SATAN Objavljeno Maj 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2004 Evo dons je bil sonček,pa smo se odločil da gremo mal u zasavski konc pogledat,pa se zraven še u pubu 666 ustavl.Pravzaprav sem bil prvič v vašem koncu in bom še prišel :yea2: Hvala za obisk in pohvalo!!! PA PRIDTE SPET!:)
fazerer Objavljeno Maj 8, 2004 Opozori Objavljeno Maj 8, 2004 (popravljeno) odlicen lokal za moto sceno. v lokalu biljard soba in oder s stango za razne atraktivne nastope. mi smo bili tam popoldne pa je nazalost stanga samevala... :fight2: pogresal pa sem malo vec parkirnega prostora za konje. Popravljeno Maj 8, 2004. Popravil fazerer
MARJA Objavljeno Maj 8, 2004 Opozori Objavljeno Maj 8, 2004 (popravljeno) SATAN, ob priliki se kaj oglasim na pivu. Sem zadenč od Dolenčka zvedu, katera sta zdaj " šefa ". Mogoče pa še kaj za na štango prpelem. :OK: :yea2: Popravljeno Maj 8, 2004. Popravil MARJA
SATAN Objavljeno Maj 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 SATAN, ob priliki se kaj oglasim na pivu. Sem zadenč od Dolenčka zvedu, katera sta zdaj " šefa ". Mogoče pa še kaj za na štango prpelem. :OK: :yea2: MARJAN to bi bla res lepa gesta,bom pa vesel že sam tvojega obiska,pozdrav mi vse v klubu,pa se vidmo kej.
Shargo Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Ja pa ce za na stango s seboj prpelemo kej nebo nic narobe, huh? :?
SATAN Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ja pa ce za na stango s seboj prpelemo kej nebo nic narobe, huh? :? itak da ne,prostovolke so zmer dobrodošle.
SATAN Objavljeno Maj 19, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 STARI SPET DOGAJA,SOBOTA 22.5 ROCK KONCERT CELJSKEGA BENDA MAŠINA,FREE ENTRANCE,MALO PIVO=190,00SIT ADIJO UD ADIJO!!!!
Shargo Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 Ja ce nebo dezja, pa pridemo... :hmm: ziher! Kul, luskan lokalcic! Bili zadnjic, vidli pilkotov stroj na steni! (svaka cast!),... matr, gdo bi si mislil, da ga bom se kdaj videl. :) ...mi je kar film malo za 10 let nazaj zavrtelo... pa nemalo kilometrov smo nardili skupaj...v starih casih.
Špilferderber Objavljeno Maj 19, 2004 Opozori Objavljeno Maj 19, 2004 :devil: , daj malce bolj natančna navodila, kje natančno je 666, za tiste, ki velikokrat Mrzlico peglamo :?
SATAN Objavljeno Maj 20, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2004 :devil: , daj malce bolj natančna navodila, kje natančno je 666, za tiste, ki velikokrat Mrzlico peglamo :? Na reg.cesti Zagorje-Hrastnik zaviješ na most za Trb.se pelješ mimo cementarne,v prvem križišču zaviješ levo za Zagorje(stara cesta),cca 150 m od križišča se nahajamo na levi strani,rumena dvonadstropna hiša slabšega zunanjega izgleda.desno pod cesto je veliko makadamsko parkirišče,PARKING ZA MOTORJE je desni pločnik v smeri vožnje.(pešcev itak tam ni). Iz smeri mrzlice:čez mesto po glavni cesti,zopet križišče za Zagorje,zaviješ desno,cca 150 m na levi strani... DOBRODOŠLI VSI MOTORISTI!!!
Shargo Objavljeno Maj 20, 2004 Opozori Objavljeno Maj 20, 2004 DOBRODOŠLI VSI MOTORISTI!!! :o :angry: Satan! :nono: ...in motoristke! :beer2:
SATAN Objavljeno Maj 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2004 :o :angry: Satan! :nono: ...in motoristke! :beer2: Joj joj joj ,sorči vsem muturistkam pa sej to je samovmevno,da so le te še posebej dobrodošle.Baje bo t mal pir men k 200 sit.Zopet bom pijan.....
SATAN Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 Vidm da je bla direkcija dobra,za to soboto pa zopet napovedujem koncert mlade rock skupine FENIKS. Malo pivo je še zmer po 190.-
SATAN Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 SOBOTA 19.6.04 STRIPTIZ TER VIBRA SHOW Z PRIZNANO UMETNICO!!
Shargo Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 SOBOTA 19.6.04 STRIPTIZ TER VIBRA SHOW Z PRIZNANO UMETNICO!! Ajh, jebiga zdej, ma kok glih u soboto, ce smo u Medvodama! Pa Kdaj si pa ti kej tam, bli ze 3x pa nikjer duha ne sluha od vas?
kekec III Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 SOBOTA 19.6.04 STRIPTIZ TER VIBRA SHOW Z PRIZNANO UMETNICO!! ..pridem...
SATAN Objavljeno Junij 17, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Ajh, jebiga zdej, ma kok glih u soboto, ce smo u Medvodama! Pa Kdaj si pa ti kej tam, bli ze 3x pa nikjer duha ne sluha od vas? Shargo,ta teden vsak dan po 9. uri zvečer.se vidmo
MARJA Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 SOBOTA 19.6.04 STRIPTIZ TER VIBRA SHOW Z PRIZNANO UMETNICO!! Bom sredi Berlina. Ni mi še ratal pridet dol, ampak leto je še dolgo. Uživajte!
Kreativc Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 Kurc pa mali pir! Kaj pa pir? Najbols bi pa blo, ce bi meli litrske tud; da nebi rabo kelnar tolkkrat nosit k mizi.. potem pridem! :afro1:
Tratnjak Damijan Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 Dva tedna nazaj sem bil tam s kolegom čez dan, pa je bla bolj tuga. Tud enga motorista ni blo v lokalu, tako da sva spila pir in odšla naprej proti Zagorju.
SATAN Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Družba postane številčnejša ponavad po osmi zvečer ko opravmo razne dnevne obveznosti in se ti zalušta pir s kumeratam pa kašna debata.č pa j volja pa š kakšn biljard brcnemo k j glih zastonj.
SATAN Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 PETEK 2.7.04 KONCERT MLADE A UVELJAVLJENE METAL SKUPINE METAL STEEL IZ MEDVOD.ZA VSE ŽEJNE PA NASLEDNJE: -ČE BOŠ HITREJ PIL KUKR TI BO NAŠA PIR NUSILA BOŠ MEU VSEGA ZASTOJN!!!!
Shargo Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 (popravljeno) -ČE BOŠ HITREJ PIL KUKR TI BO NAŠA PIR NUSILA BOŠ MEU VSEGA ZASTOJN!!!! Ja pa ublezu pol zunaj za ene dva dni skup.:wacko: :D .) Se vidimo v petek! Popravljeno Junij 29, 2004. Popravil Shargo
Kreativc Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Ce je spanje tut zastonj, pol pridema! Ohladite pir!
Mustang Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 Bil danes tam. Videl Pilkotov motor :notworthy: Ambient je prijetno hard-corovski. Cesta do tam je fenomenalna, bar je kul, folk je super. Like Arnie said: "I'll be back."
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se