tako vpisani v motosvetovem koledarju dogodkov. Alla B) Alla... Tega podatka pa le ni....) Njihov termin so preklicali in ga niso še objavili...
Ižanc Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 A ma kdo informacijo ob kateri uri naj bi se stvar začela in končala v soboto 3.aprila..... Ižanc
Perla Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 V vabilu piše, da bodo vožnje potekale od 9.00 do 16.00 ure. Iz prejšnjih let se spomnim, da so začeli z rezervacijami terminov (na pol ure) že nekje ob 8h in so bili termini že prav kmalu vsi oddani. Srecno! Perla :)
SiR Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Katere tipe pa bo sploh možno probat? Je kaj znano kaj načrtujejo? Zanima me v Celju? žal ne bo K1200RS ali GT...
Špilferderber Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 (popravljeno) po AA informacijah bi naj bili organizirani modeli GS (650, 650D, 1200), RT, LT in R rockster mogoče me bodo celo spustili na lt-ja :OK: žal brez GT-ja, se pa veselim jesenske premiere in testnih voženj novega K1x00RS Popravljeno Marec 31, 2004. Popravil spilferderber
MARJA Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 po AA informacijah bi naj bili organizirani modeli GS (650, 650D, 1200), RT, LT in R rockster mogoče me bodo celo spustili na lt-ja :OK: žal brez GT-ja, se pa veselim jesenske premiere in testnih voženj novega K1x00RS Če boš dovolj zgodaj rezerviral termin. Men je lansko leto LT - ja dobit šele v Trzinu.
Max Objavljeno April 3, 2004 Opozori Objavljeno April 3, 2004 Evole, pa smo nazaj... B) Bil na dnevu, in to kaksnem dnevu... Soncek, motorji in DRUZBA vse naj naj! :yea2: :004 :OK: Zamudniki pohitite, saj se to konca ze ob 16h. :hmm: Testirali smo BMW motocikle letnike 2004, popapali golazz ter vlili vase nekaj nealkoholne tekocine... :afro1: :OK: :naughty: Tako se prodaja motocikle! :yea2: Na teste je prisel tudi motorist iz Hrvaske okoli 11ih... :notworthy: Kaj vec pa drugic :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se