Ice Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 www.egli-racing.ch klikni na "entwicklungen" eheheheh..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Climber Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: www.egli-racing.ch klikni na "entwicklungen" eheheheh..... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. KOMENTAR OD CLIMBERKE - PRVA SLIKA JE NAJBOLJSA LP Climber
Climber Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 quote: Čuj Ice, pa toti ti je pravi Road Runner. Sodelavke so rekle, da mi dajo kar srce poželi, če se zapeljem s svojim Viragotom takšen po Partizanski. Kaj storiti je sedaj? Brrrr, zebe, zima!!!! Servus, Rocky. Madonca Rocky, to se pa splca mal pomatrat! Menda obstaja neko mazilo, ki si ga namazes na kozo in zelo zadrzi mraz. Sam, da zdrzis en krog, ves kolk ti bo pol toplo ob sodelavkah LP Climber
Ice Objavljeno November 27, 2001 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2001 egli je svicarski tuner in eden najboljsih v evropi.ima res ekskluzivne cene,ampak njegovo delo je dovrseno do zadnjega.sem videl dve njegovi predelavi.... da tja pades.... vse do zadnjega detajla reseno in pretuhtano ......someday have money will buy ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
klimbra Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 ICE Sej ne boš verjel.....letos je na morje pršla ena familija s točno takim V-max om kakor je ta na slikah(v prikolici pa dva froca). NI KEJ.....BOGATO...ČE GA NI RENTAL DEČKO.In mi smo se smejali kao revežem. Zetor....vam v pomoč in veselje
mimixtz Objavljeno November 27, 2001 Opozori Objavljeno November 27, 2001 če druzga ne bi tole saj ene dve ure pod sabo meu d vidm kaj dela 200 km na zadnjem kolesu . ace
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se