ton Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 zadnjo stran ploscice namaci z bakreno pasto, da ne cvili. Zdaj smo pa tam. Kje bi lahko dobil to "famozno" bakreno pasto? Nihče ne ve kaj to je in za kaj se rabi. :blink: Sem vprašal pri Pilkotu, pa me je prodajalec čudno gledal in me spraševal kaj to je in zakaj se rabi. :hmm:
Ice Objavljeno April 13, 2004 Opozori Objavljeno April 13, 2004 Zdaj smo pa tam. Kje bi lahko dobil to "famozno" bakreno pasto? Nihče ne ve kaj to je in za kaj se rabi. :blink: Sem vprašal pri Pilkotu, pa me je prodajalec čudno gledal in me spraševal kaj to je in zakaj se rabi. :hmm: v vsaki normalno zalozeni trgovini z orodjem. ali v gericke, louis ipd. sam sem to kupil pred leti v gericke (vrecica ~ 5 ali 10g) in je se do danes nisem porabil. pasta se uporablja, da ne skripa med kovinskimi deli (zavorne ploscice), da svecke lazje odvijes iz glave itd. v glavnem uporabljajo se tam, kjer ni dinamicnih obremenitev na vijak in/ali kjer se pogosto menjavajo deli/vijaki in se noce uniciti navoja.
jlaznik Objavljeno April 13, 2004 Opozori Objavljeno April 13, 2004 eno butasto vprasanje, pa vseeno -> pri svecki verjetno navoj namazes ? Jaz bi to uporabil pri nasi SIP kosilnici, ker se vsakic zapece svecka v navoje glave.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se