Fabo Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 Na nacionalki pa še tk nism doživel kake fajne oddaje al pa filma, kaj šele o motociklizmu, no nekoč so bili prenosi ampak zdaj znajo pa še sam unega pedrastega marijota sukat ko te srat prime ko ga vidiš!!! :SS :SS U glavnem tako radio kot tv Slovenija je en velio drek od dreka!!! :SS :SS ← Res je...pa se placevat jo mormo :SS
RaceBoy_ Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 Nemci majo veliiko več oddaj o motorjih in avtomobilih. Pa poglejte da je gledanost velika, če gledamo celo Slovenci. Hmal bom gledov samo še DSF, ker na naših televizijah ni nč pametnga. Res mislm da bi bil čas da bi se nekdo pritožil, drugač bo samo še hujš. Drugače sem pa z Eurosportom zelo zadovoljen, ker je komentar pri MotoGP zelo dober. lp
Thundercat Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 Hmal bom gledov samo še DSF, ker na naših televizijah ni nč pametnga. ← sej mogoče bodo pa nemci začeli Tv dober dan ali pa Našo malo kliniko gledat.... :grrr :lol1:
BINCA Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 SLO1 in SLO2, kaj pa to je :? Saj res, to sta tista dva programa, ki jih nikoli ne gledam :lol1:
RaceBoy_ Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 Ja mogoče pa res. :lol: Si prov predstavljam sinhronizirano v nemščini.... :lol1: :lol1: :lol1:
beno Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 men je pa bols gledat na euro sport ... komentatorja sta zakooon :OK: :kva2: :OK: ... ne pa un nš k je biv takt k so se prenašal naši :D komentirov k da bo glih zaspav :doze:
APAČI Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 men je pa bols gledat na euro sport ... komentatorja sta zakooon :OK: :kva2: :OK: ... ne pa un nš k je biv takt k so se prenašal naši :D komentirov k da bo glih zaspav :doze: ← Ja točno še tist kar je blo si lahk zadremal zravn ko je tk govoru kot da ma povne hlače dreka pa lukno u gatah! :lol1:
BONO Objavljeno December 11, 2004 Opozori Objavljeno December 11, 2004 SLO1 in SLO2, kaj pa to je :? Saj res, to sta tista dva programa, ki jih nikoli ne gledam :lol1: ← Jih pa plačaš! :(
BINCA Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 Jih pa plačaš! :( ← Jaz ne :devil: Že pred leti sem se odločil, da tvegam tožbo in plačujem samo radio. Kaj bom plačeval, če jih ne gledam! Oblubim pa, da ko bo prenos prve dirke motoGP-ja na SLO, takoj plačam letno naročnino :naughty: Do takrat pa: K..c jih gleda!!!
RaceBoy_ Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 men je pa bols gledat na euro sport ... komentatorja sta zakooon ... ne pa un nš k je biv takt k so se prenašal naši komentirov k da bo glih zaspav Jest sem tud zlo zadovoljen z komentatorji na eurosportu. :OK: Tud če bo na SLO, bom gledov še naprej na eurosportu. .)
DESMOSEIDICI Objavljeno December 12, 2004 Opozori Objavljeno December 12, 2004 ma res ej carji so a gremo mi kle vsak 1 mail poslt na slo2 pa rect ce loh sezono 2005 moto gp presasat mam eurosport sam morm pol vsem frendom k nimajo kabelske poslt sms z razultati <_<
RaceBoy_ Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 (popravljeno) mam eurosport sam morm pol vsem frendom k nimajo kabelske poslt sms z razultati Uf to pa res ni dobr. Jest sem takoj zato, da se zorganizira flooding na rtv slo. :devil: :naughty: drugač ne bo nč pomagal. Sem že jest tud poslov po pošti enkrat, za letošnjo sezono, pa mi še odpisal niso. :angry: :angry: :angry: :BUA: Popravljeno December 13, 2004. Popravil RaceBoy_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se