Skoči na vsebino

ZAVAROVALNICA MARIBOR

Priporočene objave

Objavljeno

Z žalostjo ugotavlja,da se po večmesečnih pogajanjih nismo mogli dogovoriti za prav nič.

Zavarovalnica je pač popolnoma nezainteresirana za nekaj sto potencialnih zavarovancev in se zgleda odpoveduje tudi nekaj deset potencialnim življenski,stanovanjskim ali kakšnim drugim zavarovanjem,ki bi jih z nekaj dobre volje lahko pridobila na ta način.

Kaj dodati.......mislim,da se bo tak odnos prej ali slej lahko maščeval njim......ne nam.

Uradnega tolmačenja sicer še nimam.........ga pa želim pridobiti.........kako bo z takšnimi in drugaćnimi zavarovanji ob vstopu SLO v EU. Takrat zna biti še veselo.......predvsem za zavarovance,sej so premije v tujini nižje!!!!!

Objavljeno

Brez skrbi. :D

Tudi tuje zavarovalnice se bodo v naših krajih hitro naučile naše poslovne logike. :P

Objavljeno
kako bo z takšnimi in drugaćnimi zavarovanji ob vstopu SLO v EU. Takrat zna biti še veselo.......predvsem za zavarovance,sej so premije v tujini nižje!!!!!

Narobe. Dokler bo država predpisovala višino premij obveznega zavarovanja in usmerjala zavarovalnice pri kasku NE BO NIČ.

Moj veliki dosežek pri zavarovanjih je zastonj zelena karta pri Generaliju!!!! Pri kasku bi bil pa olupljen. Kozmetika pač.

Sorči, vem da boli a je pač tako.

Objavljeno

Krdelo, ne morem drugega rečt. :angry:

sicer pa mene ZM ne verjamem da bi me videli. Nimam osebno slabih izkušenj z njimi, jih pa ima odvetnik. :doze: O:-)

Objavljeno

Vse reči imam zavarovane pri Triglavu,,pa čeprav so se dogajale čudne stvari v njej in okoli nje.Kaj čmo nekateri smo vezani na eno,drugi na druge.

Še vedno se je vse in hitro izteklo, če sem imel kakšne opravke z njo.

Sem imel pa tudi manjšo nesrečo(avtom),ki pa je bil zavarovan pri Tiliji

PODEN,strgal kuponček in jim ga vrgel....Za zadnji odbijač,škode cca 15.000,00 sit naj bi čakal 4 mesece,raje sem se vrgel v strošek pa sem imel popravljeno v 2 dneh,pa še poceni sem prišel skozi za 8.000,oo sit.

Objavljeno

Tut meni se zdi, da so dosegli zastavljeno št. zavarovancev in jih zdej prov BK za vse naslednje ,,take it or leave it,, brez trte mrte.

Objavljeno
Tut meni se zdi, da so dosegli zastavljeno št. zavarovancev in jih zdej prov BK za vse naslednje ,,take it or leave it,, brez trte mrte.

Tako pač je.....

Objavljeno

Ne se razburjati. Nismo vzeli še zadnje, najvišje, stopnje zavarovalništva.

Ko ti rečejo, vas gospod/gospa pa ne bomo zavarovali.

In jim nič ne moreš, nikjer ne piše, da te morajo zavarovati. :P

Objavljeno (popravljeno)
Ne se razburjati. Nismo vzeli še zadnje, najvišje, stopnje zavarovalništva.

Ko ti rečejo, vas gospod/gospa pa ne bomo zavarovali.

In jim nič ne moreš, nikjer ne piše, da te morajo zavarovati. :P

Imaš prav,samo nobeden se še ne brani gotovine....zaenkrat

kaj bo pa kasneje,pa bo čas pokazal

Popravljeno . Popravil ajgor the mad dog
Objavljeno

Ma veliko ljudi probleme z ZM, bolj kot berem, bolj vidim, da to niso osamljeni primeri ampak splošna praksa.

Sej, na kratki rok se jim to izplača, samo kaj ko je v Sloveniji samo omejeno število bedakov, ki se pustijo na... :wub: . V glavnem, pravilo je da kao nezadovoljen kupec odžene 12 drugih, to sicer velja za trgovino, sam tud zavarovalničarji niso imuni na slabe kritike.

lp

Rudi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!