Saint Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Zanima me, če se bo tudi letos dogajalo. Lani, ko še nisem imel Aprilie, je bil urnik nabasan, kaj pa letos ? lp Rudi p.s. Kako je pa s članstvom?
SiR Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Zanima me, če se bo tudi letos dogajalo. Lani, ko še nisem imel Aprilie, je bil urnik nabasan, kaj pa letos ? lp Rudi p.s. Kako je pa s članstvom? uf ne bi vedu ... divje ugibam: mogoče je najbolj pravi naslov za najbolj točne informacije kar zastopnik za Aprilio? sicer pa tudi nas zanima. .. daj nam javi, ko izveš kaj uporabnga :)
motobaby Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Ob četrtkih ima MK Aprilia v paviljonu na Brezovici svoje "sestanke" okol osmih zvečer. Rajš kakšno minuto kasnej. Dragač se bo pa tut letos dogajal- za 1. maja grejo baje v Split; čist neuraden podatek. Za več info pejt v njihov salon ali na Brezovico pa boš kaj več zvedu. Pa še to: letna članarina je 10.000 sit. Se splača dat, ponavadi imajo dobro organizacijo kar se srečanj in izletov tiče. Govorim iz izkušenj kar se lanske sezone tiče. lp
motobaby Objavljeno Junij 2, 2004 Opozori Objavljeno Junij 2, 2004 Kot ste že najbrž opazli se bliža letošnje prvo aprilijino srečanje (12.-13. 6), beri: moto dogodki! Jaz sem zraven; še kdo? lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se