Saint Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 Sem danes gledal trening GP, pa sem skor oči na TV pustil. Ja kaj pa sedaj razvijalci izpuhov delajo, predvsem na Aprilii (najbrž Akrapovič?). Zadeva izgleda... :hmm: :? ... :SS . Kot bi gledal kake izpuhe Nortonov izpred vojne, tud Honde niso dost boljše. A ma kdo kake podatke, zakaj so taki, a bo to kak nov trend pri izpuhih. edini cestni motor, ki ga poznam s podobno izgledajočimi izpuhi je Moto 6.5 od Aprilie. lp Rudi
Ice Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 enostavno: motorji so homologirani z 105 (ali tam nekje) dB(A) po racing pravillih. delno je tudi bernie rekel, da se "mora dogajati"; optika IN sound. ti "izpuhi" so resno samo v pomenu besede. dusilci namrec niso, ker ni noter nic.
BONO Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 enostavno: motorji so homologirani z 105 (ali tam nekje) dB(A) po racing pravillih. delno je tudi bernie rekel, da se "mora dogajati"; optika IN sound. ti "izpuhi" so resno samo v pomenu besede. dusilci namrec niso, ker ni noter nic. Res je. Glede na leto 2002 so jim dovolili 10 decibelov več, to pa pomeni, da dejansko ne rabijo več dušilcev. Res je pa tudi, da dirkači že malo jamrajo zaradi teh izpuhov - glavoboli zaradi hrupa. Pri F1 je drugače, saj dirkač sedi v kopkitu pred mašino, izpuh pa ja vsaj 2 metra za njim. Na kawasakiju pa je izpuh praktično tam, kjer ima dirkač nogo.
perimund Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 res je zato jih vidis na zacetku pred dirko k si v useca tlacijo štofece. p.s: tudi jest sem jih moral pri VTRi (nas 20km)ko sem mel cst odprte rore.
Zok Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 to pa pomeni, da dejansko ne rabijo več dušilcev. pol je akrapovic ob biznis?? :huh: akrapovica ne bo na motoGPju?? :cry:
batzajla Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 a mogoč akrapovič dela samo dušilce?! :P
Zok Objavljeno April 18, 2004 Opozori Objavljeno April 18, 2004 a mogoč akrapovič dela samo dušilce?! :P ma ne, mislim, fajn bi blo, ce bi mel kam nalepko nalepit... :)
BONO Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 ma ne, mislim, fajn bi blo, ce bi mel kam nalepko nalepit... :) Saj ploščico z graviranim logotipom našvasajo na konec cevi.
gebre Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 Yest sem ga od Kawy-ja komaj najdu :wacko:
Markofumi Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 Lani je imel tudi Rossi akrapovič sam ni blo gor nalepke.Na uradni strani je blo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se