Nagaya Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 takole...da ne bomo lilali na fooum samo svojih amatersko storastih fotk in fotk domače golazni...še nekaj kamor lahko limate samo resno vrhunske fotke motociklistov
Nagaya Objavljeno Marec 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 ...pa ne mi preveč benke not limat :rolleyes:
ceco Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 takole...da ne bomo lilali na fooum samo svojih amatersko storastih fotk in fotk domače golazni...še nekaj kamor lahko limate samo resno vrhunske fotke motociklistov Tole je pa hudo žaljivo. Poleg tega pa popaš gor copyright zadeve. To je pa kaznivo. Srečko
Saint Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 tele mikroskopske fotke niso lih kaka huda umetnost, če bi bile večje pa lepše poskenirane... no pa če bi bile avtorske, no pa če bi bile v pravi kategoriji. Mam občutek da bolj spadajo v Krneki kot pa sem. lp Rudi
lasagna Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 Meni je pa všeč tista z jedrsko eksplozijo, pa ta, ko si je šotor zraven motorja postavil. Jaz imam eno, ko motor dviguješ (brez oblakov). Čez pol ure na PM (moram še sendvič skonstruirat).
HHV Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Meni je pa všeč tista z jedrsko eksplozijo, ... :blink: :kva2:
batzajla Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 da ni to slučajno napad marsovcev :lol1:
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 tele mikroskopske fotke niso lih kaka huda umetnost, če bi bile večje pa lepše poskenirane... no pa če bi bile avtorske, no pa če bi bile v pravi kategoriji. Mam občutek da bolj spadajo v Krneki kot pa sem. A mislis kako fotko prilimat gor? mimogrede...tiste copyright zadeve so od enega hudega fotografa, ki je najbolj znan po fotkah custom chopperjev.....in z raznih motozborov in motosrecanj kot je daytona in podobna navlaka
Saint Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Kr na www.aprilia.it , pa maš gor fotk kolikor ti jih srce poželi, pa še copyrighta ne kršiš. lp Rudi
vragica Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 ... mater, si tečna... :BUA: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se